efilo 28.05.2012 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 nie. nie wyobrażam sobie w ogóle rabat z. jakbym miała teraz te 200 dziur w agro robić to by mnie chyba coś trafiło. Nie mówiąc o tym jak umożliwić swobodny rozrost roślinom zadarniającym w zupełności wystarczy solidna warstwa kory i plewienia jest tyle co kot napłakał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.05.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 ale fotki beda z sadzenia?ja oprocz sadzenia na nowej rabacie, przemysliwuje jakby tu sensownie rozwiazac problem z moimi tawulami, strasznie idiotycznie je posadzilam w zeszlym roku i tak mnie juz wkurzaja, ale pomyslu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.05.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 nie. nie wyobrażam sobie w ogóle rabat z. jakbym miała teraz te 200 dziur w agro robić to by mnie chyba coś trafiło. Nie mówiąc o tym jak umożliwić swobodny rozrost roślinom zadarniającym w zupełności wystarczy solidna warstwa kory i plewienia jest tyle co kot napłakał. jak najbardziej, tez nigdzie nie mam wloknin, kora przykryte, chwastow prawie nie ma. mialam na probe na jednej rabatce - dostawalam szalu - robienie dziur i sadzenie to jakis koszmar. poszla na smietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.05.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Tarcia nie zrobiłąm fotek - na razie wygląda to 'bidnie'. Rząd dzwonków to takie sierotki niebogie a rochodnik na okazałego to będzie pewnie wyglądał dopiero w przyszłym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.05.2012 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 dziewczyny będziecie się wybierać do tego bylinowego raju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.05.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 kupilam wczoraj jakas nowa odmiane hortensji - phantom, myslalam ze zlapalam doniczke z pinky winky a tu phantom, nio trudno niech zostanie. i trafilam na sliczne azalie japonskie, wzielam jedna wieksza (byla jedyna i jakis facio sie tez na nia czail - ja wygralam to starcie:D ) i dwie miniaturowe, kwiaty w kolorze fuksji, ciemnorozowe. skusilam sie tez na 4 piwonie chinskie, dalam je na skarpke. no i jeszcze na maigolda, pecherznice, inversę zamiast uschnietego cedra i ... dluga lista znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.05.2012 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Phantom to odmiana która ma ponad 20 lat ale jest bardzo ładna i nie ma tendencji do pokładania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.05.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 piszac nowa mialam na mysli, ze jej wczesniej nie znalam ale jak jest ladna to niech zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.05.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 mieli tez debolistne, juz wahalam sie czy nie wziac, ale w sumie one lubia przemarzac i ja zbytnio juz na nia miejsca nie mam. a nie chce znowu czegos przesadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 28.05.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 nie. nie wyobrażam sobie w ogóle rabat z. jakbym miała teraz te 200 dziur w agro robić to by mnie chyba coś trafiło. Nie mówiąc o tym jak umożliwić swobodny rozrost roślinom zadarniającym w zupełności wystarczy solidna warstwa kory i plewienia jest tyle co kot napłakał. kurcze,to ja sobie zupełnie nie radze z chwaściorami,mam grubo wyłozone korą a one i tak rośną na potęgę,masakra:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.05.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Efi znasz te stronke?http://www.baltezers.lv/?atvert=galerijas&gid=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 28.05.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 A wrzosy faktycznie rosną rewelacyjnie -) Dla przypomnienia tak wyglądały pierwszej wiosny (2010 rok): A tak jesienią zeszłego roku: Przycinam je co roku na wiosnę i podsypuje dwa razy nawozem do 'wrzosów i roślin wrzosowatych' -) Jak ja moglam to przeoczyc,pięknie:) cudowny widok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.05.2012 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 nie znam tarciu ale już ide spojrzec co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.05.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 dziewczyny będziecie się wybierać do tego bylinowego raju? Ja bym się chętnie wybrała, ale Monia chyba ostatnio do Ciebie nie zagląda, bo nie ma odzewu na moją propozycję... A byłabyś chętna..?! Może skoczymy w niedzielę z samego rana do Żurka i do tego raju..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.05.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 no i wsadziłam 'prawie' wszystko. zostało 40 szałwii Jesteś niemożliwa -)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.05.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Jak ja moglam to przeoczyc,pięknie:) cudowny widok... Dziękuję Nadulko - milo mi, że Ci się podoba -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 troche mnie wcielo To jacyś maniacy iglaków hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 jak tylko nie ma znowu jakiś zielonych świątek to ja chętnie maryś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.05.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 troche mnie wcielo To jacyś maniacy iglaków hihi nooo, ale mozna wybrac fajne kompozycje na pojedyncze rabaty jak pomyslu brakuje z rozpisanymi roslinkami. u Elfir to wyczailam, wiesz ze zamknela swoj watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 ooo, wlasnie sie zastanawialam co to za ikonka dziwna. a nie wiesz czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts