efilo 13.06.2012 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 no piękne drzewka maryś. wiesz już o której będzie dostawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.06.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Mario,a co to jest to czerwone w tle? P.S. teraz widać Nadulko na tle tuj są czerwone berberysy -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.06.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Nadulko na tle tuj są czerwone berberysy -) dzięki ,fajnie się komponują z tujami:) ja tez mam tuje do okoła,a teraz kombinuję co posadzić przed nimi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.06.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 no piękne drzewka maryś. wiesz już o której będzie dostawa? Bylinki już są -) A teraz proszę się wypowiedzieć w kwestii mojej rabaty..! Najgorsze jest to, że nie mam pomysłu co posadzić między te drzewka, żeby ładnie wygladało, a jednocześnie dało delikatną osłonę od strony tarasu..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.06.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 berberysy? ale olbrzymy piekne. a myslalam ze peruczki, podobny odcien z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.06.2012 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 oczywiście hortensje haha jakiej chcesz wysokości tą zasłonkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.06.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 ja juz sie wypowiedzialam, jak polaczysz tylko klona i lipe to wyjdzie taki plywajacy "wieloryb" w trawie, zrobilabym jedna duza rabate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.06.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 ja się nie wypowiem,bo sama u siebie latam z roślinami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.06.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 nie widzę żadnej dużej rabaty ale jeśli to jest to coś pod płotem po lewej stronie klona to ja jestem za tym żeby to połączyć. wizualnie. bo od strony komunikacyjnej to bym zrobiła wyspę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.06.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 pewnie perukowiec Marys a jaka jest (w cm) szerokosc trawy pomiedzy kolem "klon" a duza rabata. ba ja albo bym polaczyla lipe, klona i duza rabate albo tylko klona i duza nie ruszajac lipy TARciu jeśli chodzi o szerokość pomiędzy rabatą, na której rosną tuje, a klonem drumondii w najbliższym miejscu jest ok 1 metra, ale wiadomo, że muszę zerwać po bokach dużo więcej, żeby uformować taką 'łezkę'... Z kolei pomiędzy klonem a lipą są dobre dwa metry -) Boje się trochę, że jak połączę wszystko to będzie za dużo... Poza tym, tak sobie wymyśliłam, że jak lipa będzie stała osobno, to dzieciaczki będą miały miejsce do biegania w stronę placu zabaw. Podobnie będzie jak połączę klona z lipą - będą mogły biegać z lewej i prawej strony... Już sama nie wiem co robić...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.06.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 no to widze klon + rabaty tujowe, lipa oddzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.06.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 oczywiście hortensje haha jakiej chcesz wysokości tą zasłonkę? Wystarczy mi wysokość 1 metra... Powiem Ci, że hortensje planowałam posadzić właśnie na tle tych berberysów (chciałam ich jeszcze troszkę dosadzić z lewej strony), a potem stopniowo przechodzić w coś niższego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.06.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 nie widzę żadnej dużej rabaty ale jeśli to jest to coś pod płotem po lewej stronie klona to ja jestem za tym żeby to połączyć. wizualnie. bo od strony komunikacyjnej to bym zrobiła wyspę No to mi Pani pomogła... Pod płotem nie ma na razie żadnej dużej rabaty - chodziło mi o to, że jak ja połączę z klonem, to wyjdzie taka ładna łezka, która będzie wkomponowana w obrzeże przy płocie - Ty wiesz jak to u mnie leci, prawda..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.06.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 no to widze klon + rabaty tujowe, lipa oddzielnie Czyli jednak moja pierwsza wizja..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.06.2012 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 jeśli lipa i klon się nie połączą to nie osiągniesz zamierzonego efektu osłonięcia wizualnego od strony tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.06.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Tutaj znalazłam zdjęcie z zeszłego roku: Klon drumondi jest wsadzony na miejscu piaskownicy, a lipa tam gdzie stoi domek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.06.2012 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 georgia peach - zdjęcie zrobione w szkółce http://img535.imageshack.us/img535/769/img5601ov.jpg i belle etoile na tle snowbelle http://img337.imageshack.us/img337/9020/img5616u.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.06.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 jeśli lipa i klon się nie połączą to nie osiągniesz zamierzonego efektu osłonięcia wizualnego od strony tarasu Zgadza się, chociaż to nie jest taki straszny mus Efi... Z kolei łącząc klona z rabatą przy tujach będą bardziej osłonięte od strony ulicy - widać to na poprzednim zdjęciu. Pytanie co będzie po prostu ładniej wyglądać..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.06.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Mario dla mnie wizualnie pierwszy wybor Efi po ile byly te georgie, ladny kolor i jakie wielkie. ile ty w sumie masz jasminowcow? i tu ladnie etolka widac, ze on ma niby pojedyncze te kwiaty ale w wiechach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.06.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 maryś patrząc na to drugie zdjęcie (szkoda ze nie masz tego ujęcia z drzewami bo jednak piaskownica i domek to nie to samo co te drzewka ) to ja jestem za tą samą koncepcją co tarcia czyli twoją 'pierwotną' Tarcia oczywiscie po 12 jak wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts