madzialenka 02.03.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 (edytowane) madzialenko patrząc na to że masz blisko do TAR to do mnie masz ewidentnie baaardzo daleko Do TAR też nie mam za blisko, ale otworzyli nam autostradę, więc się szybko jedzie. W Twoją stronę z kolei będę jechała w lipcu. W razie czego jest jeszcze kurier. A chojny polecam - u nas rosną dwie, jedna najzwyklejsza, druga miniaturowa 'Jeddeloh'. Edytowane 2 Marca 2012 przez madzialenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2012 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 ja szukam 'najzwyklejszej' najchętniej duuużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.03.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 choiny ladne i jedna i druga, jak patrze na foty z zakupu i teraz w naturze, to mam wrazenie jakby ta zwykla urosla dwukrotnie. to chyba jedne z szybciej rosnacych iglaczkow. z kolei jeddeloh jest taka gesta, zwarta i bardziej sztywna a zwykla rozluzniona, placzaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2012 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 tylko jeddolah to karzełek a bezodmianowa to wieeelkie drzewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.03.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 A to czasami nie jest jodła kanadyjska? Bo jak tak to ma chyba takie mój pan ogrodnik... I czasami z gruntu za grosze sprzedaje....jak co to daj znać....A Ty swoje hortensje już przehandlowałaś czy zostawiłaś.. Bo jakby co to wiosna jest i mogłabym je zaadoptować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.03.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 w tym roku raczej dostanę zakaz wypalaniu, mógłbym sosnę inne sąsiednie krzaczki przypalić, a te trawy to już dość sporekępki, ale jak były małe to spróbowałem wypalania ..... fajny sposób.Będę ciąć nożycami, może jutro albo po niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2012 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 pytałam speca od traw - sptwierdził że na nie jest jeszcze za wcześnie - trzeba poczekać dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2012 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Arnika dzięki ale chodzi o choiny. Sprawa się rypła z tymi hortensjami bo się tak rozrosły że przesadzanie ich zakończone sukcesem jest mało prawdopodobne. Zostawiłam je już, niech sobie tam rosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.03.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Arnika dzięki ale chodzi o choiny. Sprawa się rypła z tymi hortensjami bo się tak rozrosły że przesadzanie ich zakończone sukcesem jest mało prawdopodobne. Zostawiłam je już, niech sobie tam rosną. no tos mnie zrobila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.03.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 To dobrego wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.03.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 dobrze, że ruszyłyście temat przycinania - muszę zrobic obchód swoich włości;) i zobaczyć kto przeżył doberek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.03.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 sobota ogrodowa? sekator poszedl w ruch? ja jutro skoncze horty, tawuly. na krzakach pokazaly sie paki a krokusy pchaja sie na swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.03.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 pytałam speca od traw - sptwierdził że na nie jest jeszcze za wcześnie - trzeba poczekać dwa tygodnie to dobrze, że tylko jedną kępkę obciachałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.03.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 jamles, ja koniec końców wyciachałam wszystkie trawy bo maja z ogrodu kazała krzewów nie ruszałam bo u nas -7 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.03.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 jamles, ja koniec końców wyciachałam wszystkie trawy bo maja z ogrodu kazała krzewów nie ruszałam bo u nas -7 w nocy nie widziałem, w Zawierciu byłem jak kazała to pewnie dzisiaj dostanę rozkaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.03.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 U mnie rano też -7*CI ja nic nie ciacham bo nie znam się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.03.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 pewnie tak hehe bo wyraźnie było że 'w tym tygodniu wycinamy wyschnięte kępy traw ozdobnych" - zostało ci tylko pare dni 'tego tygodnia' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.03.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 ..... wyraźnie było że 'w tym tygodniu wycinamy wyschnięte kępy traw ozdobnych" ..... w następną niedzielę powiedzą to samo, a za dwa tygodnie "kto jeszcze nie wyciął to powinien to zrobić w tym tygodniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.03.2012 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 mam nadzieje że za tydzień powiedzą że mam ciąć tawuły hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.03.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 ja juz tawuly cielam, poza wczesna -mam 9 krzaczkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts