efilo 19.07.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 moje nadal nie odpalone. być może też są za mocne tego nie wie nikt. jak moj elektryk zmartwychwstanie po tym jak go ukatrupie i wreszcie je zainstaluje to ci dam znac jak swieca. a jakie masz? moze takie jak ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.07.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Dzień doberek! Żeby nie było, że nie mam czasu i nie zaglądam...! P.S. Zapomniałam Cię wczoraj zapytać gdzie kupiłaś swój mały, drewniany stoliczek na taras?! Potrzebuję czegoś "zgrabnego" do leżanki na trawkę, żeby było na czym szklaneczkę postawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.07.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Cześć Effcia Dawno mnie nie było. Jak się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.07.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 w katowickiej castoramie z tego co kojarze. jeszcze dopytam lubego na wszelki wypadek. cześć moniu super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.07.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 a do mnie dzisiaj wchodzą tynkarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.07.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 (edytowane) w katowickiej castoramie z tego co kojarze. jeszcze dopytam lubego na wszelki wypadek Właśnie zajarzyłam, że to do mnie... Dzięki Edytowane 20 Lipca 2010 przez mario31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 20.07.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Swietne schody!, wyglądają bardzo szlachetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manday 20.07.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Moje ledy wygląda tak: http://images43.fotosik.pl/121/8f469f8e755bbf1a.jpg (nie wiem czy uda mi się wkleic). W każdym razie elektryk stwierdził, że nia ma do nich nigdzie odpowiednich puszek, dodatkowo zaś dają za moce oświetlenie na schody-efekt jest taki, ze pewnie wylądują gdzieś w suficie. Na rynku dostępne są też tzw. skoffy, które mi się jakoś specjalnie nie podobają. W ogóle wydaje mi się, że wybór opraw w normalnych cenach (ok. 50 PLN za sztukę) na schody jest baardzo ograniczony, chyba, że je nie umiem szukac. Zastanawiam się, czy mój elektryk jest ograniczony, czy one faktycznie się nie nadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.07.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 cześć efciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.07.2010 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 mandayno toś mnie pocieszyła. to moje oprawy. już zresztą zamontowane. na szczescie mamy inny sposob na przytlumione oswietlenie schodow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 20.07.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Cześć Efilo, i jak się mieszka Słońce ? "House-blues" już za Wami ? Piękny taras powinien chyba wynagrodzić Wam te stare troski, co ? Podobno od jutra wracają upały, hehe. Noooo, ja to tak średnio z upałami, nie za bardzo lubię. Moja tolerancja to do jakiś 25 stopni... potem zaczynam się lekko irytować... Mam jeszcze do Was wszystkich dziewczyny pytanie o żaluzje drewniane. Ma może któraś z Was ? A może znacie jakieś dobre ( i sprawdzone ! ) salony ze Śląska. Robiłam wyceny u siebie ( okolice Wodzisławia ), ale.... ich podejście do klienta i przede wszystkim terminy są nie do przyjęcia. Ktoś coś doradzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.07.2010 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 ja mialam w mieszkaniu ale mnie drażniło ich czyszczenie jasne że za nami. taras jest boski i łagodzi nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 20.07.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Czyszczenie zniosę - efekt mi się podoba. Uwielbiam taki klimat. Cieszę się, że za Wami - niedługo TO przede mną, hehe. Przeprowadzka do końca lipca. Czyli na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.07.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Ja mam jedną z Ikea, w łazience, ale nie wiem, czy taką jesteś zainteresowana http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60084332 Efciu, odpowiesz na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 20.07.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Aga Akces z sosnowca. ja tam zamawiałam rolety materiałowe i do mieszkania i do domu na okna dachowe. szybko sprawnie. http://www.zaluzje.sklep.pl/index.php?go=2_drewnianea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 20.07.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Nelli Sza, z Ikei raczej nie da rady - nie mają takich wymiarów niestety. Kluczmonia, dzięki, takiej właśnie potrzebuję opinii - kogoś, kto u nich robił. Zaraz pędzę na ich stronkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.07.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Wróciłam od Efi. No i co ja mam Wam opowiadać.. Te cuda trzeba zobaczyć na własne oczy. Pięknie, naprawdę pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.07.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Kaska niemozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manday 20.07.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Masz zamontowane czyli da się.Czyli najpierw ja muszę chyba zamordowac mojego elektryka, ale szczerze już nie mam siły i chyba musze szukac na schody czegos innego, a te wylądują na suficie, ehh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.07.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Kaska niemozliwe No mówię Ci, też nei mogłam uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts