kluczmonia 26.07.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Nie no bez dzieci jesteś to czasu masz full. Lepiej z Ewcią przyjedzcie do mnie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.07.2010 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Monia Ty przyjedź z Ewcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.07.2010 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 bo ja też się właśnie czaję, tylko na ten Bosch TCC 78K, bo cały sprzet AGD mam Boscha....w najgorszym wypadku (brak kasy) na ten BOSCH TKN 68E751 . bosch i siemens to to samo tylko etykieta inna więc się nie masz co zastanawiać a co do dylematów... myślałam że masz jakieś opcje do wyboru i zastanawiasz sie którą wybrać o kinkiecie czytałam. bardzo mi sie podobaja ale nie widzialam z massivu takich plafonow więc siedze cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.07.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 przyszłam się przywitać pourlopowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.07.2010 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 cześć lidziu jak tam? udało sie wypoczac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nutka1 26.07.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam. Przegladając Twój wątek znalazłam jedno zdjęcie na której jest część kanapy. Proszę napisz z jakiej jest ona firmy, ewentualnie koszt, no i jak się sprawuje taki jasny kolor. Jeżeli nie będzie to problem to proszę o dodanie zdjęć całej kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.07.2010 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 nutka to narożnik z firmy de velde. jest to model modułowy więc cena zależy od wybranych elementów i oczywiście od pokrycia. najlepiej poprosić o wycene konkretnego interesujacego Was modelu.tu link do tego narożnikahttp://www.develde.pl/index.php?action=page&cid=34&p=1 mój ma podwójny moduł z oparciem po prawej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.07.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 dzień dobry Efi, a pamiętasz może jakiej firmy masz uchwyty w kuchni? bo kojarzę, że masz takie ładne delikatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.07.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 wydaje mi sie ze to uchwyty zobal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.07.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 cześć lidziu jak tam? udało sie wypoczac? nawet się udało. Całe szczęście dziewczynki bez problemu poszły znowu do mini klubu w hotelu, więc miałam troszkę czasu tylko dla siebie. Wczoraj pytam się O. "pójdziesz jutro do przedszkola ?", a ona na to "tak, a potem do mini klubu" :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.07.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 a po jakiemu w tym klubie mowili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.07.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 dzięki Markotko szukam czegoś subtelnego do garderóbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.07.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 a po jakiemu w tym klubie mowili? po polsku, bo to był mini klub organizowany przez Scan Holiday dla wczasowiczów przylatujących z ich biura na wczasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.07.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 no to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.07.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Efi jak pisałam kto z Was przyjedzie do mnie na kawę to nikt się nie zapowiedział... I smutno mi się zrobiło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.07.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 arnika nie smutaj sie ja babki na kawe zapraszam od kiedy sie wprowadzilam czyli od dwoch miesiecy - bezskutecznie jak tam po antybiotyku? ja zaraz zmykam po moja 'działkę'... kto wymyślił takie monstrualne tabletki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Nie smutajcie się z Arniką. Arnika, ja Ci nalocik planuję zrobić lada dzień, jak tylko wyklaruje się spawa z okulistą. A do efci też zajrzę troszkę później znowu, bo mnie zaprosiła, tiruriruriru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.07.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Efi źle... zapalenie oskrzeli jeszcze mnie męczy... od soboty pielęgniarki nie chciały mi bić zastrzyków, bo pupa zaczerwieniona, gorąca, i kwadratowa.... Dzisiaj nie zdążyłam do lekarza bo się spóźniłam przez Emila bagatela 2,5 godziny... On ma zawsze czas i jemu się nie spieszy i wszyscy muszą czekać na niego... Jak go ostatnio zostawiłam to sobie pół poduszki kciuka obciął... Więc nie chciałam go zostawić... Byłam więc zła, a on nie... mia czas... To kiedy przyjeżdżacie... I pomocy potrzebowałam co do kolorów w sypialni... I się nie doczekałam... Jutro majstry wchodzą na górę i będą kończyć sufit w salonie, a pan kafelkowy przychodzi w weekend... Wiec sprawa z kolorkiem pilna, bo znając mnie samą to zaraz coś wymyślę i będzie po kło[pocie.... czyli na biało albo słomkowo..... Neli tylko mnie tyrpnij, że jedziesz do tego okulisty.... Będę czekać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.07.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 arnika nie smutaj sie ja babki na kawe zapraszam od kiedy sie wprowadzilam czyli od dwoch miesiecy - bezskutecznie No przepraszam bardzo, ale ja to już chyba ze dwa razy się wprosiłam.... Efi a co z Twoim zdrówkiem..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.07.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 A do mnie Maryś już nie chcesz przyjechać... No nie dziwie się... u mnie jeszcze budowa....... I pewnie nie po drodze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts