efilo 31.01.2012 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 hehehe fioletowe nie wchodzą w grę nova zambla jest buraczkowa, białych nie ma znowuż zbyt wielu, żółte wtrącenia mi nie przeszkadzają. I bardzo podobają mi się łososiowe w stylu Aprilglocke Jamles widzę że Ty zawsze na posterunku. Powiedz mi proszę czy oferta Ciepluchy jest gdzieś u nas dostępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Aprilglocke - mi one jako rozowe sie pokazuja:rolleyes:, Bardzo mi sie podoba Calsap biały nakrapiany bordo. Efi ty chcesz Rh-ami zaslonic sie troche od sasiada, nie bedzie Ci przeszkadzac, ze zima te rh beda w bialych kolderkach? tez taki sredni widok z okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.01.2012 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 jakich kołderkach? ja nie mam zamiaru kupować żadnych które trzeba na zime wsadzać do wora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 no widzisz jak ja malo na rh sie znam, myslalam ze wszystkie trzeba ladowac pod pierzynke w sumie moje teraz tez nie okryte, na pewno jeden bedzie do wyrzucenia, bo taki jakis lysy sie zrobil, od jesieni juz taki byl. reszte przesadze, znalazlam miejsce , niewielkie slonko do 11 a potem tylko cien, bardzo osloniete.posadze w grupie beda sie ladniej prezentowac. ja mam tylko 2 kolory bialy i roz/fiolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.01.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 fińskich nie trzebaale dla wszystkich groźne są kwietniowo-majowe przymrozki, mogą nie zakwitnąći nici z atrakcji, liście przeżyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 21.02.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Cześć Ewo Pewnie cieszycie się już na wiosnę i ogród Mam pytanko- czy w białej łazience masz białą fugę epoksydową na podłodze i ścianach? Jak jest z użytkowaniem białej fugi? Jakiej firmy biała fugę bys poleciła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.02.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Na ścianach mam zwykla bo jest bielsza. Na podlodze mam epoksydową ale mimo czyszczenia chyba dawno zapomniała że była biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.02.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 to podepne sie pod zapytanie fugowe , tez mam biale kafle z dodatkami srebrno/szarymi,biale fugi i wygladaja koszmarnie, wydlubywac czy zmienic na jasnoszare ? maz kupil rennowator fug ale czy ktos ma czas to zrobic:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.02.2012 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 to nie do mnie pytanie. ja nie poswiecam fugom zbyt wiele uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 21.02.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 No własnie tak sie obawiałam tej białej fugi na podłogę też mam epoksydową bo opinie ma niby pozytywne a tu proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.02.2012 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 malkul mną się nie sugeruj - ja mam ten problem że panowie montując kaloryfer robili to nad mokrą fugą i mam brzydkie od nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 21.02.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 a czy np. po czasie zauwazyłaś żeby zżółkła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.02.2012 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 nie oglądałam jej - sorki ale nie jestem zbyt dobrym adresatem takich pytan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farmi 21.02.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Cześć Efilo- zakochani w Twoich wnętrzach co chwilę zerkamy na twoje fotki jak do biblii wnętrzarskiej. My na razie wykańczamy ściany i interesuje nas Twój sufit w kuchni- o ile mniej więcej masz opuszczony środkowy moduł nad wyspą- jaki jest gruby i jak wysoka jest przerwa między sufitem a obniżoną płytą moze ( jakimś cudem:)) pamiętasz jak głęboka jest wnęka między sufitami ??? z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.02.2012 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 nic nie pamiętam ale wszystko zmierze, sufit był dostosowany do kształtu wyspy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.02.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ewa, nie wiem czy zajrzalas do mnie ale wkleje i tu, nozyczki do podcinania wloskow przy ślepkach z okrągla koncowkahttp://www.karusek.com.pl/img_prod/b/b_9039.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.02.2012 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Dzięki TAR krótkie włoski wokół oczu były jego największą zmorą - na szczęście już jesteśmy po tym etapie - udało nam się je zapuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.02.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 (edytowane) kontynuując rozmowę: http://img571.imageshack.us/img571/7839/rabata2.jpg - widok od strony tarasu. moim problemem nie jest płot ani sąsiad tylko dziury między krzakami. niezagospodarowane puste placki wiem że zdjecie jest do dooopy ale niestety lepszego aktualnie nie zrobie widok z bokuhttp://img855.imageshack.us/img855/2539/rabata.jpg i na wiosne po obsadzeniu rabat http://img856.imageshack.us/img856/4080/rabata3.jpg Edytowane 23 Lutego 2012 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.02.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Efilko, to ja bym dosadziła tylko trochę bylin kwitnących w Twoich ulubionych kolorach i clematisy na siatkę(jeśli się da, bo tam chyba żwirek i odwodnienie jest?) No i ja jak to ja;) z przodu dałabym trawy lub obwódkę z zimozielonej liriope, ale ona kurcze cieniolubna jest. Wszystkie krzewiaste rozrosną Ci się pięknie:). Chociaż nie pamiętam co dokładnie tam masz i co będziesz musiała przycinać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.02.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 dobra efi przeniose sie do ciebie, bo sie pogubiłam kopiuje mojego posta: na podsadzenia chcesz iglaki czy lisciaki? moje pieciorniki ladne ale mnie jakos na kolana nie powalaja, sa takimi zapchajdziurami, za to runianki - bajkowe np. tuhttp://assets0.ogrodowisko.pl/uploads/p/3/33997/original.jpg http://assets1.ogrodowisko.pl/uploads/p/3/33998/original.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts