efilo 24.05.2012 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 gold cone? a cisów nie chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.05.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 maryś mikro kępki czekają w albumie Dzięki Kochana! Śliczne są i zobaczysz jak szybciutko urosną -) Za dwa lata będą wyglądać co najmniej tak: Monia chętnie wybiorę się do tej szkółki, bo w Mysłowicach ładne żurawki mają po 15-17 zł...! A wcale nie jakieś super-hiper okazałe... Dziewczyny w szkółce generalnie kicha... Perukowce żółte i bordowe mają dopiero przyjść, bo w tej chwili nie mają... W zasadzie nic nie mają... Efi jedynie Twój rozwar był - ten blado różowy, po 5 zł za sadzonkę -) Marta kosodrzewiny szczepione (duży i ciekawy wybór) po 80 zł, a zwykłe po 15 zł. Jadę dzisiaj do p. Damiana i mam nadzieję, że w końcu coś sensownego przywiozę -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 cisow nie, gold cone przemarzaja za bardzo, 3 musze wyrzucic - dobrze ze male. Potrzebuje cos na zielone tlo, sciana domu i takie, ktore nie urosna za bardzo (ograniczenie dachu) max do 5 m, w ostatecznosci dam te szmaragdy, na szczescie potrzeba mi tylko 2 szt. , jak je dobrze wkomponuje to moze nie beda mnie tak razic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2012 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 maryś no to bosko bo znalazłam białe. muszę tam koniecznie podjechać w takim razie. Twoje wrzosy przepiękne. Faktycznie będzie różnica jak dosadzisz pyrtki ale mysle że nie masz sie co przejmować - odrosną szybko, jak tylko je wypuścisz z doniczki. im szybciej wsadzisz tym lepiej. co do żurawek to te ładne też w podobnych cenach. tylko weź sprawdź czy mają korzenie w doniczce jak będziesz kupować. a ja wczoraj dokupiłam rozchodniki i dzisiaj sadzenie. po pracy odbieram szałwie i do dzieła wczoraj przyszło prawie 100 sadzonek (jestem zszokowana że na zdjęciu wygląda to tak jakby było tam 20. wsadziłam pomidorki i różowe zawilce, zostało 8 białych. 50 dzwonków na obwódkę będzie czekać na powsadzanie innych roślin - tych głębiej. Pytanko pod kiku-shidare mam obwódkę z zawciągu kwitnącego na różowo. chcę dosadzić kępki pomiędzy żeby zrobić z tego linie a nie kępki. wsadzić różowe czy na przemian białe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 rozowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 ja zurawki kupowalam po 3,80 na gieldzie, bierze sie w paletach po 12 szt. minus - sa bezodmianowe, czerwone lub zielone po prostu. ale mi na tym akurat nie zalezalo, chcialam czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2012 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 maryś voila http://allegro.pl/fernando-1l-chwasty-w-trawy-trawnik-skrzyp-starane-i2355487773.html jak chcesz to ci odleje troche w zamian za kawke u mnie na tarasie (co za niedorzeczność - przekupstwo żeby zaprosić w gości ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 24.05.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 o ja pierdziu, Marys dawaj więcej zdjęć z Twojego ogrodu. Pamiętam jak sadziłaś te wrzosy. Ewa Ty w neci kupowałs to fernando? tego jeszcze nie miałam. Czy zakupiłas juz runianke? jeśli tak to gdzie? pewnie w necie .... Marys żurawki w tomce po 9,9 w odmianach- tylko w odcieniach czerwieni, purple palace po 5 zeta. w bylinowym raju odmianowe licencjonowane po 7-8 zeta, jakies 20 odmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.05.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Ja mam to Fernando i sobie chwalę.. działa na wszystkie dwuliścienne. Wychodzi znacznie taniej niż mniszek czy inne takie tam... Polecam... Monia a gdzie jest ten bylinowy raj?????? Jakiś czas temu byłam w Tomce i nie mieli wyboru.. może dowieźli... Natomiast u Kapiasa w mojej wsi mieli więcej niż w Tomce... można zajrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 laski przywołuje was do porządku. proszę zagłosować w temacie zawciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2012 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 monia runianke chcialam na allegro bo tam za sadzonke 2,4 a ja chcialam więcej sztuk. natomiast nie kupilam bo się okazało że moja zacieniona rabata to patelnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 24.05.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 różowe. masz juz to fernando? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2012 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 no jasne. moja najlepsza broń na powój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2012 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 może ktoś by się wybrał na wycieczke do żurka?http://zurek.com.pl/pelna-oferta,23.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.05.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 A kiedy się wybieracie? Bo do soboty włącznie to ja nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.05.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Pytanko pod kiku-shidare mam obwódkę z zawciągu kwitnącego na różowo. chcę dosadzić kępki pomiędzy żeby zrobić z tego linie a nie kępki. wsadzić różowe czy na przemian białe? Zdecydowanie różowe -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.05.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 (edytowane) o ja pierdziu, Marys dawaj więcej zdjęć z Twojego ogrodu. Pamiętam jak sadziłaś te wrzosy. Monia to Ty nie masz mojego albumu z ogrodem..?! Tam wrzucam fotki na bieżąco... No powiedzmy, że na bieżąco... A wrzosy faktycznie rosną rewelacyjnie -) Dla przypomnienia tak wyglądały pierwszej wiosny (2010 rok): A tak jesienią zeszłego roku: Przycinam je co roku na wiosnę i podsypuje dwa razy nawozem do 'wrzosów i roślin wrzosowatych' -) Marys żurawki w tomce po 9,9 w odmianach- tylko w odcieniach czerwieni, purple palace po 5 zeta. w bylinowym raju odmianowe licencjonowane po 7-8 zeta, jakies 20 odmian. No to super Monia! Może w przyszłym tygodniu byśmy tam skoczyły (do bylinowego raju of course)..!? Edytowane 25 Maja 2012 przez mario31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.05.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 maryś voila http://allegro.pl/fernando-1l-chwasty-w-trawy-trawnik-skrzyp-starane-i2355487773.html jak chcesz to ci odleje troche w zamian za kawke u mnie na tarasie (co za niedorzeczność - przekupstwo żeby zaprosić w gości ) Kochana takie przekupstwa to ja lubię -)))))))))))) To kiedy mogę podjechać..!? A próbowałaś tego na skrzyp..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 nie bo dopiero dzisiaj przeczytałam że na to polecają. na ulotce nie jest napisane że działa na skrzyp a przynajmniej ja nie zwróciłam na to uwagi. dlatego ci napisalam ze mozesz wyprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.05.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 może ktoś by się wybrał na wycieczke do żurka? http://zurek.com.pl/pelna-oferta,23.html Czy to jest ten ogrodniczy jak się jedzie do aquaparku w Tarnowskich Górach, bo coś mi nie pasi...!? Byłaś tam kiedyś..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts