Amtla 14.12.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 efilciu,psiuta tylko do kochania - urocza...Masz już ją u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.12.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ha .. ha.... wiedziałam co kupisz Kuźwa... to jest jedyny przyjaciel kupiony za pieniądze, który skradnie Wasze serce i pokocha bez reszty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.12.2011 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ależ piękny biały puszek-okruszek... taka cieplutka śnieżynka!!!:wiggle: Jak Kruszka? Skacze z radości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 jak słodka psinka dobrze, że moje dziewczyny nie widzą tego zdjęcia, bo pewnie teraz by piszczały, że chcą takiego samego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.12.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 MonikaC - imho lateks lateks i tylko lateks. kombinacja sprężyny plus lateks to po prostu szukanie oszczędnosci. rozumiem, że użytkujesz cały lateksowy? Coś mi się ubzdurało, że sprężyna + lateks... Psinka słodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.12.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Marys u mnie wszystko po staremu A co u Ciebie slychac ?? Efi u ciebie juz pierniczki?? Cholewka chyba jestem w lesie z przygotowaniamia Moja cora tez by sie od psiaka nie dala odkleic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.12.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Efi u ciebie juz pierniczki?? Cholewka chyba jestem w lesie z przygotowaniamia to po choinkę masz blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.12.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 no dlatego choinke juz mam nadrobilam tez zaleglosci piernikowe ale oczywiscie znow zapomnialam o zrobieniu ciasta we wrzesniu wiec mam oszukane pierniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.12.2011 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Kochana pierniczki to my may od półtora miesiaca (chyba jakoś tak ) A wczoraj zwariowane zakupy świąteczne, karp już czeka na konsumpcje, wszystko na barszcz gotowe, produkty na makówki przygotowane, brak tylko chałki ale musi być świeża więc w piątek trzeba będzie kupić. Nic więcej wcześniej nie przygotuje. Wtorek, środę i czwartek mam wyjęte z życiorysu ale jakoś damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.12.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 a psinke wam dowiaza czy sami po nia jedziecie? uwazajcie na malutka zeby jej nie podeptac jak sie bedzie platala pod nogami. jak sie robi makowki z chałka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.12.2011 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 tak samo jak makówki z bułką jedziemy sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.12.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 no dobra, to jak sie robi w ogole makówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.12.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Kochana pierniczki to my may od półtora miesiaca (chyba jakoś tak ) A wczoraj zwariowane zakupy świąteczne, karp już czeka na konsumpcje, wszystko na barszcz gotowe, produkty na makówki przygotowane, brak tylko chałki ale musi być świeża więc w piątek trzeba będzie kupić. Nic więcej wcześniej nie przygotuje. Wtorek, środę i czwartek mam wyjęte z życiorysu ale jakoś damy radę. Ja to Cię nie zmiennie podziwiam za zorganizowanie. Chciałabym aby ktoś mnie kiedyś tego nauczył, bo mam wrażenie że w moim przypadku jest nadzieja to "wyuczenie" jest możliwe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.12.2011 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 a jadłas to kiedyś? to taka słodka ciapleta, trochę przypominająca makowca umoczonego w mleku z dodatkiem miodu i dużej ilości bakalii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.12.2011 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 tofee ja cie krece, gratuluje przeprowadzki. ja ostatnio stronie od FM bo mam szaleństwo w pracy i w domu, więc nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.12.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 tofee ja cie krece, gratuluje przeprowadzki. ja ostatnio stronie od FM bo mam szaleństwo w pracy i w domu, więc nic nie wiem A dziękuję bardzo ... i widzisz sprawdziły się Twoje słowa, że nawet Ja się kiedyś doczekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.12.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 No zorganizowana jestes niezle ja jestem w lesie mam zrobione pierniki, jedno ciasto-krajanke marcepanowa (polecam zreszta bo pycha ) bede robic tez sernik i snickersa ale to w piatek, nie mam nic posprzatane bo nie mialam kiedy ale juz mam urlop to sie zaraz zabiore i moze cos nadgonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.12.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 co lepsze dzisiaj mam gości z wystawna kolacją i jeszcze na to musiałam się przygotować. ale to dobrze, przynajmniej wczoraj w nocy wyprałam jeszcze wypoczynek ostatnim rzutem na tasme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.12.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 ciasto-krajanke marcepanowa (polecam zreszta bo pycha markoto, a przepis można prosić? Uwielbiam marcepana i już mi ślinka cieknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.12.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 http://mojewypieki.blox.pl/2008/02/Krajanka-piernikowa-z-marcepanem-i-powidlami.html tu przepis podstawowy w ktorym jest tez jak zrobic marcepanhttp://www.cincin.cc/index.php?showtopic=1041 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts