kluczmonia 29.05.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 jestem , jestem i jak w niedziele to tez się wybiorę chętnie. co prawda zakupiłam brakujące żurawki. a Żurek to gdzie? chyba w świerklańcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2012 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 ano w świerklańcu fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.05.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 ooo, wlasnie sie zastanawialam co to za ikonka dziwna. a nie wiesz czemu? ale pewnie brak czasu, zlecenia, budowa, dosc tych samych odpowiedzi na te same pytania (o tuje ), moze poczula sie juz tym zmeczona. szkoda, bo lubilam podczytywac watek elfirowy, duzo dobrych rad, ciekawostek, linkow i w ogole. na szczescie ma jeszcze budowlany nie zamkniety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 29.05.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Aniu teraz zobaczyłam dopiero Twoją odpowiedź. Aniu Twój link do ogrodu not found. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.05.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 jak tylko nie ma znowu jakiś zielonych świątek to ja chętnie maryś No to o której się umawiamy..?! Żurek w niedzielę od 10-tej... Nie wiem jak jest otwarte w raju..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.05.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Aniu teraz zobaczyłam dopiero Twoją odpowiedź. Aniu Twój link do ogrodu not found. Monia w takim razie zaraz Ci podeślę jeszcze raz -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.05.2012 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 marys raj w weekendy zamkniety bo siedzą na wystawach. ja myślę że im wcześniej tym lepiej. spotkamy sie u mnie? od bidy można to nazwać że jest po drodze. proponuje godz 9-tą - zdążymy wypić kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.05.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 do żurka to chyba tylko pooglądac jedziecie, bo droższej sklepu to chyba w okolicy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.05.2012 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 ja mam zamiar sie obkupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 31.05.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ewuniu ja dam znać czy pojadę bo mam chore dziecię. zobaczymy czy mu się polepszy do niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.05.2012 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 a mąż wyparował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.05.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 elfir znow sie otworzyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.06.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Efilo, szukałam wczoraj info o powoce ceramicplus w V&B. Wyczytałam, że kupowałaś bez tej powłoki. Zastanawiam się czy dopłacać. Jest ok? Monsanbia, która ma z powłoką sanitariaty, napisała, że jest zadowolona (wystarczy przetrzeć ściereczką, szczotką bez detergentów). DOpłata to ok. 200 zł na sztukę. Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.06.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 marys raj w weekendy zamkniety bo siedzą na wystawach. ja myślę że im wcześniej tym lepiej. spotkamy sie u mnie? od bidy można to nazwać że jest po drodze. proponuje godz 9-tą - zdążymy wypić kawkę Nie ma sprawy - jesteśmy umówione..! Kawkę u Ciebie zawsze -))) P.S. Jutro też będę koło Ciebie, a w zasadzie na przeciwko piwko... Efi napisz mi jeszcze proszę czy z tych Twoich lip to był duży bałagan..?! Jak kwitły to było to uciążliwe, czy nie bardzo..!? Mam odłożone dwie sztuki u p. Damiana i zastanawiam się czy brać....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.06.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Efilo, szukałam wczoraj info o powoce ceramicplus w V&B. Wyczytałam, że kupowałaś bez tej powłoki. Zastanawiam się czy dopłacać. Jest ok? Monsanbia, która ma z powłoką sanitariaty, napisała, że jest zadowolona (wystarczy przetrzeć ściereczką, szczotką bez detergentów). DOpłata to ok. 200 zł na sztukę. Dzięki z góry. Spirea ja mam ceramikę z V&B (kibelki, bidet i umywalkę) bez tej powłoki i jestem bardzo zadowolona. W zasadzie umywalka po przemyciu wodą pięknie się błyszczy jak wyschnie -) Na kibelkach też nie zauważyłam, żeby coś się osadzało i nie ma żadnych problemów z myciem, tak więc mogę szczerze polecić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.06.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 dzięki Mario Biorę bez powłoki w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.06.2012 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Maryś... na mojej poprzedniej działce miałam olbrzymia lipę ponad 50 letnia.. i sypało się, śmieci było, a kal kwitła to takie lepkie syropy spadały , że wszystko było poklejone pod spodem i w najbliższej okolicy lipy..Lipa cudna była... A jak pachniała.... Ale wszystko poklejone i w ciapki było.... śmieci też ciut...Noo ale to za 50 lat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 02.06.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Jak zakupy się udały? co fajnego kupiłyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2012 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Udały się. :wiggle:Po dwugodzinnych poszukiwaniach udało nam się zlokalizować sosny na których mi bardzo zależało Przytargałam też kilka żurawek i matrony, hehe. A Maryś wytropiła kilka egzemplarzy naprawdę ślicznych drzewek. Ciekawe co z tego wyląduje u niej w ogrodzie Spirea widzę że podjęłaś już decyzję, dla potwierdzenia podpisuję się pod tym co napisała Marysia. Co prawda 'nie wiem co by było gdyby' ale nie widzę potrzeby lepszej powłoki bo tej nic nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.06.2012 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Maryś już wiem dlaczego nie mogłam tego sunspotu znaleźć - bo to żuraweczka a nie żurawka i była w innym dziale wybór padł na Lime Marmalade i Berry Smoothie. Zobaczę jeszcze jak je poukładać. A na obwódkę dorzucę tą Apple Crisp którą Ci pokazywałam. Daj znać jakbyś zmierzała w ich kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts