Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no ale jak to nie widzisz? masz oczy zamkniete jak na zewnątrz wychodzisz ;):D Mnie strasznie wkurza bura zima bez zieleni lub tylko biel z brazowymi kikutami krzaczkow, jest tak nudno i smutno.

zdjec sosenek pewnie nie ma? bys sie pochwalila sosenkami z rodkami :)

no dobra zgodze sie, ze w dzien powszedni jest ciemno jak sie wychodzi i wraca z pracy. ale w weekendy mozna popatrzec. ja to bym w ogole chciala inaczej system poukladac wiosna/lato w polandii a jesien/zima np. lazurowe wybrzeze. ech pomarzyc mozna ale czas wracac do rzeczywisosci :D

no dobra zgodze sie, ze w dzien powszedni jest ciemno jak sie wychodzi i wraca z pracy. ale w weekendy mozna popatrzec. ja to bym w ogole chciala inaczej system poukladac wiosna/lato w polandii a jesien/zima np. lazurowe wybrzeze. ech pomarzyc mozna ale czas wracac do rzeczywisosci :D

hihihihi

w weekend to my raczej na nartach. a nawet jeśli na miejscu to od tej strony zawsze w zime mamy rolety zasłonięte bo od zachodu u nas nieźle... wieje ;) naprawdę tego w ogóle nie widzę. ma być ładnie teraz.

no dobra, nie draze tematu :D ty przeciez wiesz, ze bardziej niz wrzosy to chcialabym kompozycje rh-owe z sosenkami oblukac :) wrzoski to bardziej przy okazji, bedzie super jesienia jak zakwitna.

jade zaraz na przerwe do ogrodniczego szukac hakuro krzaczka. u nas widzialam tylko szczepione na pniu. niechby i byly szczepione ale na takim do 10 cm.

no niestety zdjęć brak - nie miałam kiedy cyknąć. pewnie dzisiaj mi się uda bo mam obfocić wrzosy dla marysi.

:hug:

Marysia cierpliwie czeka... :popcorn:;)

wrzosy nie wiem jak obfoce bo one spod kory wlasciwie prawie nie wystaja. zostały przycięte na wiosne i maja moze półtora centymetra wysokości hihihihi

Na trybie makro proszę zrobić i nie marudzić - na pewno pięknie się zaprezentują -):cool:

A co do roślinek, to mi akurat bardziej bodziszek wpadł w oko ;)

Efi szukasz dalej tego żółtego perukowca - będę dzisiaj w szkółce, to mogę zapytać i obejrzeć co mają ciekawego..!?

tak marysiu bardzo poproszę spytać o perukowca i o kruszynę asplenifolia. bodziszek ma ten plus że jest sprawdzony i bardzo ładnie się rozrasta. tylko on ma takie se te listki - truskawka ma twarde błyszczące a bodziszek... no jak to geranium hehe

a za bodziszkiem też sie mozesz rozejrzeć ;)

Edytowane przez efilo