TAR 21.06.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 dostalam info z ogrodow, ze powinny dzis wyjsc do mnie trawki (o ile nie bedzie padało) akurat nie wiem co to ma za znaczenie czy bedzie padalo czy nie ale dobrze, uzbrajam sie w cierpliwosc. z trawek.pl wczoraj po 2 dniach odpowiedz, wiec pewnie trawki dostane za tydzien. jeszcze sie wkurzylam, bo miskanta purpurascens nie bedzie. czyli w sumie zadnego miskanta nie dostane podsumowujac w ogrodachtraw jednak sensowniej dzialaja i jest z nimi lepszy kontakt. ciekawe jak bedzie z jakoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.06.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 tarciumnie aneta też napisała że wszystko będzie zależało od deszczu - u nich od wczoraj ulewa, nie wiem może mają to tak zorganizowane że w 'leje jak z cebra' ciężko szukac po polu sadzonek. szkoda że wczoraj kurier przyjechal za wczesnie bo bym juz wszystko miala dzisiaj. u mnie połowa to miskanty. a wczoraj wsadziłam redbarona. wrzuce zaraz fotki z ogrodu - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.06.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Efi - jak juz tak sobie u ciebie poogladam to od razu mam ochote jechac do szkółki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.06.2012 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 i prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.06.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Nic nie mów - wlasnie wyszlam na taras i juz w glowie dosadzam - ale ostatnio wzielam sie na sposob i jezdze do pulaw po sadzonki - w szkolce debskich kupuje - wychodzi naparwde tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.06.2012 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 no i jeszcze lepiej. ja też tak mam. stoje przed oknem albo na tarasie i w głowie aż huczy. a luby tylko mnie trąca i się pyta co ja się tak gapie na sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.06.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 przepiekne te zurawki po kolana w ogole masz przeslicznie, clematisy obledne. Efi a nie pomylilo ci sie cos nidiformis szyszunie? bo te szyszunie to chyba sosenka a nidiformis to swierczek. i ja to traba jestem zapomnialam kupic rozchodniki:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.06.2012 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 jasne, że tak, nidiformis rośnie na rabacie obok - to umbraculifera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.06.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Mysle ze mi do Waszych nasadzen jeszcze duuuuuuuuuzo brakuje - ale inspiracje sa piekne i chetnie uszczkne pare do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.06.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 a tymczasem lece robic nalesniki bo dziecka juz dzownily ze glodne jada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.06.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 jakie inspiracje, mhk, mnie się wydaje że ja mam najbardziej nijaki ogród na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.06.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Słońce jak chcesz ja ci zaraz pokaze najbardziej nijaki ogrod na forum i wtedy docenisz jak pieknie masz u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.06.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Ide smazyc - a tymczasem luknij do moich komentarzy i ocen - przyjde zobaczyc co napislas pozniej bo mi jeszcze nalesniki nie wyjda jak bedzie duza krytyka ale pisz zniose wszytsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.06.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Efi wiesz co? ja sie jeszcze zastanawiam czy te rozchodniki to Ty nie za gesto masz posadzone? one mocno i szybko sie rozrastaja. chyba, ze to tylko takie przekłamanie na zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.06.2012 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 mam gęsto i chcę żeby nie było widać ile ich jest. dadzą radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.06.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 no tak zawsze mozna wykopac:lol2: widzialam dzis przyzwoite zurawki georgia peach, blackberry crisp, midnight rose, obsidan, melting fire po 10 zł,plus jaies zielione i zolte. juz mnie korcilo ale sie powstrzymalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.06.2012 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 i jak ci sie podoba georgia peach? ja wlasnie dalam dyszke za nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.06.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 nie powiem, ladne sa. bardzo mi sie podobala tez midnight rose nakrapiana. w ogole zurawki sa super zwlaszcza w duzym skupisku. w ogrodniczym staly na paletach i rece same sie do nich wyciagaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.06.2012 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 midnight rose mam jako soliter jest śliczna - to moja pierwsza żurawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.06.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 tarciu mnie aneta też napisała że wszystko będzie zależało od deszczu - u nich od wczoraj ulewa, nie wiem może mają to tak zorganizowane że w 'leje jak z cebra' ciężko szukac po polu sadzonek. szkoda że wczoraj kurier przyjechal za wczesnie bo bym juz wszystko miala dzisiaj. u mnie połowa to miskanty. a wczoraj wsadziłam redbarona. wrzuce zaraz fotki z ogrodu - zapraszam To pewnie też, ale mnie przy jednym zamówieniu pani pouczyła, że po deszczu sadzonki więcej ważą, a to ma wpływ na cenę przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts