efilo 14.06.2010 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 monia matko co to za kataklizmy? u nas dzisiaj przyjechali montować taras ale jako że mokro jak nie wiem to będą kończyć jutro. na szczęście ma być słoneczko. co do zmywarki to niektóre maja tylko na dole i pod górnym koszem. rozumiem że Ty się domagasz jeszcze trzeciego tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 14.06.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 jak to u mnie Efilo. nigdy nie jest pieknie. nie domagam się trzeciego. mówisz pod górnym koszem? ja sprawdzałam nad górnym koszem. w kazdym razie nie działa a powiedz zamontowałas karnisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 14.06.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Oooo proszę, zguba się znalazła Głupie to - wiem, ale trochę się do Was przyzwyczaiłam i czegoś mi już brakowało. Ale na szczęście wszystko wraca do normy Dzień dobry zatem wszystkim i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.06.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 A będą zdjęcia czy tylko pogaduchy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.06.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Ufff, znalazłam myślałam, że coś mi się na oczy rzuciło, bo nigdzie poprzednich komentów nie mogłam znaleźć, a tu taaaakieee zmiany dobrze, że są nowe pogaduchy witam się i jednocześnie żegnam na 2 tygodnie, bo na wywczasy się wybieramy, doopki wygrzać na Kosie jak się uda, to na wyjeździe będę zaglądać, aby nie mieć za dużo zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.06.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 a co się stało ze starymi? i gdzie jest dziennik? jak ja teraz będę kpił z rzeźni? trzy strony? a gdzie reszta? ja chce starych czatowych komentarzy. Przyszedłem Cie zaprosić do swojego dziennika, żebyś mogła napisać jaka jesteś ze mnie dumna ale nowe tak mnie zdezorientowało, że teraz już jestem marakuja i nie wiem co powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 14.06.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 O, przywitam się w nowej odsłonie. I od razu prośba do Efilo i do Was dziewczynki : gdzie mogę kupić jakieś ładne akcesoria łazienkowe ? Typu : szczotka do WC, mydelniczki, kubki na szczoteczki, koszyczki... Marzą mi się białe - ceramiczne. Takie minimalistyczne. Badziewia z marketów nie chcę - nic mi się nie podoba, a poza tym są wątpliwej jakości... Proszę, pomóżcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.06.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Aga ja zamawiałam większość w Combikolu. Część ściągałam z netu. Najbardziej jestem zadowolona z tych w czarnej łazience (Colombo Design) ale te z Vado też są super. Tylko coś się stało z pojemnikiem na mydło w płynie. Znaczy się za bardzi się ściany nie trzyma. Nie wiem czy to wina patentu czy naszego zamocowania. Tu Vado http://www.vado-uk.com/bathroom_accessories.php Tu colombo design http://www.colombodesign.it/ Cześć marakujo. Ide popodziwiać (powydziwiać?) zatem Lidzia zazdroszcze. Odpoczywaj i najedz się gyros me pita z frytkami za mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.06.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 no i co ja teraz będe oglądać Ewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.06.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 (edytowane) że niby zdjęcia Cię satysfakcjonowały? prosze Cie.... przyjedź na kawe to sobie obejrzysz Edytowane 14 Czerwca 2010 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.06.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 cześć Efi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.06.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 ło la Boga, ale się Was naszukałam.... Efi ...znikam na kilka tygodni .... a tutaj proszę... jakie zmiany..... dom gotowy ..... Nie widziałam dobrze kuchni (wogóle nic nie widziałam) ...mogę prosić na priva.... I poprosze od Was dziewczyny jakies linki do fajowych dębowych stołów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 15.06.2010 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Efilo, dziękuję Ci za namiary, Słońce ! GLAMOURMUM, co do fajowych ( ) stołów m.in. dębowych - osławiona "Manufaktura Drewna" : www.manufakturadrewna.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2010 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 znowu nie wiem o co kaman .... Ale Efilka ta sama to git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 15.06.2010 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Nefer, może jeszcze za wcześnie rano ? Kawusia i się odnajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.06.2010 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Nefcia słońce co z tymi Twoimi szkoleniami co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.06.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 (edytowane) Efilo, dziękuję Ci za namiary, Słońce ! GLAMOURMUM, co do fajowych ( ) stołów m.in. dębowych - osławiona "Manufaktura Drewna" : www.manufakturadrewna.pl dzięki.... jesteś boska..... dzień dobry a czy orientujecie się w cenach....bo stoły rzeczywiście czadowe. Edytowane 15 Czerwca 2010 przez GLAMOURMUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.06.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 słuchaj ale naprawdę nigdzie w necie nie da się znaleźć Twego dziennika i zdjęć z Twego domu? Ja juz nawet szukałem jakiegoś bloga na którego być może zamieniłaś dziennik budowy i znalazłem tylko jakąs na BabyBoomie. POZA TYM SŁOWEM SIĘ NIE ODEZWAŁAŚ W KOMENTARZACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 15.06.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 dzięki.... jesteś boska..... dzień dobry a czy orientujecie się w cenach....bo stoły rzeczywiście czadowe. Zależy od wymiarów, rodzaju stołu i rodzaju drewna. Np. za stół MANU ( rozkładany ) rozkładany do 3,10 m od 3.800 - 5.000 zł. W zależności od drewna. Wyslij do nich zapytanie - z interesującym Cię modelem, rozmiarem i rodzajem drewna. Odpiszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manday 15.06.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Dzień dobry:) Efi musisz coś wymyślec, bo bardzo brakuje tu Twojego dziennika i fotek z Twojego pięknego domku. Dzisiaj montuje sie u mnie kuchnia, sama jestem ciekawa tego orzecha:) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts