efilo 19.06.2012 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 nie wiem Tarciu, ja nie kupowałam przez sklep. ale oni są ostatnio mocno zabiegani. z tego co rozmawialam z mariuszem to trawki są w malych pojemnikach żeby nie ważyły krocie więc się nie spodziewaj sadzonek jak dębów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 a to wiem i bardzo dobrze. nie potrzebuje wielkich kep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.06.2012 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 ja pytałam bo najchetniej bym kupila jeszcze mniejsze niz P9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.06.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Ewciu oj a pokazałabyś ostnice to moje ulubione, z czym masz je posadzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.06.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 malkul mam na rabacie zwirkowej w towarzystwie juk. niestety nie robiłam żadnej fotki specjalnie trawkom więc nie mam nic sensownego do wklejenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 ja pytałam bo najchetniej bym kupila jeszcze mniejsze niz P9 a dlaczego? bo szybko rosna? i pytanie czy wszystkie trawy sie obcina, jesli tak to kiedy? wpisze sobie w moj kalendarz ogrodowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.06.2012 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 wszystko zależy od konkretnej trawy. dużo jest zimozielonych - je sie tylko przeczesuje. a te które zamierają na zimę to powinno się obciąć jak już nie ma mrozów ale jeszcze przed ruszeniem wegetacji traw z tego co pamiętam - w kalendarzu nie wpiszesz - wszystko zależy od tego jaka bedzie zima i wiosna dlatego ze musze wsadzić w korzenie moich grabów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 a rozumiem, mialam problem z lawendami, korzenie wierzb bardzo mi przeszkadzaly, czesc na pewno poniszczylam, byle hauro nie "odlecialy".czyli musze teraz poczytac troche wiecej o tym co zakupilam, o mamuniu kolejna porcja wiedzy a mi juz w glowie ram-u brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.06.2012 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 bo ty masz tam różnorodność jak w ogrodzie botanicznym hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.06.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Wszystko już wiem. Trawki dotrą przed weekendem. Troszkę pakowania bedą mieć bo koniec końców wyszło ponad 60 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.06.2012 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 ile???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.06.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ania, Ty do tego bylinowego raju koniec końców się nie wybierasz, tak? Efi a uważasz, że jest jeszcze po co..!? Wszyscy mówią, że 'sezon' na byliny się kończy, więc sama nie wiem... Poza tym teraz zbieram na hortensje pod klona -) A tak poważnie, to wczoraj dokupiłam pomarańczowe 4 żurawki, bo te zielone muszę jednak posadzić w cieniu... Przypala im jednak liście i nie nadają się w to miejsce pod lipę... Ale chętnie się z Tobą przejadę, żeby zobaczyć gdzie to jest i co mają ciekawego. Choć znając mnie nie wyjdę z pustymi ręcami, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.06.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Wszystko już wiem. Trawki dotrą przed weekendem. Troszkę pakowania bedą mieć bo koniec końców wyszło ponad 60 szt Łooo matko sałatko!!! Ile..?! I napisz jeszcze, że posadzić na tej jednej, rogowej rabacie...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.06.2012 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 maryś chyba w takim razie nie ma sensu jechać. mnie brakuje sadzonek tego georgia peach. będę je kupować na allegro w takim razie bo pan Damian sam był niepewny czy będą od niego czy nie. Jakbyś chciała to Tobie też mogę kupić. Sprzedawca w miarę sprawdzony. W miarę bo kupowałam od niego tylko dwa rodzaje sadzonek ale były bardzo ładne i super spakowane. Poza tym jest realne zdjecie sadzonki co się rzadko zdarza. nie, nie wszystkie - połowa z nich idzie na dwie inne rabaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.06.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Efi przypomnij mi nazwe tego nawozu do trawy o ktorym kiedys rozmawialysmy, wypadła mi nazwa z glowy edit: przypomnialam sobie - mocznik Edytowane 21 Czerwca 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.06.2012 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 kurcze nie wiem o jakim rozmawialysmy ale ja najbardziej jestem zadowolona z florovitu z żelazem http://www.gardenexpress.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_f445422012e53b8b652437f705f6d941.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.06.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 hehe ja wlasnie wtedy pisalam, ze uzywam florovit lub azofoska, ty mowilas o moczniku, ze skladnikowo najlepszy. i chcialam sprobowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.06.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 aaa tak, bo to sam azot. ale to chyba na poczatek wiosny sie tylko daje. potem saletre ale nie pamietam ktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.06.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 to notuje: mocznik wiosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.06.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 już wiem - saletra wapniowa - nie zakwasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts