Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

W te piękne Święta,

gdy Pan Zmartwychwstanie.

Życzę smacznych jajek na śniadanie,

żółtego kurczaczka, białego zająca

i oby te święta trwały bez końca

Tęczowych pisanek, na stole pyszności,

mokrego Dyngusa i wspaniałych gości,

niech to będzie czas uroczy

Życzę miłej Wielkiej Nocy!!!

http://www.nyloncoffee.pl/cache/images/865dc-337x0-resize.jpg

Witam,

jestem tu nowa, ale już jestem fanką twojego dziennika.

Dowędrowałam tutaj z Grupy Górengo Śląska szukając stolarza do mebli kuchennych.

Po obejrzeniu twojej kuchni postanowołam się przywitać i poprosić o namiary na tego specjalisty.

pasienko chwal sie chwal :)

emól z wertykulacja najlepiej czekać do pierwszego koszenia - wtedy zielona nadbudowa jest już wystarczająco silna żeby sie zanadto nie zestresować takim brutalnym potraktowaniem. kiedy zasilałaś trawnik?

hazeleyes

oczywiście mam ;)

można bez niego żyć ale co to za życie ;) teraz już chyba bym sobie go nie wyobrażała. :D

już piszę co i jak. najlepszą firmą na świecie produkującą młynki jest amerykański In-Sink-Erator. Chciałam ich młynek ale na końcówce nie mieliśmy już kaski i koniec końców po konsultacja z kasia która już takowy miała zakupiłam model brandowany Franke (też produkowany przez in-sink-erator). Jest naprawdę fajny, nic się z nim nie dzieje, mieli... i pewnie byłoby wszystko w porządku gdyby nie to że moi przyjaciele za moją namową kupili ten który ja początkowo chciałam. Niestety nie ma w ogóle porównania. Jest cihy, super sprawny, dużo silniejszy, nic w nim nie utyka, słowem bajka. Mój dla porównania słychac na zewnątrz domu u sąsiadów hehe. No i jak wrzucisz kosci to potrafi sie z nimi hustać jak na karuzeli przez kilka minut zanim zacznie je powoli połykać. Nie mówiąc o tym że niestety zdarza się że coś w nim utknie i trzeba kombinować jak to wyciągnąć. Znajomi w ogóle nie maja takich problemów (no raz musieli go rozkręcać jak wrzucili obierki ze szparagów - absolutnie zakazane :) ).

Podsumowując jak nie masz kasy to lepszy Franke niż żaden (http://www.mlynkidoodpadow.pl/podstrony/fdsup300.html). Jak masz to weź in-sink-eratora (http://www.prospernet.pl/oferta.html model 75 lub Evo 100).