mario31 22.05.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Nie ma sprawy Markotko - dopisuję do listy..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.05.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 kosodrzewiny mops albo gnom byly na pewno śliczne w zeszłym roku. oni maja sporo takich malych iglakow wiec jest calkiem duze prawdopodobieństwo. to jeszcze rozwar wielkokwiatowy możesz zapisać Czy to taka roślinka: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSnXCIwQaIjK0UxV-coFDk90rAw0AA6nKPKn3uQaFwWVD7I4FQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2012 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 ano taka. tylko jak zwykle to ja wolalabym w odcieniach takich: http://www.mojsklepogrodniczy.pl/ShopImages/product/10173WH.JPG tudzież: http://www.insideiris.com/NRD_Images/plant_image/Platycodon_grandiflorus_Astra_Semi-Double_White.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.05.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Efi spojrz łaskawym okiem na werbene i heliotrop, widzialam przed chwila w naturze, bardzo ladne. Hakuro krzaki byly ale tak nedzne ze mnie nie skusily, za to kupilam kwiatki do donic drewnianych w kompozycje. kruszyny mi aktualnie kwitna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.05.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Oki -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2012 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 heliotrop chętnie bo podobno ślicznie pachnie. tylko gdzie ja znajde zacienione miejsce? ona podobno więdnie na słońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.05.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 w ogrodnictwie mieli wystawiona na placu w pelnym sloncu wiec zalozylam, ze nadaje sie do slonca ale jak do cienia to sama chetnie ja wezme na "dywan" , czy klon palmowy atropurpureum ladnie by wygladal podsadzony funkiami zielonymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2012 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 ten klon to chyba potrzebuje sloneczka zeby sie ladnie wybarwiac? czytalam o tym heliotropie kiedyś i pisaly laski że musi być gleba wilgotna żeby dawal rade na sloncu. pewnie przez to że on ma te lisciory takie łatwo parujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 A czy ten heliotrop jest byliną.. bo ja czytam, ze jednoroczna roślinka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.05.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 ten klon to chyba potrzebuje sloneczka zeby sie ladnie wybarwiac? czytalam o tym heliotropie kiedyś i pisaly laski że musi być gleba wilgotna żeby dawal rade na sloncu. pewnie przez to że on ma te lisciory takie łatwo parujące te moje klony sa w polcieniu od poczatku i super sie wybarwiaja, sa intensywnie czerwone, mam tez jednego, ktory w sloncu rosnie i strasznie mu sie liscie przypalaja wiec chce go dokoptowac do tych, ktore juz rosna sobie w polcieniu, funkie w opisie maja polcien/cien A czy ten heliotrop jest byliną.. bo ja czytam, ze jednoroczna roślinka.... o heliotropie DPS-ia pisala na swoim blogu, nie dosc ze ladny to i pozyteczny na wiki jest napisane, ze wieloletnia, ale wystepuje tez jako jednoroczna, jako bylina i jako krzczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2012 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 zależy od odmiany. ja rozważam byliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.05.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 tak moj atropurpureum wybarwil sie w sierpniu, jak dla mnie to nawet za jaskrawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2012 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 uff znalazłam rozwar Maryś jakby był to sprawdź proszę cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.05.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 madra Tarka pomylila heliotrop z hyzopem (w ogodowym byl heliotrop, u DPS-i o hyzopie) jedno i drugie ladne, hyzop troche szalwie omszona przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2012 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 no jak juz mam szałwie to już hyzopu nie bede kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.05.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 no pewnie, a masz juz szalwie? szybka jestes ja dzis zielniczek w koncu zakladam, kupilam nasiona pietruszki, koperku, wsadzilam juz miete i niech sobie rosnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.05.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 a ta Twoja sosna na W to moze watereri? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2012 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 ja mam bazylie lubczyk szczypiorek oregano dwa rodzaje mięty i cos co na pewno nie jest estragonem. Kruszka zasiała sobie ogórki, marchewki i rzodkiewki hihihi. a w weekend sadzimy te %$%$^$&^## pomidorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2012 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 a ta Twoja sosna na W to moze watereri? toster wyślę kurierem (nie wiem czemu się uparłam że walterii i nie mogłam znaleźć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.05.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 :lol2:usmialam sie po pachy %$%$^$&^## pomidorki i sosna walterii przeczytałam waltorni (szczegol) mialam jakies zacmienie z tym w , przeciez posiadam 5 watererek, ten upal sie rzuca na pamiec:rolleyes: moja jedna jest w zlym stanie (kupilam 2 z przeuszonymi korzeniami po zimie i teraz je regeneruje), jedna calkiem dobrze sobie radzi za to drugą bede na pewno dlugo reanimowac o ile nie bede musiala wyrzucic. ale dogadalam sie z ogrodnikiem, ze wymieni mi sztuka za sztuke w ramach reklamacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts