Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia to Ty nie masz mojego albumu z ogrodem..?!:rolleyes:

Tam wrzucam fotki na bieżąco... No powiedzmy, że na bieżąco...:p

A wrzosy faktycznie rosną rewelacyjnie -)

Dla przypomnienia tak wyglądały pierwszej wiosny (2011 rok):

Obraz%2520073.jpg

A tak jesienią zeszłego roku:

Obraz%2520041.jpg

Przycinam je co roku na wiosnę i podsypuje dwa razy nawozem do 'wrzosów i roślin wrzosowatych' -) :cool:

Marys ale super, az mam ochote na wsadzenie wrzoskow. pokaz cos jeszcze, plis :)

działa, ale walka jest długa, trudna i chyba ............ nigdy zwycięska,

ale nic innego nie daje rady

kicha straszna. w zeszłym roku było kilka. w tym już całe poletko.

z powojem jeszcze gorzej. jego korzenie chyba nigdy sie nie kończą. jest jak hydra. wyrwiesz jeden urośnie siedem

takie co to duza pierzasta roslinka na cienkiej jak nitka pojedynczej lodyzce? jak tak to ja też to mam

wiem o czym mowa ale to chyba nie przytulia, mam jescze tez takie cos pnace z malymi fioletoymi kwiatuszkami, liscie waskie, rzadkie, pozbyc sie tego to jak z powojem

Pasienko jak jesteś na etapie roslinek to odezwij sie czasem. Zawsze to co dwie głowy to nie jedna :)

Ale mnie dzwonki zrobiły w bambuko. Musiałam dzisiaj na cito wsadzić 50 sadzonek bo mi niemal padły od wczoraj. Mam nadzieje ze jutro bedą w lepszym stanie :( gdybym wiedziała to bym nie zajmowała sie wczoraj zawilcami

A dzisiaj odebrałam szalwie. Trochę tego wsadzania mnie jeszcze czeka. Mam w sumie czekających 60 sadzonek i drugie tyle albo i dwa razy wiecej w przesylce. A czeka mnie jeszcze smigniecie po rozwar do szkółki :)

sprytne :) ostatnio luby sie zloscil bo sciagalismy 'jego' darń pod warzywniak

ja nie wiem jak mojemu delikatnie powiedziec, ze chcialabym zredukowac trawnik o 1/5 pod kolejne rabaty. w tym sezonie chyba nie strawil by juz tego. za duzo nawymyslalam, skarpa, rabata przod, rabata przy garazu, rabata zwirkowa, rabata wykuszowa - wszystkie poprawiane