efilo 14.05.2012 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 bami nie jestmam problemy z kostkarka. tak to liebherr dziewczyny jakbyscie byly zainteresowane to wrzucilam fotaski rh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.05.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Byłam, widzialam, rh robia wrazenie, szczegolnie 3 mi sie podobaja. Takiej kaliny jeszcze nie widzialam, super, wyglada jak kwiat hortensji u mnie nie ostal sie zaden z rh, za to kwitna teraz azalie, przezyly nieokryte zimę, ale ladnie kwitna, szczegolnie te biale. w ogole w ogrodzie masz slicznie, prawdziwa wiosna, a kalinka obserwatorka to ma prawie jak w sanatorium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.05.2012 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 zauważyłaś zbieżność nazwy rh? nieprzypadkowa. swoją drogą okazało się że jedna z najładniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.05.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 i plus do tego onondaga piekne jeszcze hachman's .., calsap i fantastica , w zasadzie to wszystkie mi sie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.05.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 szzczerze? ja jestem zachwycona eskimo. po prostu boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.05.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 eskimo na pierwszym zdjeciu wyglada jak piwonia , jest sliczny, kazdy jeden jest na swoj sposob piekny i inny. i jak zaczne wyliczac to okaze sie, ze wymienie wszystkie , ktore mi sie najbardziej podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.05.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 piekne masz te rh i jakie wielgachne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.05.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 niektóre wytrzymują -37 więc mam nadzieje że dadzą radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.05.2012 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 oki, kupiłam na alllle srylion tawułek. a tak zawsze zrzędziłam że mi się nie podobają hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.05.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 patrz pani, jak to sie zmienia podejscie , tak jak ja, iglakow nie chcialam na poczatku a teraz ..... choc do zywoplotow tujowych zdania nie zmienilam, dla mnie sa bleeee sypnij pomyslem na iglaki w polcieniu, wiem ze cis, mikrobiota, choina co jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.05.2012 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 TAR... ja i iglaki... mogę przejrzeć mój katalog w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 a tak mimochodem zauwazylam rozowe (wisniowe) "fiutki":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Elfir radzi by probowac z jodlami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.05.2012 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 a tak mimochodem zauwazylam rozowe (wisniowe) "fiutki":lol2: kuźwa nikt mnie nie uprzedził!!!!!!! hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.05.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Efcia... zajrzałam do Twojego ogródka... pięknieeeeeeeee masz...:cool: Jodły... popieram jodły:yes::yes: Mam ich już chyba 7 jeszcze mi mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 kuźwa nikt mnie nie uprzedził!!!!!!! hehehe nie boj, niedlugo zbrazowieja, choc przyznaje sa widowiskowe, i jak u madzialenki wszystkie stoja:lol2: normalnie eroticon full wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Efcia... zajrzałam do Twojego ogródka... pięknieeeeeeeee masz...:cool: Jodły... popieram jodły:yes::yes: Mam ich już chyba 7 jeszcze mi mało... w cieniu /polcieniu rosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka12 15.05.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Efilo, pomóż dobra kobieto. Podziwiam twój zmysł artystyczny, i wszystko co stworzyłaś wokół siebie, łącznie z cierpliwością z jaką udzielasz odpowiedzi na forum . Napisz proszę co to za cudne "lampeczki" masz w białej łazience nad bidetem i wc, albo może ktoś pamięta, albo mniej więcej na której stronie to jest bo szukam i szukam i nici... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.05.2012 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Och... kupiłam właśnie w necie 84 sadzonki. Luby się załamie. A swoją drogą czeka mnie wybór wrzosów. Jakieś podpowiedzi? Czy obojętne co wybiore? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.05.2012 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Efilo, pomóż dobra kobieto. Podziwiam twój zmysł artystyczny, i wszystko co stworzyłaś wokół siebie, łącznie z cierpliwością z jaką udzielasz odpowiedzi na forum . Napisz proszę co to za cudne "lampeczki" masz w białej łazience nad bidetem i wc, albo może ktoś pamięta, albo mniej więcej na której stronie to jest bo szukam i szukam i nici... to są kryształowe oprawy (oczka) z firmy itallux . niestety oprawa nie miała nazwy takiej 'normalnej' typu bella tylko symbol składający się z cyferek i literek - nie sposób pamiętać - ale postaram się odszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts