efilo 22.06.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 U nas tez trawa rośnie szybko ale luby kosi ja jeszcze szybciej. Na szczęście mamy przerwy w deszczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.06.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Dostałam właśnie maila - luby kupił mi KA. Hurraaaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 ale fajowo, ciesze sie, ze Ty sie cieszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.06.2012 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Dziękuje Marysiu za przemila wizytę. Normalnie mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 No i ja też dziś byłam w niedalekiej okolicy, ale o mnie to juz chyba nikt nie pamięta:mad::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 O! Własnie przeczytałam sobie mój podpis w stopce, Bożeee jaki aktualny:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.06.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Dziękuje Marysiu za przemila wizytę. Normalnie mówisz i masz :D:D To ja dziękuję za pyszną kawkę i pogaduchy -) Wiesz, że pojechałam do tego Sosnowca i przepadłam z kretesem... Mają dwie odmiany hortensji: Magic Candle i Sundae Fraise Rensun. Ta pierwsza osiąga do 2m, więc mogłabym ją dać przed berberysy: http://www.krolestworoslin.pl/materialy/prod/big/468_3.jpg a przed nią posadzić tą drugą, która kwitnie na różowo i osiąga max 100-120 cm: http://www.krolestworoslin.pl/materialy/prod/sredni/60.jpg Sadzonki duże, pięknie rozkrzewione i nawet w przystępnej cenie... Co o tym sądzisz..?! Albo dać do przodu anabelki..?! http://gardenpark.nazwa.pl/domowy/gardenpark1/image/cache/data/hortensja%20annabelle/anabelle-500x500.jpg Dostałam właśnie maila - luby kupił mi KA. Hurraaaaa! Ale super! Gratulki -))) Jaki kolorek będzie..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.06.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 No i ja też dziś byłam w niedalekiej okolicy, ale o mnie to juz chyba nikt nie pamięta:mad::cry: Cześć Kasiula! Czemu się nie odzywasz jak jesteś u nas..?! Umówiłybyśmy się na kawkę, szkoda... Gdzie znowu fruwałaś..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 A sie robiłam na ubóstwo u Łukasza Odbierałam sukienkę z reklamacji i w końcu zrealizowałam swoją nagrodę - bon do Almi, który wygrałam w zeszłym roku: kupiłam sobie piękny duży lampion. Latem na taras, zimą do salonu. Piekne te hortensje:yes: Ja juz chyba nie mam miejsca:D A gdzie w SO jest taki fajny sklep?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.06.2012 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Kasia no jasne, od dzisiaj będę Ci codziennie wysyłać smsa czy nie jesteś gdzieś niedaleko Czemuś sie babo nie przyznała? Marys ale jesteś zolza! Jak możesz wklejac takie piękności jak wiesz ze ja nie mam już grama miejsca uwielbiam hortensje, jeśli tylko to olbrzymki sie nie pokładach to powinno wyjść pięknie! Ja tam za anabelkami nieszczegolnie przepadam. Zwłaszcza ze musiałam je cały czas podwiazywac w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.06.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 A sklep nazywa sie centrum ogrodnicze Tomka i jest z tylu makro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 KA czerwony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 a trawki rzeczywiscie nie dotarly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.06.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 KA nudnie Tarcia wiem ze Cię to nie pocieszy ale moje tez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.06.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Kasia no jasne, od dzisiaj będę Ci codziennie wysyłać smsa czy nie jesteś gdzieś niedaleko Marys ale jesteś zolza! :D:D Jak możesz wklejac takie piękności jak wiesz ze ja nie mam już grama miejsca uwielbiam hortensje, jeśli tylko to olbrzymki sie nie pokładach to powinno wyjść pięknie! Ja tam za anabelkami nieszczegolnie przepadam. Zwłaszcza ze musiałam je cały czas podwiazywac w zeszłym roku. Jak to - masz jeszcze cały trawnik, który możesz troszkę przerobić -) Skoro nie rekomendujesz anabelek (ostatnia rzecz jaką chcę robić, to biegać ze sznurkami...) to chyba zdecyduję się na tą inną odmianę... Tym bardziej, że ma pięknie różowe kwiaty -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 srebrny czy bialy? pamietam, ze chcialas czerwien.tez zbieram na KA, ja chce albo szara perle albo sliwkowy, moze za rok uzbieram:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.06.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.06.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 A sie robiłam na ubóstwo u Łukasza Fajnie Ci..! ja dopiero za 3 tygodnie idę przed urlopem -) Odbierałam sukienkę z reklamacji i w końcu zrealizowałam swoją nagrodę - bon do Almi, który wygrałam w zeszłym roku: kupiłam sobie piękny duży lampion. Latem na taras, zimą do salonu. Piekne te hortensje:yes: Ja juz chyba nie mam miejsca:D A gdzie w SO jest taki fajny sklep?? Proszę się pochwalić tym cudem..! No i napisz koniecznie co tam wymodziłaś w ogrodzie..-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.06.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Biały Tak myślałam, skoro nudnie -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 oj tam nudny, moglabym miec bialy, byle ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts