Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Efilo, kiedyś ciężko byłoby mi znaleźć w takiej ilośći stron w pogaduchasz.Co to jest za lampa w białej łazience nad lustrem ten sufitowy jasny prostokącik? i czy się przy tym dobrze maluje- jesteś z tego światłą zadowolona?

znalazłąm chorsa ale najdłuższe sa na 120 cm, a Ty masz takie długie

Edytowane przez Barbara74

to zumtobel Barbara. a chorsa mozna laczyc z tego co pamietam

dziewczyny co do wagi to totalny szok. jak ogladalam zdjecia to sobie ja wyobrazalam dokladnie w tej wielkosci w jakiej jest. ale w opiniach wszyscy pisali ze ona jest duzo mniejsza niz sie wydaje na zdjeciu. wiec sobei w glowie przerobilam na taka malusia i jak przyszła to po prostu monstrum hihihi. wielkosc malenkiego bochenka chleba, powiedzmy malej foremki.

P.s. jak ktos wie jak oduczyć psa gryzienia po lydkach to smialo pisac :lol:

piesa wyrośnie :yes: dużo ma szmacianek?

Na razie nęci ją wszystko, chce się bawić, z innym szczeniakiem by się podgryzały w zabawie

Ja też myślałam że waga jest malutka, ale na jednym zdjęciu widać ją*z dłonią (to z mąką), taka jest?

A w ogóle pokaż zdjęcie ;)

Tylko????

;)

Cudaśna jest! I te węgielki :D Nie pokazuję mojej dwulatce bo bym była skończona ;)

A wagę możesz zrobić w towarzystwie kg cukru, mąki czy co tam masz

edit:

Pokazałam :D

I co usłyszałam???

"Urodź mi takiego piesia"

Edytowane przez monsanbia

boska piesia :D, ma takie samo cos w oczkach jak Okruszek, czuje ze maly szatanek. R. Beger miala na to swoje okreslenie....:D

sama z gryzienia nie wyrosnie niestety. mielismy ten sam problem, wytrzymalam rok a potem wezwalam psiego psychologa/tresera, ktory pokazal nam jak z naszym postepowac. to chyba bylo we wrzesniu/pazdzierniku, dzis problemu nie ma. pisalam o tym u siebie. im mlodszy piesek tym latwiej.

jesli chcesz to przesle ci mailem zalecenia od treserki.

Edytowane przez TAR

to zumtobel Barbara. a chorsa mozna laczyc z tego co pamietam

:lol:

zumtobel trudno namierzyć gdzie jest sprzedaż, kupiłaś na internetowej sprzedaży?

A ten puszek okruszek biały jest delikatny jak śnieżynka, wydaje się taki malutki, leciutki i delikatniutki-mój starszy syn uwielbia takie delikatne pieski :)

Mam nadzieję -);)

A Ty Monia zmykaj do siebie obfocić swoje lampy, bo przyganiał kocioł garnkowi..! :D

Od rana zaglądam, a tam nic...:rolleyes:

o, kolejny przyczajony tygrys ukryty smok :lol2:

Jak już*byłam gotow, to okazało się że bateria rozładowana

U mnie jest zupełnie ciemno, nie wiem jak u was