Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochana pierniczki to my may od półtora miesiaca (chyba jakoś tak :) )

A wczoraj zwariowane zakupy świąteczne, karp już czeka na konsumpcje, wszystko na barszcz gotowe, produkty na makówki przygotowane, brak tylko chałki ale musi być świeża więc w piątek trzeba będzie kupić. Nic więcej wcześniej nie przygotuje. Wtorek, środę i czwartek mam wyjęte z życiorysu ale jakoś damy radę.

Kochana pierniczki to my may od półtora miesiaca (chyba jakoś tak :) )

A wczoraj zwariowane zakupy świąteczne, karp już czeka na konsumpcje, wszystko na barszcz gotowe, produkty na makówki przygotowane, brak tylko chałki ale musi być świeża więc w piątek trzeba będzie kupić. Nic więcej wcześniej nie przygotuje. Wtorek, środę i czwartek mam wyjęte z życiorysu ale jakoś damy radę.

Ja to Cię nie zmiennie podziwiam za zorganizowanie. Chciałabym aby ktoś mnie kiedyś tego nauczył, bo mam wrażenie że w moim przypadku jest nadzieja to "wyuczenie" jest możliwe :rolleyes:.

No zorganizowana jestes niezle :) ja jestem w lesie :) mam zrobione pierniki, jedno ciasto-krajanke marcepanowa (polecam zreszta bo pycha :) ) bede robic tez sernik i snickersa ale to w piatek, nie mam nic posprzatane bo nie mialam kiedy ale juz mam urlop to sie zaraz zabiore i moze cos nadgonie :D