mario31 24.05.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 nie bo dopiero dzisiaj przeczytałam że na to polecają. na ulotce nie jest napisane że działa na skrzyp a przynajmniej ja nie zwróciłam na to uwagi. dlatego ci napisalam ze mozesz wyprobowac To może faktycznie bym wypróbowałam zanim kupię całą butlę...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2012 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Co Ci nie pasi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.05.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 A próbowałaś tego na skrzyp..? działa, ale walka jest długa, trudna i chyba ............ nigdy zwycięska, ale nic innego nie daje rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Monia to Ty nie masz mojego albumu z ogrodem..?! Tam wrzucam fotki na bieżąco... No powiedzmy, że na bieżąco... A wrzosy faktycznie rosną rewelacyjnie -) Dla przypomnienia tak wyglądały pierwszej wiosny (2011 rok): A tak jesienią zeszłego roku: Przycinam je co roku na wiosnę i podsypuje dwa razy nawozem do 'wrzosów i roślin wrzosowatych' -) Marys ale super, az mam ochote na wsadzenie wrzoskow. pokaz cos jeszcze, plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2012 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 działa, ale walka jest długa, trudna i chyba ............ nigdy zwycięska, ale nic innego nie daje rady kicha straszna. w zeszłym roku było kilka. w tym już całe poletko. z powojem jeszcze gorzej. jego korzenie chyba nigdy sie nie kończą. jest jak hydra. wyrwiesz jeden urośnie siedem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 o te powoje tez mam i takie cos czepno-klejace tez sie tego ciezko pozbyc, to sie chyba nazywa przytulia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2012 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 takie co to duza pierzasta roslinka na cienkiej jak nitka pojedynczej lodyzce? jak tak to ja też to mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2012 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 pomylily mi sie dwie. mam ta twoja ale bardzo rzadko. a ta moja sie nie czepia ale za to z korzeniem jej nie wyrwiesz. ja jeszcze mam cos co przypomina szczaw tylko ma wieelkie lisciory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 takie co to duza pierzasta roslinka na cienkiej jak nitka pojedynczej lodyzce? jak tak to ja też to mam wiem o czym mowa ale to chyba nie przytulia, mam jescze tez takie cos pnace z malymi fioletoymi kwiatuszkami, liscie waskie, rzadkie, pozbyc sie tego to jak z powojem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 ogladalam na interii pierwsze zdjecia z CFS - ale jakos mnie nie powalily na kolana, mam nadzieje, ze Alunek zrobi wiecej i lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.05.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 hejka:) chciałam tylko powiedzieć, że podczytuje na bieżąco i dzięki Wam kupiłam sobie dziś piękne rozwary:D przynajmniej wiedziałam co to;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Pasienko jak jesteś na etapie roslinek to odezwij sie czasem. Zawsze to co dwie głowy to nie jedna Ale mnie dzwonki zrobiły w bambuko. Musiałam dzisiaj na cito wsadzić 50 sadzonek bo mi niemal padły od wczoraj. Mam nadzieje ze jutro bedą w lepszym stanie gdybym wiedziała to bym nie zajmowała sie wczoraj zawilcami A dzisiaj odebrałam szalwie. Trochę tego wsadzania mnie jeszcze czeka. Mam w sumie czekających 60 sadzonek i drugie tyle albo i dwa razy wiecej w przesylce. A czeka mnie jeszcze smigniecie po rozwar do szkółki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.05.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Efi ja jestem na permanentnym (ale w mini rozmiarze) etapie roślinek bo u mnie sama trawa a ją powoli wyoutowuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.05.2012 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 sprytne ostatnio luby sie zloscil bo sciagalismy 'jego' darń pod warzywniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.05.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 no nie wierze, warzywniak robisz?a ja nie moge sie zmusic zeby podjechac na gielde po lawendy, codziennie zasypiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.05.2012 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 nie ja - Kruszka. ma rzodkiewki, marchewki, ogórki, pomidory i poziomki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.05.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 sprytne ostatnio luby sie zloscil bo sciagalismy 'jego' darń pod warzywniak ja nie wiem jak mojemu delikatnie powiedziec, ze chcialabym zredukowac trawnik o 1/5 pod kolejne rabaty. w tym sezonie chyba nie strawil by juz tego. za duzo nawymyslalam, skarpa, rabata przod, rabata przy garazu, rabata zwirkowa, rabata wykuszowa - wszystkie poprawiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.05.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 nie ja - Kruszka. ma rzodkiewki, marchewki, ogórki, pomidory i poziomki madra dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.05.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 na szczescie udało mi się upchnąć tam troche ziół. tylko lubczyk został pożarty przez białego diabła. wszystkie trzy sadzonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.05.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 co sie dziwisz, wiosna jest a lubczyk to na milosc kiedys uzywali :rotfl:ja u siebie plotek / palisadke robie z bambusowych tyczek, bo z zielnika tez pewnie bym nici miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts