GLAMOURMUM 25.07.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 (edytowane) takie podobne jest http://www.bazarek.pl/produkt/49854/1446316/massive-bloc-531304810.html dzięki markotko....były by idealne gdyby były białe, ale doczytałam, że sa tylko metalowe. Ide na poszukiwania, może gdzies sa też białe. Edytowane 25 Lipca 2010 przez GLAMOURMUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 25.07.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Kluczmonia, dzięki Słońce za super namiar do tego AKCES-u z Sosonowca ! Byliśmy tam z M wczoraj - mają naprawdę ogromny wybór żaluzji, rolet, piękne materiały itp. Bajka. Na pewno coś wybierzemy. Ale drewniane żaluzje.............. już odpadły w przedbiegach - mąż się zbiesił i niestety nie dał się przekonać. Będzie kompromis : prawdopodobnie będą więc rolety takie a'la trzcinowo - lniane. Takie "eko". Też fajnie, a bardziej praktycznie. I oczywiście dwa razy drożej niż żaluzje drewniane, hehe. Ale jak tak konieznie chce to niech płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.07.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 matko przeciez zaluzje sa drogie jak cholera to ile kosztuja te rolety?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 25.07.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Żaluzje do salonu zjadalnią i kuchnią ( parter ) miały kosztować 3.000 zł. A rolety... 5.200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 25.07.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Generalnie budowa domu... i wykońzczenie go jest... nieopłacalne, buahahaha ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.07.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 :jawdrop: Ja jeszcze nie patrzyłam za roletami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.07.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 no ja wycenilam zaluzje drewniana na jedno okno jakies typowe chyba 150x150 i mi wyszlo 1000zl za te 5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.07.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 No to ja chyba zostanę przy zwykłych hipermarketowych roletach, albo przy firankach....Masakra z tymi cenami... A tak w ogóle to kto mnie będzie w lesie oglądał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.07.2010 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 ja też wybralam akces. pamiętam jak pojechalismy wycenic przykładowe rolety jakies dwa lata temu. tak naprawde jechalismy dowiedzieć sie jak od strony technicznej przygotować okna. facet mówi: to proszę wybrać jakiś materiał to wycenie wyszło chyba z 10 tys. załamaliśmy się a gościu: bo wybrali Państwo materiał z najwyższej grupy cenowej. drugi nasz wybór - jak dla mnie materiał niemal identyczny i cena spadła do 2 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 26.07.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 pamiętam jak pojechalismy wycenic przykładowe rolety jakies dwa lata temu. tak naprawde jechalismy dowiedzieć sie jak od strony technicznej przygotować okna. facet mówi: to proszę wybrać jakiś materiał to wycenie wyszło chyba z 10 tys. załamaliśmy się a gościu: bo wybrali Państwo materiał z najwyższej grupy cenowej. drugi nasz wybór - jak dla mnie materiał niemal identyczny i cena spadła do 2 tys. No, dokładnie - każdy materiał należy do jakiejś tam grupy : od A ( najtańsze )- do H chyba ( najdroższe ). A mojemu M. oczywiście spodobały się materiały z przedziału.... D i H, hahaha ! Burżuj. I nie chce słyszeć o innych. Ale on biedny ma tak mało do powiedzenia w urządzaniu domu.... że niech ma te rolety jakie tam sobie chce. Poza tym to on płaci. Te z grupy A, B.... były duuuuuużo tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.07.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Efilo dzięi!!!! Kurcze też marzą mi się rolety drewniane ale jak czytam o cenach to już mnie dupa boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.07.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Dzień dobry! Co tak cichutko u Ciebie Słonko? Jak minął weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.07.2010 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 ty lepiej napisz kiedy mnie odwiedzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.07.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Kochana gdybym miała czas to byłabym już dzisiaj, ale wiesz jak to teraz u mnie wygląda.... W tym tygodniu na pewno podjadę do Silesii, więc jak będę to dam znać. Wpadłabym po to pudełko, bo już mi głupio, że tyle u Ciebie leży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.07.2010 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 a że mnie zaniedbujesz to Ci nie głupio tak? wpadnij z babeczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.07.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Hej Efilko zerknij na moje dylematy lampowe , może Tobie coś wpadnie w oko... A tak wogóle....to jak się sprawuje ekspres do kawy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.07.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Glamcia... jakby to powiedzieć.... BOSKO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.07.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Glamcia... jakby to powiedzieć.... BOSKO!!!! bo ja też się właśnie czaję, tylko na ten Bosch TCC 78K, bo cały sprzet AGD mam Boscha....w najgorszym wypadku (brak kasy) na ten BOSCH TKN 68E751 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.07.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 a że mnie zaniedbujesz to Ci nie głupio tak? wpadnij z babeczkami Z babeczkami nie da rady, bo są na wakacjach u moich rodziców... Ale przez to powinnam mieć w tym tygodniu większy luz, więc może uda mi się do Ciebie pojechać..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.07.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 oj marys marys... i ty mówisz że nie masz czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts