Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wszystko zależy od konkretnej trawy. dużo jest zimozielonych - je sie tylko przeczesuje. a te które zamierają na zimę to powinno się obciąć jak już nie ma mrozów ale jeszcze przed ruszeniem wegetacji traw z tego co pamiętam - w kalendarzu nie wpiszesz - wszystko zależy od tego jaka bedzie zima i wiosna

dlatego ze musze wsadzić w korzenie moich grabów

a rozumiem, mialam problem z lawendami, korzenie wierzb bardzo mi przeszkadzaly, czesc na pewno poniszczylam, byle hauro nie "odlecialy".

czyli musze teraz poczytac troche wiecej o tym co zakupilam, o mamuniu kolejna porcja wiedzy a mi juz w glowie ram-u brakuje.

Ania, Ty do tego bylinowego raju koniec końców się nie wybierasz, tak?

Efi a uważasz, że jest jeszcze po co..!? Wszyscy mówią, że 'sezon' na byliny się kończy, więc sama nie wiem... :rolleyes:

Poza tym teraz zbieram na hortensje pod klona -) :D

A tak poważnie, to wczoraj dokupiłam pomarańczowe 4 żurawki, bo te zielone muszę jednak posadzić w cieniu... Przypala im jednak liście i nie nadają się w to miejsce pod lipę... Ale chętnie się z Tobą przejadę, żeby zobaczyć gdzie to jest i co mają ciekawego. Choć znając mnie nie wyjdę z pustymi ręcami, hihi :D

maryś

chyba w takim razie nie ma sensu jechać. mnie brakuje sadzonek tego georgia peach. będę je kupować na allegro w takim razie bo pan Damian sam był niepewny czy będą od niego czy nie. Jakbyś chciała to Tobie też mogę kupić. Sprzedawca w miarę sprawdzony. W miarę bo kupowałam od niego tylko dwa rodzaje sadzonek ale były bardzo ładne i super spakowane. Poza tym jest realne zdjecie sadzonki co się rzadko zdarza.

nie, nie wszystkie - połowa z nich idzie na dwie inne rabaty :)