TAR 11.06.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 zywy nie zdrewnialy, po prostu odcielam jeden dluzszy ped pocielam go na przypadkowe rowne kawalki i na zywca do ziemii, byle do pierwszego oczka aby korzenia puscil. obfoce moje winobluszcze jaki maja przyrost po roku, normalnie w szoku bylam.moge ci nawet sadzonki zrobic z piecioklapowych jak chcesz te odmiane, cudownie sie przebarwia jesienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.06.2012 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 dziewczyny nie wiecie gdzie można nabyć katalog bylin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.06.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 a chcesz ten zszpto tu: http://katalogiroslin.pl/katalogi/21-katalog-bylin-polecanych-przez-zwiazek-szkolkarzy-polskich.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.06.2012 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 zależało mi na zaroślowym ale dzięki Tarciu. one są niemal identyczne tylko zaroślowy nie ma przylg tarciu chciałabym na miejscu bo za przesyłkę bym zapłaciła tyle co połowa ksiazki i mi żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.06.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 to najedz na mapke z wojewodztwem, jest podana lista miejsc gdzie mozesz kupic, ja chyba ostatnio w LM lub casto widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.06.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 ooo dobry pomysł. sprawdze w marketach. kupowalam dzisiaj w clematisie pare rzeczy i akurat kurcze tej jednej nie ma na stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.06.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Haha nie powinnaś ze mną jeździć bo zaczynasz mieć chciejstwa. Ja zresztą też. Po nocach rozmyślam gdzie bym mogła wcisnąć wiąza A nie ma przez przypadek dwóch? ^^ Żurawki wybrane i wymierzone. Teraz pytanie czy ułożyć je w kolejności żółte różowe brzoskwiniowe czy różowe żółte brzoskwiniowe. Od razu mówię że nie mogę najpierw kupić a potem zdecydować bo to determinuje ilość. :D:D Ewa dzwoń do p. Damiana czy ma jeszcze tego wiąza - jest naprawdę prześliczny!!! Duży i ma pieknie uformowana koronę. A miejsce na pewno się znajdzie -) Co do kolejności żurawek, to głosuję za drugą opcją: różowe - żółte - brzoskwiniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.06.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 dziewczyny nie wiecie gdzie można nabyć katalog bylin? Ja widziałam go w Castoramie na przeciwko IKEI -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.06.2012 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 cześć maryś przywieziesz mi tą marmoladę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 w rh tez sie kwiatki obrywa jak w azaliach na rozkrzewienie i kwitnienie za rok? Koniecznie:). Cały kwiat do samego "gniazda". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.06.2012 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 a mnie z pomiędzy kwiatków wyrosły nowe przyrosty. od dołu do góry. jakbym to obcięła to by stamtąd nie wyrosły. to gdzie wyrastaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Zaraz zrobię zdjęcia, bo jeszcze nie wszystkie poobrywałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.06.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 a jakie wiazy kupujecie, ja mam wredei'a srednio mi rosnie, jakis niemrawy TARciu ja kupiłam takiego szczepionego: http://www.zurek.com.pl/files/pelna_oferta/alejowe/ulmus_g_camperdownii.jpg :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.06.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 cześć maryś przywieziesz mi tą marmoladę? No właśnie - kiedy jedziemy..!? Sobota Ci pasuje..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.06.2012 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 nie mam szans w tym tygodniu - krupcia ma urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.06.2012 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 rasieńko już zajarzyłam. pytanie czy teraz nie jest już za późno? u niektórych rh, kwitnących na samym początku już nawet nie widać tych kwiatostanów spomiędzy nowych przyrostów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.06.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 nie mam szans w tym tygodniu - krupcia ma urodziny A faktycznie... No ale nie smutaj się - poczekam na Ciebie i pojedziemy w przyszłym - co Ty na to..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.06.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 TARciu ja kupiłam takiego szczepionego: http://www.zurek.com.pl/files/pelna_oferta/alejowe/ulmus_g_camperdownii.jpg :wiggle: ale czaderski a jaki wysoki? szukam azalii homebush ma ktos namiary na wysylkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.06.2012 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 A faktycznie... No ale nie smutaj się - poczekam na Ciebie i pojedziemy w przyszłym - co Ty na to..?! maryś a wiesz może po ile oni mają sadzonki? żeby się nie okazało że wrócimy z pustym bagażnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.06.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 ale czaderski a jaki wysoki? Mój jest szczepiony na 250-260 cm -) Ma już gruby pień i ładnie rozprowadzoną koronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts