TAR 13.06.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 no pytalam przeciez czy ktos reflektuje i co?????? moge wykopac i wyslac, rosna na gorce niezagospodarowanej ziemii za plotem na dzialce kuzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.06.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Tar, a Ty zamawiałaś korę przez net czy gdzieś lokalnie? przez telefon sie dogadalam, lokalnie u mnie nie ma szans, oni sa jedynym wytworca, tu masz namiary http://www.firmaflora.pl/ wiem, ze jakas hurtownia w W-wie od nich bierze i sprzedaje, najlepiej dowiedz sie u zrodla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.06.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 To nie ja je tak obstawilam tylko pan Damian Moje juki tez tak szaleją ale żeby aż tyle kwiatów z jednej? Niestety nie byłam w stanie odebrać zurawek A Ty? Kore wypasiona kupowała Tarcia. Ja wybrałam taka normalna z tym ze selekcjonowana duża. Efi niestety miałam dzisiaj do ugaszenia nagły pożar i cały dzień miałam zmarnowany... Też niestety nie dojechałam... A co do juk, to zauważyłam że puszczają z boku nowe pędy i z każdego puszczają nową łodygę z kwiatami -) Nie powiem, ale wcale mi to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.06.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 no pytalam przeciez czy ktos reflektuje i co?????? moge wykopac i wyslac, rosna na gorce niezagospodarowanej ziemii za plotem na dzialce kuzyna Poważnie pytałaś..?! Ja naprawdę chętnie przyjmę! Ile za nie chcesz TARciu..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.06.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 powaznie, nic nie chce, tylko bys pokryla koszty kuriera ok? i bysmy to zalatwily w przyszlym tygodniu co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.06.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 powaznie, nic nie chce, tylko bys pokryla koszty kuriera ok? i bysmy to zalatwily w przyszlym tygodniu co? Naprawdę..!? Już do Ciebie piszę na PW :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.06.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 przez telefon sie dogadalam, lokalnie u mnie nie ma szans, oni sa jedynym wytworca, tu masz namiary http://www.firmaflora.pl/ wiem, ze jakas hurtownia w W-wie od nich bierze i sprzedaje, najlepiej dowiedz sie u zrodla. dzięki Tar, jutro sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.06.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 A co tu dzisiaj taka cisza...?! Kupiłaś roślinki..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.06.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 A co tu dzisiaj taka cisza...?! Kupiłaś roślinki..? no właśnie? też się pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.06.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Dzisiaj miałam super zajęty dzionek. Kilka lat temu pierwszy raz przytulilam moja kryszynke i swietowalismy dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.06.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Dzisiaj miałam super zajęty dzionek. Kilka lat temu pierwszy raz przytulilam moja kryszynke i swietowalismy dzisiaj Jak najwiecej radosnych lat dla Kruszki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 najlepszego dla corci i jeszcze wiecej cudownych wspomnien i radosci dla mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.06.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Nie przeszkodziło mi to wyplewic rabate i posadzić tawulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.06.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Dziękuje za życzenia. dodam ze Kruszka miała wczoraj 39st więc byłam naprawdę zajęta stawiając ja na nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.06.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 ooo to wszystkiego najlepszego dla córci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.06.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Nie przeszkodziło mi to wyplewic rabate i posadzić tawulki Niezła jesteś -)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.06.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Dziękuje za życzenia. dodam ze Kruszka miała wczoraj 39st więc byłam naprawdę zajęta stawiając ja na nogi Jeszcze raz wszystkiego NAJ! Co tym razem się przyplątało...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.06.2012 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Cokolwiek to było minęło jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.06.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 kupilam na gieldzie 90 lawend, jutro bede sadzic 2,6 zł. za szt, ladnie rozkrzewiona, byly olbrzymie zurawki ginger i jakies fioletowo szare po 8 zł ale naprawde olbrzymy, liscie wielkie jak dlonie ale tylko 15 szt. . pan powiedzial, ze sprawdzi inne odmiany czy w ogole ma. i narzekal ze w tym roku sadzonki zurawek sa bardzo drogie i dlatego hurtownicy do szkolek tez drogo sprzedaja, ogrodnictwo tez robi swoj narzut i stad te 13-15 zl za szt. i ze zbytnio zurawki sie im nie oplacaja, bo ludzie narzekaja, ze za drogo. no nie dziwie sie, skoro wszystkie pozostale byliny sa od 1,5 - 2,6 a pelargonie, kocanki po 3 zł a sadzonka zurawki w hurcie 8 zl - to drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.06.2012 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 no niestety, tylko kocanki czy pelargonie jakoś nie kojarzę żeby były licencjonowane A ja wczoraj nareszcie zaaprobowałam ostateczny projekt nasadzeń z traw. Nie mogę się doczekać efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts