efilo 13.06.2012 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 będziesz palikować te drzewka jednym czy trzema palikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.06.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 maryś patrząc na to drugie zdjęcie (szkoda ze nie masz tego ujęcia z drzewami bo jednak piaskownica i domek to nie to samo co te drzewka ) to ja jestem za tą samą koncepcją co tarcia czyli twoją 'pierwotną' Postaram się zrobić jak przestanie padać. Dzięki -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.06.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 będziesz palikować te drzewka jednym czy trzema palikami? Nie planowałam, a powinnam...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.06.2012 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Uważam ze zdecydowanie tak. U mnie były palikowane nawet dużo mniejsze drzewa. A co dopiero takie. One muszą być stabilne inaczej wietrzne dni mogą im szkodzić. Spytaj pana Damiana. Nam nie pozwolił jeszcze w tym roku ich wyciągnąć. Ciekawe jak nam bedzie lyso jak znikną hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.06.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Uważam ze zdecydowanie tak. U mnie były palikowane nawet dużo mniejsze drzewa. A co dopiero takie. One muszą być stabilne inaczej wietrzne dni mogą im szkodzić. Spytaj pana Damiana. Nam nie pozwolił jeszcze w tym roku ich wyciągnąć. Ciekawe jak nam bedzie lyso jak znikną hihi Skoro tak radzisz to zadzwonię do niego i zapytam -) Ja do tej pory żadnych nie palikowałam, tzn czasami zostawiałam jakiś jeden kołek dla podtrzymania i tyle... Żadnych nie obstawiałam aż tak jak Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.06.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 szkoda ze nie masz tego ujęcia z drzewami Mówisz - masz: A tu zbliżenie na ten kawałek, który chcę połączyć z klonem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.06.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 To ja chyba jestem też za pierwszą opcją Czy przycinasz te berberysy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.06.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 A czy ja już Wam pokazywałam co wyprawiają w tym roku moje juki..?! Rekordzistka wypuściła w tym roku jedynie 7 łodyg z kwiatami...! No i jak tam Efi - obkupiona w żurawki..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.06.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Ale masz pięknie,szukam ale chyba nie masz swojego wątku co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.06.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 To ja chyba jestem też za pierwszą opcją Czy przycinasz te berberysy? Dzięki Nadulko -) Jeśli chodzi o berberysy to przycinam je kilka razy w roku... Jest połowa czerwca, a ja je już dwa razy cięłam i mam wrażenie, że robią mi na złość i im bardziej je obcinam, to one rosną coraz szybciej i bardziej...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.06.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 ooo to moje jeszcze maleństwa,tylko ja jakoś mam problem z cięciem....hehe a czy przed nimi jest catalpa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.06.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 (edytowane) Ale masz pięknie,szukam ale chyba nie masz swojego wątku co? Dziękuję -) Nie mam Kochana, ale mogę Ci podesłać linka do galerii na Picasie -) Edytowane 13 Czerwca 2012 przez mario31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.06.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Nie mam Kochana, ale mogę Ci podesłać linka do galerii na Picasie -) wyśle ci mojego maila na pw,ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.06.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 ooo to moje jeszcze maleństwa,tylko ja jakoś mam problem z cięciem....hehe a czy przed nimi jest catalpa? Dlaczego masz problem z cięciem..?! A może po prostu kupiłaś miniaturki, te wolno rosnące..? Tak, przy berberysach jest catalpa -) Niestety bardzo przymarzła w tym roku... Już myślałam, że nic z niej nie będzie, ale o dziwo zaczyna puszczać, więc dam jej jeszcze szanse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.06.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 oj sama nie wiem czy to miniaturka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.06.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Efilo, nie wiem czy dobrze kojarzę, ale tak mi się coś w pamięci kołacze, że polecałaś kiedyś gdzie zamawiać ładną korę? Jeśli nic nie pomerdałam, to przypomnisz co to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.06.2012 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 To nie ja je tak obstawilam tylko pan Damian Moje juki tez tak szaleją ale żeby aż tyle kwiatów z jednej? Niestety nie byłam w stanie odebrać zurawek A Ty? Kore wypasiona kupowała Tarcia. Ja wybrałam taka normalna z tym ze selekcjonowana duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.06.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 moje juki wyladowaly za ogrodzeniem, nie pasowaly mi, a za bardzo sie rozszalaly, zostawilam tylko jedna, pare oddalam sasiadom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.06.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 moje juki wyladowaly za ogrodzeniem, nie pasowaly mi, a za bardzo sie rozszalaly, zostawilam tylko jedna, pare oddalam sasiadom O rany!!! TARciu ja chętnie przygarnę jeszcze dwie - trzy sztuki, więc jakby coś, to w przyszłości zamiast za ogrodzenie, to do mnie poproszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.06.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Tar, a Ty zamawiałaś korę przez net czy gdzieś lokalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts