markoto 24.06.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Wybierm sie do tego Tomka i wybieram i wybrac nie moge a tam takie cuda I gratuluje KA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.06.2012 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 dostałam w komplecie z maszynką do mielenia mięsa żebym nie miała już wykrętów przed zrobieniem ruskich pierogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.06.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Czyli następnym razem wpadam na kawkę z pierogami -) Mniam.... :yes: Jak tam Efi po weekendzie..? :rolleyes:Jak zdrówko Zosi..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.06.2012 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 hehehehe niezłe połączenie. Nie mam bladego pojęcia. Mam nadzieje że dobrze. Odpukać. Jest w przedszkolu a w tym tygodniu szykuje się wycieczka pełna wrażeń wiec oby się nie rozłożyła. Mam 11 sadzonek czegoś co się nazywa Jastrzębiec Leopard. Chce ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.06.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 hehehehe niezłe połączenie. Nie mam bladego pojęcia. Mam nadzieje że dobrze. Odpukać. Jest w przedszkolu a w tym tygodniu szykuje się wycieczka pełna wrażeń wiec oby się nie rozłożyła. W takim razie trzymam kciuki za jej zdrówko, no i żeby wycieczka się udała..! Mam 11 sadzonek czegoś co się nazywa Jastrzębiec Leopard. Chce ktoś? Czemu pozbywasz się Leoparda..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.06.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Bo tam jest miejsce na zupelnie inna sadzonke. To kupilam przez przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.06.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 witanko, dostalam info, ze trawki do mnie wyszly, o ile kurier nie da ciala to dostane je do 16 z tej drugiej firmy tez powinnam dostac jutro lub pojutrze. jak sprawuje sie ka? warto zbierac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.06.2012 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 ka jedzie kurierem. trawki też. niestety pani aneta dała ciała i jestem wkurzona na maksa. zabrakło jej sadzonek to mi dała kilka innych. a mi na grzmota inne bo to obwódka. A ona myślała że ja chce skupisko zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 26.06.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 efi podziel się proszę namiarem na te białe uchwyty co masz w salonie w tej półce wiszącej. Kojarzę, że to ikea ale nie mam pewności czy dobrze spamiętałam , chcę takie do szafy do łazienki nabyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.06.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 no ja tez jestem zla z kolei na trawki , bo moje sadzonki dojada przyciete poniewaz byly odstawione do odciekniecia i w tzw. miedzyczasie zniszczyly je koty, w ramach rekompensaty mam dostac po 1 sadzonce wiecej niz zamawialam. tylko czy te przyciete mi urosna? przy moim szczesciu do traw to pewnie bedzie wyrzucona kasa w bloto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.06.2012 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 tak malkul to ikeahttp://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40153661/ Tarciu no co Ty mówisz. no to pech faktycznie. nie martw się - na pewno odrosną, o to się nie boję. efekt i tak jest dopiero po roku. jak chcesz to ci pokaże jak wyglądają moje maleństwa które kupiłam jako trzy zaschnięte słomki wystające z pojemnika p9, które w dodatku zasuszyłam przed wsadzeniem i już myślałam że nic z nich nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.06.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 pokaz, ja juz "dobilam" niestety pare trawek na poczatku swej dzialanosci ogrodowej i dlatego tak sie wahalam czy w to wchodzic, sadzonki ktore od Alunka dostalam mi sie przyjely wiec zaryzykowalam. od anety na szczescie dostane te, ktore zamawialam. cos obie mamy pecha z tymi zamowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 26.06.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 efi dzieki wielkie, ps. widzę że ogród ci pięknieje Oj my dopiero za rok niestety coś dotkniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.06.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 dotarly trawki z ogrodow, no rzeczywiscie malutkie bzdzinki z nich jednak w centrach ogrodniczych placi sie te 10-15 zł ale za wielgachna kepe. apropo's musze jutro wlasnie podjechac do jednego, bo upatrzylam sobie trawke czerwono-bordowa wygladajaca jak rozplenica, no i po tawulki - w nowych odcieniach kremu, bordo, rozu i herbacianego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.06.2012 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 u mnie tawulki juz zasadzone. a wielkość trawek mi nie przeszkadza. ważne żeby gatunki sie zgadzały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.06.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 ale co reklamowalas czy decydujesz sie na to co dostaniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.06.2012 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 to co dostane moge sobie wsadzić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.06.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 ale wkurzona jestes, tez tak mam. gdy cos sobie planuje a tu kiszka to nikt i nic nie jest w stanie mnie pocieszyc. no szkoda, mogli choc do ciebie zadzwonic i uzgodnic a nie tak narzucac cos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.06.2012 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 rampampam ka-a mam http://img513.imageshack.us/img513/9400/img5869z.jpg i obiecana fotka wielkości wagi http://img600.imageshack.us/img600/3619/img5871yq.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.06.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ale cudenko - a ja sie caly czas zastanawialam o czym wy mowiecie - a to takie KA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts