Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

Fajne te emotki :) Słonko patrząc z perspektywy czasu to powiem Ci że ja pralnie wolałabym mieć nie przy łazience tylko w osobnym pomieszczeniu - teraz jak sie pierze a ktos chce z łazienki korzystać to jest zonk. A zostawienie kosza z bielizną żeby był pod ręką i potem zatarganie go do pralni nie jest żadnym problemem.

ja mam taki w garderobie przy sypialni - jest ekstra - lekki, wygodnie się niesie

http://akcesorialazienkowe24.pl/wp-content/uploads/2011/06/kosznapranie-244x300.jpg

a czarlstonki są naprawdę prześliczne i przez to że są klasyczne (a nie taka 'wariacja na temat' które ostatnio były na topie) w ogóle się nie starzeje

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dokładnie

tak samo pomyślałam, że kupie kosze na pranie z materiału, bo i tak często susze pranie na dworze, gdy jest pogoda (lubię ten zapach)

za domem i tak nikt nie będzie widział ..... a własnie pralnia na dole ułatwi mi wynoszenie prania, segregowanie, odkładanie do prasowania itp

ważne, ze będzie to osobne pomieszczenie :)

co do charlstonów to są piękne (mam bzika na punkcie kryształków swarovskiego ;) ), ale mam dylemat jak rozplanować oświetlenie w łazience :(

prawdopodobnie będzie w kształcie litery L

a powinnam to rozrysować sobie wcześniej

tyle, że teraz nr 1 to rozplanowanie okien w kuchni ..... później przyjdzie czas na łazienkę

efilo, dziękuję za możliwość obejrzenia "zewnętrznych" zdjęć

bardzo podoba mi się to co zobaczyłam :)

Zielona rabata jest utrzymana w konwencji przedogródka. Jeśli ma być zielona to niech taka pozostanie. Aby dodać jej jednak odrobinę lekkości, ja widziałabym tu trawy ozdobne, które w większości lubią duże nasłonecznienie. Masz ochotę na kolor to proponuję liliowce, pustynniki, jeżówki, naparstnice, szałwie omszone, ostróżki ogrodowe oraz rozchodniki okazałe ....

Przerwami między krzakami nie przejmuj się. Już pisałam dlaczego:rolleyes:

Obeszlam. Cieżko powiedzieć. U mnie jeszcze wszystko śpi. Mam nadzieje ze budleje przetrwały ale to będę wiedzieć dopiero jak zaczną sie paczki pokazywać. Oby bo są ekstra. Moim największym zmartwieniem jest oczywiście platan. Byłby niezły zonk jakby sie nie przyjął. Zastąpienie go nowym byłoby bardzo problematyczne. Za to moje ukochane malenstwa - graby maja takie sliczne paczki. Nawet te maluszki które były w lato dosadzane.