TAR 23.05.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 efi spojrz laskawie na sosne koreansis i te nigre oregon green. pierwsza mam, jest swietna, gesta, na pewno przyrasta szybciej niz bosniackie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.05.2012 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 oregon green bardzo mi się podoba i nawet mam na nią miejsce ale tam to chyba ona jest za mała. poza tym gdzie ja ją znajdę taką większą ide ogladac tą koreanke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.05.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 ta koraiensis kojarze - bardzo mi się podobała ale wymiękłam jak przeczytałam o 40 metrach hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.05.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 nie sadze by mi taka urosla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.05.2012 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 nie, teraz doczytałam że u nas dorasta tylko do 15 metrów byłoby super gdyby udało mi się ją znaleźć w rozsądnej wielkości. jest idealna szczerze mówiąc. gęsta i ma gałęzie od dołu. no i jest sosną. dzięki wielkie za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.05.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 spojrz na moja, taka kosztuje w moim ogrodnictwie chyba 160 zł minus pare zl rabatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.05.2012 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 nie mam jak sie dostac do twojego albumu mozesz mi ja wkleic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.05.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 a nie masz dostepu? moge ci przeslac jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.05.2012 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 nic mi to nie da. bo nie mam dostepu do picasy. link do ciebie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.05.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 mysle nad przeniesieniem zdjec do pb, tylko u mnie on tak wolno chodzi i muli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.05.2012 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 na szczescie jest łatwy w ładowaniu wczoraj wsadziłam mikro brunery. a dzisiaj maja przyjść zawilce i dzwonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.05.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 ja dzis robie kompozycje donicowe, wiecej mi sie nie chce, poza tym nie mam "materialu" do nasadzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.05.2012 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 ja moja chwastową donicę też muszę zagospodarować bo sie luby juz przymierza do ich wywalenia przez to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.05.2012 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 moniawrzuciłabyś fotkę tego twojego żółtego perukowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.05.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Efi, zdjecia nie bedzie, bo i swierka juz nie ma. w sobote u nas na renku odbywaly sie targi ogrodnicze, swierk mial byc zgloszony do konkursu ale przyjechala jakas babka i go zgarnela sprzed nosa, nawet nie chciala poczekac 1 dnia do konkursu. a mowie ci, egzemplarz byl wyjatkowo urodziwy. mieli dzis jakies ale mnie nie zachwycily wiec i zdjec nie robilam do tamtego sie nie umywaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.05.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 ale kupilam sobie swierka glauca globosa tak samo duzego jak ten, ktory juz mam, a za 2 tygodnie maja mi przywiezc jeszcze jednego (niestety nie takie tanie jak markotka znalazla) i fundnelam sobie jodle szlachetna glauca, bardzo ladny egzemplarz przeznaczenie na rabate polcienista, ktorej jeszcze chyba nie pokazywalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.05.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Ale pech! No co zrobić. Ja dzisiaj objechalam szkółki. Fotka z Tomki z dedykacja dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.05.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 ooo a do m nie nie zajrzałaś... już przecież niedaleko masz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2012 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 arnika kiedy ja nie zjechalam na pol metra z trasy ktora jade CODZIENNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 to niesprawiedliwe, u nas takie marniochy galazki 2 w 7 rzedach po 15,90 w sobote pojade do innego ogrodnictwa moze znajde w koncu te hakuro. Efi zapodaj pomysl, co mozna dac zamiast tui szmaragd a podobnie zielone, kolumnowe, do polcienia i nie jest tuja. widzialam wczoraj swierka glauce globose pendule, normalnie czad, fajna kolumienka. ty kiedys chcialas wsadzic świerka kolumnowego iseli fastigiate gdzies z przodu, ta glauca sie by nadala idealnie, przewodnik mozna podpiac do gory zeby byla wyzsza (jak inversie) a jest waska, placzaca i wyglada zaczepiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts