mario31 03.01.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Mądry piesek -) Pokaż jak urósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.01.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 no właśnie UWAGA UWAGA mam wagę!!!!!!!!!!! Swoją wymarzoną...? Piękną... biało srebrną...? łooojejuśkuuu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.01.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 I dlaczego nic nie piszesz o małej Śnieżynce? Fotki proszę jak rośnie, śpi i roooozrabia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.01.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 waga - fajowo duża ona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.01.2012 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 (edytowane) Efilo, kiedyś ciężko byłoby mi znaleźć w takiej ilośći stron w pogaduchasz.Co to jest za lampa w białej łazience nad lustrem ten sufitowy jasny prostokącik? i czy się przy tym dobrze maluje- jesteś z tego światłą zadowolona? znalazłąm chorsa ale najdłuższe sa na 120 cm, a Ty masz takie długie Edytowane 3 Stycznia 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.01.2012 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 to zumtobel Barbara. a chorsa mozna laczyc z tego co pamietam dziewczyny co do wagi to totalny szok. jak ogladalam zdjecia to sobie ja wyobrazalam dokladnie w tej wielkosci w jakiej jest. ale w opiniach wszyscy pisali ze ona jest duzo mniejsza niz sie wydaje na zdjeciu. wiec sobei w glowie przerobilam na taka malusia i jak przyszła to po prostu monstrum hihihi. wielkosc malenkiego bochenka chleba, powiedzmy malej foremki. P.s. jak ktos wie jak oduczyć psa gryzienia po lydkach to smialo pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.01.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 piesa wyrośnie dużo ma szmacianek? Na razie nęci ją wszystko, chce się bawić, z innym szczeniakiem by się podgryzały w zabawie Ja też myślałam że waga jest malutka, ale na jednym zdjęciu widać ją*z dłonią (to z mąką), taka jest? A w ogóle pokaż zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.01.2012 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 monsanbia, mam tylko zdjęcie psa - trudno hehe http://img521.imageshack.us/img521/4527/dsc89131.jpg cykne fotke popołudniu z czymś sensownie określonym wielkościowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.01.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) Tylko???? Cudaśna jest! I te węgielki Nie pokazuję mojej dwulatce bo bym była skończona A wagę możesz zrobić w towarzystwie kg cukru, mąki czy co tam masz edit: Pokazałam I co usłyszałam??? "Urodź mi takiego piesia" Edytowane 4 Stycznia 2012 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) boska piesia , ma takie samo cos w oczkach jak Okruszek, czuje ze maly szatanek. R. Beger miala na to swoje okreslenie.... sama z gryzienia nie wyrosnie niestety. mielismy ten sam problem, wytrzymalam rok a potem wezwalam psiego psychologa/tresera, ktory pokazal nam jak z naszym postepowac. to chyba bylo we wrzesniu/pazdzierniku, dzis problemu nie ma. pisalam o tym u siebie. im mlodszy piesek tym latwiej. jesli chcesz to przesle ci mailem zalecenia od treserki. Edytowane 4 Stycznia 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.01.2012 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Tar jasne!!!! Bardzo proszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.01.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 to zumtobel Barbara. a chorsa mozna laczyc z tego co pamietam zumtobel trudno namierzyć gdzie jest sprzedaż, kupiłaś na internetowej sprzedaży? A ten puszek okruszek biały jest delikatny jak śnieżynka, wydaje się taki malutki, leciutki i delikatniutki-mój starszy syn uwielbia takie delikatne pieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Łał... jaka ona słodka A będzie więcej zdjęć? No i jak sie wabi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.01.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 cykne fotke popołudniu z czymś sensownie określonym wielkościowo A o które popołudnie chodziło..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.01.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 A o które popołudnie chodziło..?! 04.02.2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.01.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Chyba tak Monia..! No to sobie jeszcze trochę poczekamy... -) :popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.01.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 nie no, teraz to już Efilo przyjdzie ze zdjęciem na powitanie, i hope Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.01.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Mam nadzieję -) A Ty Monia zmykaj do siebie obfocić swoje lampy, bo przyganiał kocioł garnkowi..! Od rana zaglądam, a tam nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.01.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Mam nadzieję -) A Ty Monia zmykaj do siebie obfocić swoje lampy, bo przyganiał kocioł garnkowi..! Od rana zaglądam, a tam nic... o, kolejny przyczajony tygrys ukryty smok Jak już*byłam gotow, to okazało się że bateria rozładowana U mnie jest zupełnie ciemno, nie wiem jak u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts