Nadulka 16.06.2012 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 przymiarka do trawek http://img694.imageshack.us/img694/7914/trawki.jpg ja też proszę o opis,co tam jest i co bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.06.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Efi ostatecznie rezygnuje z zurawek, posadze lawendy. tez beda tam ladnie wygladac i chyba nawet bedzie im tam lepiej, bo to patelnia. no i oczywiscie sa sporo tansze, kupie chyba te srebrne, rozjasnia mi rabate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.06.2012 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Tarciu jak Ci pasują to jasne. Ja mam na mojej patelni 150 zurawek. Chyba by mnie trafiło jakbym miała 300 razy lawende przyciac. Już mi wystarczy moje 80 hehe. Marys byłam przekonana ze z niej zrezygnowalas . Byłam i wyobraz sobie ze jak znajdziesz swój telefon to Ci nawet mmsa z pecherznicami wyslalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.06.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 juz sadze te 90 wiec kolejna 100 lub wiecej nie bedzie miec znaczenia poza tym T. mi kupuje na imieniny nozyce akumulatorowe do przycinania z wymiennymi koncowkami. samo sie bedzie ciac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.06.2012 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Ja raczej o tym ze ucinanie każdego kwiatka z osobna to żmudna robota. Samo ciachanie sekatorem akurat mi nie przeszkadza. Daj znać czy jesteś zadowolona z tego cuda. Choć pewnie u mnie by nie przetrwał tygodnia bo zdarza mi nie porzucić sekator na środku rabaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.06.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 hehehe to tak jak mi, dzis znalazlam kolejny. oprocz sekatora czesto tez male drapaczki lub lopatki do wsadzania bzdzinek - dlatego mam je w kilku sztukach. dam znac za m-c jak anny bedzie ja nie tne kwiatkow kazdego z osobna lece calosc na rowno. najwyrazniej lawendy nie mialy mi tego za zle, bo kwitna tez w tym roku i sze ladnie porozkrzewialy. widzialam w chorwacji jak ta sama metoda w ogrodowych hotelach cieli. wsadzilam 75 lawend, 15 zostawiam pod jalowce. uchetalam sie jak kon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.06.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Marys byłam przekonana ze z niej zrezygnowalas . Byłam i wyobraz sobie ze jak znajdziesz swój telefon to Ci nawet mmsa z pecherznicami wyslalam. No widzisz nie; Skoczę chyba jutro na giełdę, bo coś muszę pod wiązem posadzić... Pytanie czy znajdę taką ładną w tej cenie...? Kochana pisz tu szybciutko jakie te pęcherznice i po ile..?! Ja mam chwilowo przedpotopowy telefon, więc musiałabyś pchnąć fotkę do mojego M -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.06.2012 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Wyslalam Ci na maila fotkę 19 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 17.06.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Dzięki Ewciu - zajrzę tam jutro! A te zielone też w tej samej cenie..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.06.2012 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Kurcze nie spojrzalam, ale jeśli mnie wzrok nie myli to na tej metce w tle przeswieca 12 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.06.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Wyslalam Ci na maila fotkę 19 zł ale to jakies specjalne odmiany pecherznic? bo piekielnie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.06.2012 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Ale wczoraj miałam zacięcie. Powsadzałam wszystkie zaległości. Zostały mi tylko sadzonki co do których nie jestem pewna układu. Żurawki już na miejscu - czekam jeszcze tylko na georgia peach. Z bylinek na dużej rabacie to już właściwie koniec. Przesadziłam w weekend hostę która prażyła się niepotrzebnie w słońcu - teraz oglądam sobie jej prześliczny kwiatostan z okna kuchennego. Nie wiedziałam nawet że hosty potrafią tak pięknie pachnąć. Ale i tak nic nie przebije Belle Etoile. Czasem jak podmuch przyniesie dużą ilość zapachu to aż nie mogę się nadziwić. Teraz czas na trawy. Mam nadzieje, że dzisiaj zamknę sprawę zamówienia. Może uda się je dostać przed weekendem? Ania, Ty do tego bylinowego raju koniec końców się nie wybierasz, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.06.2012 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 ale to jakies specjalne odmiany pecherznic? bo piekielnie drogie jakby liczyć 19 zł za DHL od Ciebie to i tak wyjdzie drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.06.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Ja dzis tez chce zalatwic temat trawek, nawet juz wiem co chce - mozge. wczoraj moj kochany poukladal mi kamienie na skarpie, mam tam 3 trawki od Alunka, wygladaja uroczo, tak ladnie sie przewieszaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.06.2012 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 uwazaj na mozge - to jedna z najbardziej ekspansywnych traw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.06.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 jakby liczyć 19 zł za DHL od Ciebie to i tak wyjdzie drożej przy 4 szt. juz jestes do przodu, bo u nas sa po 8,5 zł., 9,5 zł., 11 zł w zaleznosci od odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.06.2012 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 uwazaj na mozge - to jedna z najbardziej ekspansywnych traw to co jest podobnego a tez tak ladnie sie prezentuje? w trawkach jestem zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.06.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 A azalie chcesz wielkokwiatową czy japonska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.06.2012 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 O czym do mnie mówisz? hehe Jakiej wielkości ma być ta trawka i jakie ma zadanie? Ma zadarniać czy być obwódką czy wystawać zza niższych bylin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.06.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 ma wystawac i ladnie sie przewieszac fontannowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts