efilo 06.03.2012 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 raczej ibuki ale obie są po sąsiedzku i jeszcze parę innych jest w pobliżu dokładnie Alunku w zeszłym roku było kosmetycznie i nie skończyło się to zbyt dobrze - więc w tym roku zaryzykuje do tego 4 oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.03.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 raczej ibuki ale obie są po sąsiedzku i jeszcze parę innych jest w pobliżu to niesprawiedliwe dokładnie Alunku w zeszłym roku było kosmetycznie i nie skończyło się to zbyt dobrze - więc w tym roku zaryzykuje do tego 4 oczka wobec tego w tym roku tnij wacpanna...tnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 06.03.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 To tu sie podziewasz! Ja potrzebuje pomocy przy cięciu (i nie tylko) i coś słodkiego tez sie przyda Nie odbierasz telefonów ode mnie to się wprosiłam do dziewczyn mowilam, ze u nas to normalnie zadupie ogrodnicze, budowlane, wnetrzarskie itp. Zadupia to Ty Kochana nie widziałaś - E-mólek może potwierdzić, że gdyby nie internet to w naszych ogrodach miałybyśmy tylko sosny i brzozy w formie dzikiej. A ja mam dziś zły dzień - w ogrodzie niewiele da się zrobić, bo ziemia zmarznięta, w nocy przymrozki. Do tego dostałam szlaban na zakupy ogrodowe . Niech mnie ktoś przytuli .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.03.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 tulimy madzialenko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.03.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 to niesprawiedliwe reszty linków nie wklejam, bo szkoda Twojej ...... głowy a TAR to się w wydmie zakopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.03.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 reszty linków nie wklejam, bo szkoda Twojej ...... głowy a TAR to się w wydmie zakopie mam blisko do Wisły...chyba utopię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.03.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 mam blisko do Wisły...chyba utopię się lepiej płyń w górę rzeki, wyjdziesz u Kapiasa a potem ibuki, pudełka dwa itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.03.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 gdyby to było takie proste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 reszty linków nie wklejam, bo szkoda Twojej ...... głowy a TAR to się w wydmie zakopie no baaardzo smieszne bardzohttp://www.cosgan.de/images/smilie/boese/e035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.03.2012 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 nie martwiaj się Alunku, jak chcesz to Ci coś kupię i poślę dhlem tulaski dla madzialenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 a mi, a mi tez wyslesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.03.2012 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 do Ciebie to chyba nawet adres zwrotny jeszcze mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ewcia, to daj znac wczesniej jakbys jechala , ja mam z 2-3 pozycje, o ile nie dostane ich przez neta. choc wole kupione przez kogos niz tak w ciemno w necie brac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.03.2012 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 spox a co to? tu juz ciekawosc przeze mnie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 06.03.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Czesc dziewczyny - widze ze ciecia odchodza - ja tez mam watpliwosc - nie wiem jak przyciac moje katalpy ?? czy juz i w ogole ile?? moze cos poradzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.03.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 mhk najpierw sie przyznaj czy szczepione a potem czy nana czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 no wiec chciałabym;jodle szlachetna "nana", lub "blaue hexe" ew. koreanska "blue emperor" - tylko nie chce wypierdkow 15 cm i w tym problem (ale jakiegos wielkiego cisnienia na to nie mam) no i bardzo bym chciala swierka maigolda (na to mam), bo u nas na razie niedostepny. jak nie dostane blaue hexe to wstawie tam swierk glauca globosa, kolorystycznie mi pasuje i jest ogolnodostepny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.03.2012 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 u żurka jest maigold - dwie stówki nie Twoje http://zurek.com.pl/pelna-oferta,23.html?grupa=3&page=21.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 ja jeszcze sie tak nie napalam, bo to dopiero poczatek sezonu, moje ogrodnictwo prosilo o spokoj do konca miesiaca, wiec spokojnie czekam i nie cisnieniuje. badam rynek co jest, co mozna a czego nie mozna dostac. faktem jest, ze u was jest na pewno wiekszy wybor, wieksze szkolki a co za tym idzie pewnie i nizsze ceny. mi w pierwszym sorcie sa potrzebne iseli, jalowce kolumnowe i 2 jodly kalifornijskie. dopiero potem reszta, wiec moze byc nawet maj-czerwiec zanim zaczne pozostale rabaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.03.2012 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 dla mnie najważniejszy białobok ale to akurat mam załatwione. niestety drugi temat - choina kanadyjska to jakiś króliczek, gonie od dwóch lat i nic musze też posadzić dwa kolumnowe iglaki. miałam w planie blue arrow ale coś nie mam do nich szczęścia i zastanawiam się nad tymi twoimi kłującymi. z tym że pewnie bym musiała amanogawe przesadzić bo one mają większą średnicę i trochę się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts