efilo 19.03.2012 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 O ja cie krece... ale weekend, ledwo żyję. pociachałam hortensje i srylion innych krzaczków. kto mi kazał tyle tego nawsadzać. 50 tawuł? masakra. samych hortensji było z 30. olejanem wypsikałam wszystko jak leci. nie starczyło emulsji na cisy. podobno jutro będzie ładna pogoda to nadrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.03.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 To tak jak ja;) Poprzycinałam wszystko jak leci... chyba nawet trawki, których nie powinnam;) Zaryzykowałam i wsadziłam trochę cebul. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.03.2012 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 ja poczekam z cebulami do jesieni - zasadzam się na szachownice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.03.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 O ja cie krece... ale weekend, ledwo żyję. pociachałam hortensje i srylion innych krzaczków. kto mi kazał tyle tego nawsadzać. 50 tawuł? masakra. samych hortensji było z 30. olejanem wypsikałam wszystko jak leci. nie starczyło emulsji na cisy. podobno jutro będzie ładna pogoda to nadrobię. Co to jest ten olajan, co sie nim pryska i po co się to robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.03.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Efilko czy może pamiętasz ile szerokości miała Twoja rabatka z lawendami ( pamiętam z Twojej galerii, że chyba była gdzieś niedaleko furtki i o tą mi chodzi bo nie wiem czy miałaś gdzieś jakieś inne lawendowe rabatki:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.03.2012 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 około metra pasieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.03.2012 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Maylandziuolejan (w moim przypadku preparat miał nazwę promanal choć to żadna różnica) to preparat na bazie oleju parafinowego - ekologiczny oprysk zwalczający mszyce, przędziorki oraz inne szkodniki z większości drzew iglastych i liściastych - ja opryskałam głównie moje graby i wszystkie iglaste. jakbym miała lance to bym jeszcze prunusy popryskała ale tak nie dałam rady. Działa też na typowe szkodniki dla cisów i modrzewia. Po okresie bezlistnym nie wolno stosować na drzewach liściastych o miękkich liściach. Trzeba też pamiętać że srebrne/niebieskie iglaki zzielenieją. Najlepiej stosować od połowy lutego do połowy marca więc ostatni dzwonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.03.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Efi, kupilam wlasnie sobie opryskiwacz z lanca - normalnie bajka, nic sie nie schylasz , nie dzwigasz butli z plynem, tak ze reka wiednie, mowie Ci, same plusy. Zaluje tylko, ze nie mam go na kolkach byloby jeszcze prosciej. ale te na kolkach to ok. 16l i cena x2,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.03.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 około metra pasieńko dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.03.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Efi, kupilam wlasnie sobie opryskiwacz z lanca - normalnie bajka, nic sie nie schylasz , nie dzwigasz butli z plynem, tak ze reka wiednie, mowie Ci, same plusy. Zaluje tylko, ze nie mam go na kolkach byloby jeszcze prosciej. ale te na kolkach to ok. 16l i cena x2,5 taki to ja mam. ja mówie o lancy trzymetrowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.03.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 aaaa:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.03.2012 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 przemarzły mi laurowiśnie a właściwie liście bo gałązki z tego co widzę są ok. co z tym fantem zrobić? ciąć czy olać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.03.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 ja swojego kiscienia (to chyba zblizone gatunkowo do laurowisni) chyba pzytne, bo liscie tez zmarzly ale galazki ok., to szybko odbija. A co zrobic z suchodrzewami? liscie sa na pewno przemarzniete brazowe. obcinac zbytnio nie mam czego. chyba poczekam az listki same odadna i wyrosna nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.03.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 wstrzymajcie sie z przycinaniem, powinny podobijac, dopiero pozniej ciac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.03.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 mi to rybka moge poczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.03.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 przemarzły mi laurowiśnie a właściwie liście bo gałązki z tego co widzę są ok. co z tym fantem zrobić? ciąć czy olać? Zostaw, chyba że chcesz je jakoś specjalnie uformować. Odbiją Ci ładnie z pędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.03.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 czekać z cięciem. One późno odbijają po zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 20.03.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Ewa mam pytanie pilna sprawa, jak możesz to zdradź mi proszę jak macie tynk na elewacji zew. Pamiętam że Kabe, ale dokładniej jaki to rodzaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 20.03.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Ewa czy to silikonowy Armasil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.03.2012 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 tak malkul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts