Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Uważam ze zdecydowanie tak. U mnie były palikowane nawet dużo mniejsze drzewa. A co dopiero takie. One muszą być stabilne inaczej wietrzne dni mogą im szkodzić. Spytaj pana Damiana. Nam nie pozwolił jeszcze w tym roku ich wyciągnąć. Ciekawe jak nam bedzie lyso jak znikną hihi

Uważam ze zdecydowanie tak. U mnie były palikowane nawet dużo mniejsze drzewa. A co dopiero takie. One muszą być stabilne inaczej wietrzne dni mogą im szkodzić. Spytaj pana Damiana. Nam nie pozwolił jeszcze w tym roku ich wyciągnąć. Ciekawe jak nam bedzie lyso jak znikną hihi

Skoro tak radzisz to zadzwonię do niego i zapytam -) ;)

Ja do tej pory żadnych nie palikowałam, tzn czasami zostawiałam jakiś jeden kołek dla podtrzymania i tyle... Żadnych nie obstawiałam aż tak jak Ty...:rolleyes:

To ja chyba jestem też za pierwszą opcją:)

Czy przycinasz te berberysy?

Dzięki Nadulko -) ;)

Jeśli chodzi o berberysy to przycinam je kilka razy w roku...:rolleyes:

Jest połowa czerwca, a ja je już dwa razy cięłam i mam wrażenie, że robią mi na złość i im bardziej je obcinam, to one rosną coraz szybciej i bardziej...?! :D

ooo to moje jeszcze maleństwa,tylko ja jakoś mam problem z cięciem....hehe

a czy przed nimi jest catalpa?

Dlaczego masz problem z cięciem..?! A może po prostu kupiłaś miniaturki, te wolno rosnące..? :rolleyes:

Tak, przy berberysach jest catalpa -)

Niestety bardzo przymarzła w tym roku... :(

Już myślałam, że nic z niej nie będzie, ale o dziwo zaczyna puszczać, więc dam jej jeszcze szanse. ;)

To nie ja je tak obstawilam tylko pan Damian :)

Moje juki tez tak szaleją :) ale żeby aż tyle kwiatów z jednej? :jawdrop:

Niestety nie byłam w stanie odebrać zurawek :( A Ty?

Kore wypasiona kupowała Tarcia. Ja wybrałam taka normalna z tym ze selekcjonowana duża.