TAR 22.05.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 bo ja np. lubie jak jest zima tez toche zielonego a gdzie sosenki chcesz wsadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2012 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 ja nie widze ogrodu zima. nie wiem jak to ludzie robią że go widzą. sosenki przy rh. już rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.05.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 no ale jak to nie widzisz? masz oczy zamkniete jak na zewnątrz wychodzisz Mnie strasznie wkurza bura zima bez zieleni lub tylko biel z brazowymi kikutami krzaczkow, jest tak nudno i smutno. zdjec sosenek pewnie nie ma? bys sie pochwalila sosenkami z rodkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2012 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 jest ciemno jak w d.... więc jakbym mogła dostrzec że 10m ode mnie jest jakas plama czarnociemnej zieleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2012 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 no niestety zdjęć brak - nie miałam kiedy cyknąć. pewnie dzisiaj mi się uda bo mam obfocić wrzosy dla marysi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.05.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 no dobra zgodze sie, ze w dzien powszedni jest ciemno jak sie wychodzi i wraca z pracy. ale w weekendy mozna popatrzec. ja to bym w ogole chciala inaczej system poukladac wiosna/lato w polandii a jesien/zima np. lazurowe wybrzeze. ech pomarzyc mozna ale czas wracac do rzeczywisosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.05.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 no niestety zdjęć brak - nie miałam kiedy cyknąć. pewnie dzisiaj mi się uda bo mam obfocić wrzosy dla marysi. obfoc obfoc, wrzosy tez bym poogladala, moze i nawet zakupila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 no dobra zgodze sie, ze w dzien powszedni jest ciemno jak sie wychodzi i wraca z pracy. ale w weekendy mozna popatrzec. ja to bym w ogole chciala inaczej system poukladac wiosna/lato w polandii a jesien/zima np. lazurowe wybrzeze. ech pomarzyc mozna ale czas wracac do rzeczywisosci hihihihi w weekend to my raczej na nartach. a nawet jeśli na miejscu to od tej strony zawsze w zime mamy rolety zasłonięte bo od zachodu u nas nieźle... wieje naprawdę tego w ogóle nie widzę. ma być ładnie teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 obfoc obfoc, wrzosy tez bym poogladala, moze i nawet zakupila wrzosy nie wiem jak obfoce bo one spod kory wlasciwie prawie nie wystaja. zostały przycięte na wiosne i maja moze półtora centymetra wysokości hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.05.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 no dobra, nie draze tematu ty przeciez wiesz, ze bardziej niz wrzosy to chcialabym kompozycje rh-owe z sosenkami oblukac wrzoski to bardziej przy okazji, bedzie super jesienia jak zakwitna. jade zaraz na przerwe do ogrodniczego szukac hakuro krzaczka. u nas widzialam tylko szczepione na pniu. niechby i byly szczepione ale na takim do 10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 u mnie w szkółce całe pole takich hihihihi. ja właśnie będę trzy wykopywać. ale tych egzemplarzy byś nie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.05.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 u nas same wysokie, a czemu bym nie chciala?, ja mam dobre warunki szpitalne. jakbys miala wyrzucac to je przygarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.05.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 no niestety zdjęć brak - nie miałam kiedy cyknąć. pewnie dzisiaj mi się uda bo mam obfocić wrzosy dla marysi. Marysia cierpliwie czeka... wrzosy nie wiem jak obfoce bo one spod kory wlasciwie prawie nie wystaja. zostały przycięte na wiosne i maja moze półtora centymetra wysokości hihihihi Na trybie makro proszę zrobić i nie marudzić - na pewno pięknie się zaprezentują -) A co do roślinek, to mi akurat bardziej bodziszek wpadł w oko Efi szukasz dalej tego żółtego perukowca - będę dzisiaj w szkółce, to mogę zapytać i obejrzeć co mają ciekawego..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2012 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 (edytowane) tak marysiu bardzo poproszę spytać o perukowca i o kruszynę asplenifolia. bodziszek ma ten plus że jest sprawdzony i bardzo ładnie się rozrasta. tylko on ma takie se te listki - truskawka ma twarde błyszczące a bodziszek... no jak to geranium hehe a za bodziszkiem też sie mozesz rozejrzeć Edytowane 22 Maja 2012 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.05.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Nie ma sprawy - zanotowałam i zapytam o wszystko -) Wiedziałam, że w tej truskawce spodobają Ci się liście, wiedziałam....!:rotfl: Jeszcze jedna rzecz mi się przypomniała - jakbyś znalazła numer do tej babeczki od żurawek i mi podesłała, to będę baaardzo wdzięczna -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.05.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 (edytowane) Ewciu i przypomnij mi jeszcze, które hortensje masz od frontu przy płocie..?! Limelighty, anabelki...?! Edytowane 22 Maja 2012 przez mario31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 anabelki głębiej a limelighty ze skraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.05.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 No to dobrze kojarzyłam.. -) Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.05.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 zobacz tez perukowca tego czerwonego i czy maja ladne kosodrzewiny i te male i wieksze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2012 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 kosodrzewiny mops albo gnom byly na pewno śliczne w zeszłym roku. oni maja sporo takich malych iglakow wiec jest calkiem duze prawdopodobieństwo. to jeszcze rozwar wielkokwiatowy możesz zapisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts