mario31 21.06.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Witaj Ewciu! Żurawki BOSKIE, nie wspomnę o hortensjach - co Ty im podsypujesz, że tak rosną..!? Przy okazji napisz mi proszę jak gęsto je sadziłaś, żeby uzyskać taką zieloną ścianę..? Little princess pięknie wygląda na obrzeżach -) Nie wpadłam na to, że można ją tak posadzić Lawenda ma śliczny kolor - czy to brudny róż czy mój monitor przekłamuje..!? I juki cudnie zakwitły! Moje jeszcze czekają, ale już za chwileczkę już za momencik... W ogóle pięknie u Ciebie... Można oglądać te foty bez końca... Hihi i widzę, że Kalinka się załapała na jednym zdjęciu -) Zastanawiałam się czy jakiegoś białego kamola wstawiłaś do ogrodu, ale po chwili domyśliłam się, że to ona, hihi A na co czeka rozwar..? Jaki masz dylemat..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.06.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 A te białe, kwitnące krzewy na największej rabacie (wju na rabatę) to jest jaśminowiec..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.06.2012 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 cześć maryś, chyba wychodzi jedna na metr, kiedy wpadniesz na kawke? podpowiedziałabyś mi co z tym rozwarem... (to ściema ale a nuż ) rozwarem podsadzę styrak, w głębi będzie rosła imperata, chodzi tylko o ułożenie sadzonek, nie wiem czy zostawiać jeszcze miejsce na coś, no i cały czas mam nadzieję że uda mi się nabyć wersję różową. Maryś koniecznie zajrzyj do Tomki. Byłam tam wczoraj z Kruszką. Mają i pęcherznice (chyba po 11 zł) i bardzo ładne perukowce, hortensje, trawki, olbrzymie rozchodniki po 8 zeta, w ogóle dużo urodziwych sadzonek, pełno pnącz, byłam zachwycona choć kupiłam tylko rękawiczki i nawóz I prośba jakbyś gdzieś widziała sadzonki ciemiernika wschodniego ( po łacinie orientalis) pliz daj mi znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.06.2012 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 A te białe, kwitnące krzewy na największej rabacie (wju na rabatę) to jest jaśminowiec..!? tak to właśnie belle etoile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.06.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 mario pozwolisz ze juki na poniedzialek/wtorek przesune? mam ostatnio takie fazy, ze po 18 ide na drzemke a jak z niej wstaje to juz ciemno, ten tydzien kiepski tez pogodowo, u nas caly czas pada, juz nie chce deszczy. ale juki sa na pewno twoje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.06.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 cześć maryś, chyba wychodzi jedna na metr, kiedy wpadniesz na kawke? podpowiedziałabyś mi co z tym rozwarem... (to ściema ale a nuż ) Nie ma sprawy -) Mogę podpowiedzieć to i owo;), albo pomierzę te odległości, coby u siebie tak samo wsadzić! Maryś koniecznie zajrzyj do Tomki. Byłam tam wczoraj z Kruszką. Mają i pęcherznice (chyba po 11 zł) i bardzo ładne perukowce, hortensje, trawki, olbrzymie rozchodniki po 8 zeta, w ogóle dużo urodziwych sadzonek, pełno pnącz, byłam zachwycona choć kupiłam tylko rękawiczki i nawóz :cry: Kasiory teraz nie mam, buuu Jak przywiozę kolejne krzaczory to mnie M z domu wyeksmituje na bank... -) A tak w ogóle to co to za TOMKA..!? I czemu ja tam jeszcze nie byłam..? I prośba jakbyś gdzieś widziała sadzonki ciemiernika wschodniego ( po łacinie orientalis) pliz daj mi znać. Ok -) Fajne to..! A w jakim kolorze - biały czy różowy..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.06.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 tak to właśnie belle etoile Boska -))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.06.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 mario pozwolisz ze juki na poniedzialek/wtorek przesune? mam ostatnio takie fazy, ze po 18 ide na drzemke a jak z niej wstaje to juz ciemno, ten tydzien kiepski tez pogodowo, u nas caly czas pada, juz nie chce deszczy. ale juki sa na pewno twoje:yes: Oczywiście TARciu! Nic się nie przejmuj - wyślesz kiedy będzie Ci pasować, a ja się dostosuję -) Na razie mam co sadzić, więc luzik... Jeszcze mnie Efi do jakiś kolejnych szkółek goni... Aż strach się bać... No to biorę się do roboty i idę sadzić-) Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.06.2012 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 No to jesteśmy umówione Tomka to sklep ogrodniczy za makro w sosnowcu - nie byłaś bo od Ciebie to taka odległość jak ode mnie do Twoich M ysłowic to o tym sklepie czasem wspomina Monia nie widzialam jeszcze ciemiernika wschodniego w kolorze białym ale jakby był to łaj not zazwyczaj biały jest ciemiernik biały (dla ułatwienia po łacinie niger, co raczej kojarzy mi się nie wiem czemu z czarnym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.06.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 No to jesteśmy umówione Yyyyyy.... Na kiedy...!? Tomka to sklep ogrodniczy za makro w sosnowcu - nie byłaś bo od Ciebie to taka odległość jak ode mnie do Twoich Mysłowic to o tym sklepie czasem wspomina Monia No jakby nie patrzeć po drodze mi nie jest... Ale czemu nie zajrzeć przy okazji, prawda..!? A że okazje trzeba sobie stwarzać, to coś czuję, że jutro tam zajrzę..! Efi a zamawiałaś w necie tą Georgia Peach..?! Jeśli nie, to ja chętnie kupię 6-7 sztuk -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.06.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Napisz mi tylko proszę (może być na PW) po ile sadzonki i czy wiesz jak duże...?! Ja ostatnio kupiłam takie - wreszcie wsadzone pod lipę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.06.2012 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Marys, jak to na kiedy? Na dzisiaj. zajrzyj po drodze do szkolki. Jestem w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 obawiam sie, ze moje trawki jednak do mnie dzis nie dotra buuu. szkoda, bo chcialam je jutro sadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 22.06.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 a moje od tygodnia siedza w doniczkach i wyja zeby je posadzic i nie mam kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.06.2012 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 No to do mnie tez pewnie nie dotrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 wnioskuje z tego, ze nie dostalam potwierdzenia nadania paczki i tego, ze u nas nieprzerwanie leje od wczoraj:evil: holender, ile moze padac???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 22.06.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Polecam http://www.meteo.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.06.2012 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 U nas nie pada. Ale wczoraj było słoneczko a dzisiaj już brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 ja mam trawe po kolana (niemowlaka) a tydzien temu skoszona, u nas popaduje od tygodnia, wczesniej trawnik zasilony to rosnie jak wsciekly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 a jutro sie wybieram do nowego ogrodnictwa, ktore polecila Alunek. jestem ciekawa co tez znowu przytargam. ponoc byly tanie acrocony metrowe za 50 zl. i w ogole niskie ceny na wszelaki asortyment. zobaczymy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts