mayadaski 14.07.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 ....albo delektuje sie tarasem i stoliczkiem....zapewne;) witam takze pourlopowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.07.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Stawiam na to ostatnie;) Witanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 15.07.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Witam gorąco w ten upał nie do zniesienia... Czyżby gospodyni na jakieś wakacje pojechała? Jam spragniona nowinek zakupowych A propos zakupów. Pamiętam Efi, jak pokazywałaś kiedyś taki piękny biały stojak na ręczniki papierowe. Możesz przypomnieć jakiej firmy było to cudo, plisss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 15.07.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Chyba mi upał rozum rozpuścił - od czego mamy google. Stojaczek jest firmy Nuance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.07.2010 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 witam się pokrótkourlopowo żeby nie było że już nic kompletnie nie wklejam to pochwalę się moim ostatnim nabytkiem - podusią (też mi wielka rzecz... ) http://img268.imageshack.us/img268/4007/dsc3771c.jpg przy okazji zrobiłam schody http://img801.imageshack.us/img801/2703/dsc3776.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.07.2010 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Chyba mi upał rozum rozpuścił - od czego mamy google. Stojaczek jest firmy Nuance ostatnio z nuance dostałam miseczki - są śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Ooooo,widzę, że zapłacilaś rachunki Poduchy super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.07.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 poduchy jak poduchy ale jakie schody piękne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.07.2010 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 schody są z klinkieru. mam nadzieję że zgodnie z 'reklamą' nie będą śliskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Schody! Zapomnialam powiedzieć, ze są super. Moje wbrew reklamie nie są antyposlizgowe I mimo, że sa chropowate jak diabli, to oblodzone są zimą.. Nie wiem, może to wina położenia. Znaczy się na północy leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.07.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Poduchy słodziutkie, a schody zarąbiste!!! Właśnie zastanawiałam z czego one są i zachwycałam się wykończeniem! Myślałam, że to są jakieś zarąbiste płyty granitowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.07.2010 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 rasia jestem z nich naprawde zadowolona bo wreszcie znalazłam stopnice które nie mają pięciu żłobień i wpasowują się w bryłę budynku która do kolumienkowych za bardzo nie należy kasia no my mielismy miec podgrzewanie ale jakos wymieklismy - juz nie mamy sily sie starac - wiem... jeszcze bede żalować i sobie wypominac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Moze nie będzie tak źle. Z tego co pamiętam, Ty nie masz wejścia od północy, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.07.2010 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 niestety (choć jak rozumiem stety) od południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 18.07.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 podusie super, a schody też, myślałam, że to płyty granitu płomieniowanego, napisz proszę na pw co to za firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_0675 18.07.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Witam w nowej odsłonie (troszkę z łezką w oku, ponieważ chociaż nie byłam tutaj stałym gościem jednak zaglądałam z przyjemnością ;-(( Dziewczyny, mam nadzieję że również tutaj będziecie zamieszczać piękne wnętrza, akcesoria i cenne wskazówki.... Kiedy ostatni raz tutaj zaglądałam Efilka analizowała temat olejowania blatu w kuchni, a ja nie załapałam się na efekt końowy . W temacie drewna - taras piękny. Efilo mam pytanie - jaka jest szerokość przestrzeni pomiędzy deskami na twoim tarasie i którą stroną położyłaś deskę - drobniejszym frezem do góry czy do spodu? Pozdrawiam wszystkich deszczowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.07.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 schody rewelacja, ja też myślałam, że to jakiś kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.07.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 ania położyliśmy drobnym frezem. podobno jestesmy jazyś dziwni bo wszyscy wolą ten gruby. zupełnie nie rozumiem dlaczego. i mimo takowej argumentacji poszliśmy pod prąd. wygodniejsze, milej sie stąpa, łatwiej stawiać meble i lepiej sie czyści. co do przestrzeni pomiędzy... nie mam bladego pojęcia. nie mierzyłam. zdałam się na fachowców. z pamięci powiem że jakoś 7mm co do blatu... efektu końcowego jeszcze nie ma. ciągle jeszcze nie zaolejowałam do końca a-nita to żadna tajemnica. temat był już nawet wałkowany na fm. wybrałam stroehera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_0675 18.07.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Dokładnie jak mówisz, wszyscy radzą gruby frez wierzchem, a jakoś mnie to nie przekonuje.... Czekam zatem na efekt blatu .... i jestem pewna, że nie tylko ja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manday 19.07.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witam również po krótkim urlopowaniu. Moja kuchnia już zamontowana i orzech też jest super:) Pamiętam w dawnym wątku dyskusję na temat ledów schodowych. Macie dziewczyny jakieś typy? Kupiłam jakieś na allegro, ale okazało się, że są za mocne i w dodatku nie mogę do nich dokupic odpowiednich puszek, muszą więc powędrowac gdzieś indziej. Mogę Efi prosic o radę w tej sprawie? P.S. schody super, ciekawe czy ten klinkier nadaje się na taras.Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts