rasia 19.04.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Nooo niezła akcja!!!:jawdrop:Piękny ten kąt Ci się zrobił. Z nutkajskim świetnie komponują się kolorystycznie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.04.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 ewa nie ma sprawy rozumiem. dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.04.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Piękny białobok...ogromny...teraz mi powidz jak udało wam się go wytargać z tej dziury co? pewnie nie było łatwo:)a wiesz może ile on liczy sobie latek? bo mam teraz mały problem,nie przewidziałam chyba, że on taki ogromny będzie ni i chyba nici z nasadzenia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.04.2012 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Nadulka pewnie ma z 20 lat Nie martw się, on rośnie kilka cm rocznie. To okaz z matecznika. Wyciągnęliśmy za pomocą maszyn prostych hehe - pasy, specjalnie zrobiony kozioł. Dzięki Tatusiu xx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.04.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Czy za taczką na pierwszej fotce jesteś Ty?moja córka stwierdziła , mamo zobacz : ta pani wygląda jak Gosia z M jak miłość hehe:) wiem że ma małe przyrosty,ale i tak jest olbrzymi i piękny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 hihi to moje za 20 lat nie beda takie duze nawet w polowie jak twoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.04.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Nadulka pogratuluj córce jak tańczyła w tańcu z gwiazdami to miałyśmy ówcześnie bardzo podobne fryzury - poszłam na 'obcą' imprezę, prawie nikt mnie nie znał, niezłą sensację wzbudziłam hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 23.04.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Masz absolutnie fantastyczny dom, podziwiam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2012 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Po przywołaniu przez Tarcie do porządku wrzuciłam ogrodowe fotki do albumu na photobucket Nie ma ich wiele - wczoraj obfociłam budzący się ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.04.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 hehe no to teraz pb sie zapcha:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.04.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Nadulka pogratuluj córce jak tańczyła w tańcu z gwiazdami to miałyśmy ówcześnie bardzo podobne fryzury - poszłam na 'obcą' imprezę, prawie nikt mnie nie znał, niezłą sensację wzbudziłam hehehehe Hehe,dzieci jednak maja nosa;) P.S. właśnie jej to powiedziałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.04.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ależ Ci Efcia wszystko pięknie kwitnie! A jak przeżyły Twoje cudniaste budleje? Bo moje wszystkie wymarzły:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 no wlasnie Efi jak tam sie budleje maja, mialas je cudowne. a czeresnie masz tylko ozdobna czy drzewko owocowe? jaka odmiana? bo my ostatnio zaszalelismy i 2 drzewka sobie fundnelismy zeby miec swoje owocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.05.2012 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Czereśnia Burlat z tego co pamiętam. A co do budlei - nie mam nic do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Efi, zapytalam weta o kropelki, moj byl robiony poprzednio Advantixem a teraz na probe prac-tic(em) ale juz zdecydowalismy ze wracamy do advantixu - jest mniej uczulajacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.05.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Dzieki. To nie zmieniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.05.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 puszcza Ci sie bialobok? moj z dnia na dzien ma coraz ladniejsze kremowe koncowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 11.05.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Efilo, wybacz, ze indaguję Cię w sprawie, o której już dawno nie myślisz, co wiecej, onegdaj czytając Twój wątek mam wrażenie, ze już to było... Ale teraz nie mogę znaleźć chodzi o zlicowanie lodówki z zabudową: czy to było bardzo skomplikowane? A może model był specjalnie do tego przystosowany? Bardzo mi sie podoba takie rozwiązanie, a mój pan kuchenny przyznał, ze tymczasem nie ma pomysłu jak to zrobić... Pomozesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.05.2012 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 To zdecydowanie zasługa lodówki. Ma 60cm gł i delikatnie sciete drzwi ktore po otwarciu nie wystaja poza swiatło lodówki TAR, tak, puścił już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.05.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 To zdecydowanie zasługa lodówki. Ma 60cm gł i delikatnie sciete drzwi ktore po otwarciu nie wystaja poza swiatło lodówki już Czy to Liebherr? Możesz zdradzić? Może na priv? No i czy jesteś z niej zadowolona? Biorąc pod uwagę jej cenę, powinna być tworem doskonałym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts