efilo 24.02.2012 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Fajne te emotki Słonko patrząc z perspektywy czasu to powiem Ci że ja pralnie wolałabym mieć nie przy łazience tylko w osobnym pomieszczeniu - teraz jak sie pierze a ktos chce z łazienki korzystać to jest zonk. A zostawienie kosza z bielizną żeby był pod ręką i potem zatarganie go do pralni nie jest żadnym problemem. ja mam taki w garderobie przy sypialni - jest ekstra - lekki, wygodnie się niesie http://akcesorialazienkowe24.pl/wp-content/uploads/2011/06/kosznapranie-244x300.jpg a czarlstonki są naprawdę prześliczne i przez to że są klasyczne (a nie taka 'wariacja na temat' które ostatnio były na topie) w ogóle się nie starzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 24.02.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 dokładnie tak samo pomyślałam, że kupie kosze na pranie z materiału, bo i tak często susze pranie na dworze, gdy jest pogoda (lubię ten zapach) za domem i tak nikt nie będzie widział ..... a własnie pralnia na dole ułatwi mi wynoszenie prania, segregowanie, odkładanie do prasowania itp ważne, ze będzie to osobne pomieszczenie co do charlstonów to są piękne (mam bzika na punkcie kryształków swarovskiego ), ale mam dylemat jak rozplanować oświetlenie w łazience prawdopodobnie będzie w kształcie litery L a powinnam to rozrysować sobie wcześniej tyle, że teraz nr 1 to rozplanowanie okien w kuchni ..... później przyjdzie czas na łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.02.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 efilo, dziękuję za możliwość obejrzenia "zewnętrznych" zdjęć bardzo podoba mi się to co zobaczyłam Zielona rabata jest utrzymana w konwencji przedogródka. Jeśli ma być zielona to niech taka pozostanie. Aby dodać jej jednak odrobinę lekkości, ja widziałabym tu trawy ozdobne, które w większości lubią duże nasłonecznienie. Masz ochotę na kolor to proponuję liliowce, pustynniki, jeżówki, naparstnice, szałwie omszone, ostróżki ogrodowe oraz rozchodniki okazałe .... Przerwami między krzakami nie przejmuj się. Już pisałam dlaczego:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.02.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 (edytowane) kiscienie fajnie wygladaja i okazaly sie zimozielone Edytowane 25 Lutego 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.02.2012 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 dziękuję Alunku, muszę sobie to na spokojnie rozrysować marta, a itea? bo moja ma liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.02.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 hmm ja nie kojarze musialabym zobaczyc, na pewno swietnie wyglada ostrokrzew i kiscien jest piekny czerwony, laurowisnia ma tez liscie, suchodrzew ma liscie ale brazowawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.02.2012 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 u mnie część laurowiśni dostała po tyłku. zwłaszcza górne partie. kiścieni to by u mnie spod śniegu nie było widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.02.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 ale jak tylko snieg sie roztopi to juz pieknie wyglada gdy inne roslinki jeszcze w uspieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.02.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 U mnie z dolnego piętra najładniej przezimowała żurawka, trawy i... bratki! Te ostatnie cały czas kwitną. Cześć Dziewczynki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.02.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Aaaa... i oczywiście barwinek:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.02.2012 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 czy Wy też nie możecie się doczekać na wiosnę? http://img542.imageshack.us/img542/9552/wiosna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.02.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 27.02.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.02.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.02.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Efi, mam nadzieje, ze nie przegapie kwitnienia moich bialobokow, ponoc sa zjawiskowe podczas przyrastania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.02.2012 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Ja tez mam nadzieje ze zdąży sie do mnie przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.02.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 i tego Ci zycze obeszlas ogrod? sa jakies szkody po zimie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.02.2012 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Obeszlam. Cieżko powiedzieć. U mnie jeszcze wszystko śpi. Mam nadzieje ze budleje przetrwały ale to będę wiedzieć dopiero jak zaczną sie paczki pokazywać. Oby bo są ekstra. Moim największym zmartwieniem jest oczywiście platan. Byłby niezły zonk jakby sie nie przyjął. Zastąpienie go nowym byłoby bardzo problematyczne. Za to moje ukochane malenstwa - graby maja takie sliczne paczki. Nawet te maluszki które były w lato dosadzane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.02.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 pewnie ze sie przyjal, niby czemu by nie mial? a budleje chyba nawet jak przemarzna to zwykle odbijaja, ale fakt Twoje sa cudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.02.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Efi ty wszytskie meble do gabinetu, pod tv itd robilas tam w M.? u P? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts