Amtla 06.01.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 efilo, ja też chcę takiego...ale już wychowanego... ...jak mamcię kocham nie mama już cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emi-li 15.01.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Witam, jestem na etapie wykańczania naszego domku i przeglądając forum muratora trafiłam na to cudowne wnętrze Efilo gratuluję gustu i podziwiam Poza tym, Twój dziennik to istna kopalnia wiedzy, praktycznie na każdy temat. Jeśli pozwolisz, to się nieco rozgoszczę, bo przed nami jeszcze sporo do zrobienia, chociaż już mieszkamy od pewnego czasu (musieliśmy zwolnić poprzednie mieszkanie nieco wcześniej niż planowaliśmy) Ps. też w najbliższym czasie planujemy zakup maltańczyka dla naszych córeczek, ale obawiam się, że pomimo ich zapewnień, że zajmą się psiakiem w 100% wszystko spadnie niestety na mnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.01.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Kochana zyjesz??? czy sniezynka tak jest zajmujaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 16.01.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Efilo chciałoby Ci się wkleić link do wężyka do suszarki, żeby ją do kanalizy podłączyć, nie mogę namierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 21.01.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Basiu, mam tyły w jednym temacie i przed zimą koniecznie muszę sprawę nadrobić. Będziecie zakładać drabinki przeciwśniegowe? a jeśli tak to koniecznie proszę o info jakie mnie sie właśnie po pierwszej zimie wizja zmieniła właściwie to chcieliśmy od początku ale jak nam montowali dach to nie zdążyliśmy zakupić. teraz to już mus wielki bo nam ogród nie przeżyje No to teraz ja piszę do Ciebie efilo Jak z tymi drabinkami u Ciebie? założyłaś? Bo my po wczorajszym dniu, stwierdziliśmy, że drabinki na dach są konieczne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emi-li 23.01.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Ale tutaj ciiiisza - czy ja dobrze widzę, że Efilo nie zaglądała od 4 stycznia? czy u mnie z forum coś nie tak i nowe posty mi się nie wyświetlają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.01.2012 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) No nie zagląda nie zagląda bo niewiele się w domku dzieje. Choć ostatnio udaje nam się wreszcie porządkować pozostałości budowlane hehe. Jest kilka miejsc w domu które zdecydowanie wymagają interwencji Basia_KRK jeśli nadal temat aktualny to tak - mamy drabinki nad wejsciem i nad sciezka. Kupowałam w fajnej firmie on line. zaraz poszukam. edit- płotek DBDC kolor antracyt w firmie folnet.pl e-mól szukam to ja też może wreszcie kupie hehe WZ20160 Edytowane 25 Stycznia 2012 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Jak Kruszka i jak piesie?Dasz jakieś zdjęcia? Bo na kawkę to się pewnie nie dasz namówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.01.2012 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ależ na kawkę zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Muszę się wybrać.... Z tym , że nie wiem kiedy... A zdjęcia młodych pokarzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.01.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 nie mam niestety nic sensownego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Wkleiłabyś Kruszkę, albo choć psiaka.. bo do dziś się nie dowiedziałam jak się wabi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 dzien dobry, jak idzie szkolenie malutkiej? pdgryza jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.01.2012 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 bardzo sporadycznie. teraz sie skupiamy na toalecie to mądry piesek (w znaczeniu posłuszny). ale niestety ma też swój rozumek, hehe. jest przeurocza jak chce nas zachęcić do zabawy. leci do swojego pudełka z zabawkami i przynosi ulubionego liska. my jestesmy zajęci więc nie reagujemy na zaczepki. no to ta mała główka sobie myśli "aha, liskiem nie chcą się bawić, nie szkodzi, przyniosę coś innego'. leci po wubbę i trąca nas nią. jak dalej nie reagujemy "to może chcą rzucać piłeczką". i tak aż do skutku - choćbym nie wiem co robiła ważnego i tak ulegnę namowom. :rotl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 skad ja to znam i te dwa ? ? w czarnych oczkach i przechylona na bok główka "no jak to nie chca sie bawic"? mnie to zawsze rozwala na lopatki. jak bys miala jakies fajne lub mniej fajne zdjatka to wrzuc prosze, uwielbiam takie maluchy. a o co chodzi z toaleta? nie chce robic w wyznaczonych miejscach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.01.2012 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 znaczy że chcemy żeby pokazywała nam że chce wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 aaa, my na poczatku robilismy to intuicyjnie, ale teraz piesio pokazuje nam: albo kreci sie przy drzwiach, czasem pisnie a jak juz mu sie bardzo chce a my nie reagujemy to podchodzi, lapie delikatnie zabkami (nie gryzie) za reke lub spodnie lub szlafrok i ciagnie. w nocy lub nad ranem "trzepie uszami" zeby nas delikatnie obudzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.01.2012 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 czy ktoś sie zna na Rh? Bo ja się muszę powoli przymierzać do zaplanowania rabaty za domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 25.01.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 ewa ja mam trochę info a co potrzebujesz dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 25.01.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 ewa daj na priv adres email to ci podeślę co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts