Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam gorąco w ten upał nie do zniesienia...

Czyżby gospodyni na jakieś wakacje pojechała? Jam spragniona nowinek zakupowych ;)

A propos zakupów. Pamiętam Efi, jak pokazywałaś kiedyś taki piękny biały stojak na ręczniki papierowe. Możesz przypomnieć jakiej firmy było to cudo, plisss...

witam się pokrótkourlopowo ;)

żeby nie było że już nic kompletnie nie wklejam to pochwalę się moim ostatnim nabytkiem - podusią (też mi wielka rzecz... ;) )

http://img268.imageshack.us/img268/4007/dsc3771c.jpg

przy okazji zrobiłam schody

http://img801.imageshack.us/img801/2703/dsc3776.jpg

rasia

jestem z nich naprawde zadowolona bo wreszcie znalazłam stopnice które nie mają pięciu żłobień i wpasowują się w bryłę budynku która do kolumienkowych za bardzo nie należy ;)

kasia

no my mielismy miec podgrzewanie ale jakos wymieklismy - juz nie mamy sily sie starac - wiem... jeszcze bede żalować i sobie wypominac.

Witam w nowej odsłonie (troszkę z łezką w oku, ponieważ chociaż nie byłam tutaj stałym gościem jednak zaglądałam z przyjemnością ;-((

Dziewczyny, mam nadzieję że również tutaj będziecie zamieszczać piękne wnętrza, akcesoria i cenne wskazówki.... Kiedy ostatni raz tutaj zaglądałam Efilka analizowała temat olejowania blatu w kuchni, a ja nie załapałam się na efekt końowy :-(. W temacie drewna - taras piękny. Efilo mam pytanie - jaka jest szerokość przestrzeni pomiędzy deskami na twoim tarasie i którą stroną położyłaś deskę - drobniejszym frezem do góry czy do spodu?

Pozdrawiam wszystkich deszczowo

ania położyliśmy drobnym frezem. podobno jestesmy jazyś dziwni bo wszyscy wolą ten gruby. zupełnie nie rozumiem dlaczego. i mimo takowej argumentacji poszliśmy pod prąd. wygodniejsze, milej sie stąpa, łatwiej stawiać meble i lepiej sie czyści. co do przestrzeni pomiędzy... nie mam bladego pojęcia. nie mierzyłam. zdałam się na fachowców. z pamięci powiem że jakoś 7mm

co do blatu... efektu końcowego jeszcze nie ma. ciągle jeszcze nie zaolejowałam do końca :oops:

a-nita to żadna tajemnica. temat był już nawet wałkowany na fm. wybrałam stroehera

Witam również po krótkim urlopowaniu. Moja kuchnia już zamontowana i orzech też jest super:) Pamiętam w dawnym wątku dyskusję na temat ledów schodowych. Macie dziewczyny jakieś typy? Kupiłam jakieś na allegro, ale okazało się, że są za mocne i w dodatku nie mogę do nich dokupic odpowiednich puszek, muszą więc powędrowac gdzieś indziej. Mogę Efi prosic o radę w tej sprawie? P.S. schody super, ciekawe czy ten klinkier nadaje się na taras.Pozdrowionka!