TAR 18.06.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 O czym do mnie mówisz? hehe o trawkach i azaliach :D:D jak chcesz wielkokwiatowe to dla mnie nr 1 sa biale (odmiana nieistotna ) a z japonskiej szukam teraz homebush - boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.06.2012 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 z tego co sie na szybko dokształciłam to raczej wielkokwiatowe bo ta japońska miałaby w tym miejscu krótki żywot a ja potrzebuje reprezentacyjna roślinę a nie zdechlaczka Obejrzyj sobie miskant Morning Light Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.06.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 dobry wybor wielkokwiatowe, jak dla mnie sa bardziej widowiskowe. no to masz pretekst wybrac sie do pudelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.06.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 kupilam czesc trawek, czekam na dostawe, poszlo szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.06.2012 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 widzę właśnie. też będę mieć big boya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.06.2012 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 właśnie wpadłam na nowy cudowny pomysł dosadzenia roślinek luby znowu będzie się za głowę łapał. dopiero co się cieszył że wreszcie wszystko wsadziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.06.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 no popatrz mozemy sobie lapke podac moj tez tak myslal a tu ....trawka i pare innych pomyslow, o ktorych jeszcze nie mowilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.06.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 a nie wkurza cie przesadzanie? ja przesadziłam w weekend 2 roslinki i mialam wnerwa na maksa. nie lubie głupiego roboty. wole sadzić lub wyrywać hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.06.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 akurat to nie, wnerwia mnie co inego - dosadzanie jak juz jest kora, ta gruba jest szczegolnie upierdliwa, bo mam tak: najpierw zwykla potem gruba. odsuwanie kory i potem ukladanie jej ponowne doprowadza mnie do szalu, ile czasu sie marnuje. sadzenie tych 75 lawend zajeloby mi 1,5 h a nie 4. przesadzac moge do bolu tzn. do momentu kiedy na 100% uznam ze dana roslinka pasuje i mi sie podoba. niestety projekt to jedno a rzeczywistosc to drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.06.2012 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 kiedy wreszcie przyjdą te trawki? nie mogę się doczekać!! wykombinowałam sobie że moje graby podsadzę jaśniutkimi turzycami i teraz koniecznie na już chcę zobaczyć efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 a kiedy zamowilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.06.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 czemu Rasia skasowała zdjęcia chciałem Brazę na szkolenie wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.06.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 minute temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.06.2012 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 no wlasnie zupelnie nie wiem jamlesiku a ja wczoraj juz ostatnie krzaczki obrywałam. i powiem szczerze że stopień trudności zależy zdecydowanie od odmiany. niektóre mają tak gęsto ułożone te kwiaty i tyle nowych pędów naokoło że urwać to nic nie uszkadzając to naprawdę sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 ja wczoraj, dzis podali mi dane do przelewu wiec jest szansa, ze jutro dojda od surowinskich a z trawek.pl , kto wie moze juz dzis lub jutro:rolleyes: hmmm ciekawe czy bede zadowolona z wyboru. oprocz jasnych turzyc co jeszcze zamowilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.06.2012 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Dużo miskantów, tą piórkówkę co ty i kilka pros. zgodnie z projektem zrobionym przez Mariusza. Mam nadzieje że wyjdzie super. Ja przed chwilą właśnie płaciłam, bo zamówienie to już od zeszłego tygodnia było zamknięte tylko jeszcze dyskusja o tych turzycach była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.06.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 o ewa jak zamawiałaś u mariusza to powinnaś być zadowolona. kocham trawy i nie chciałm sie wtrącać ale u ciebie mi ich własnie brakowała dla lekości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 jestem ciekawa tej rabaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.06.2012 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 malkulu mnie traw jest naprawdę sporo. mam ostnice, turzyce, owsice, trzęślice, kostrzewy i prosa. tyle tylko że akurat nie na tej rabacie. Myślę że całość ładnie nawiąże do reszty. cieszę się że posłuchałam Danusi i reszty i nie poszłam w iglaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 a nie wiesz jak dlugo od wplaty czeka sie na trawki? zeby bylo szybciej przeslalam im potwierdzenie i wybralam przesylke kurierska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts