Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hehehehe niezłe połączenie. Nie mam bladego pojęcia. Mam nadzieje że dobrze. Odpukać. Jest w przedszkolu a w tym tygodniu szykuje się wycieczka pełna wrażeń wiec oby się nie rozłożyła.

Mam 11 sadzonek czegoś co się nazywa Jastrzębiec Leopard. Chce ktoś?

hehehehe niezłe połączenie. Nie mam bladego pojęcia. Mam nadzieje że dobrze. Odpukać. Jest w przedszkolu a w tym tygodniu szykuje się wycieczka pełna wrażeń wiec oby się nie rozłożyła.

:D

W takim razie trzymam kciuki za jej zdrówko, no i żeby wycieczka się udała..! :yes::cool:

Mam 11 sadzonek czegoś co się nazywa Jastrzębiec Leopard. Chce ktoś?

Czemu pozbywasz się Leoparda..?! :rolleyes:

no ja tez jestem zla z kolei na trawki , bo moje sadzonki dojada przyciete poniewaz byly odstawione do odciekniecia i w tzw. miedzyczasie zniszczyly je koty, w ramach rekompensaty mam dostac po 1 sadzonce wiecej niz zamawialam. tylko czy te przyciete mi urosna? przy moim szczesciu do traw to pewnie bedzie wyrzucona kasa w bloto.

tak malkul to ikea

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40153661/

Tarciu no co Ty mówisz. no to pech faktycznie. nie martw się - na pewno odrosną, o to się nie boję. efekt i tak jest dopiero po roku. jak chcesz to ci pokaże jak wyglądają moje maleństwa które kupiłam jako trzy zaschnięte słomki wystające z pojemnika p9, które w dodatku zasuszyłam przed wsadzeniem i już myślałam że nic z nich nie będzie

pokaz, ja juz "dobilam" niestety pare trawek na poczatku swej dzialanosci ogrodowej i dlatego tak sie wahalam czy w to wchodzic, sadzonki ktore od Alunka dostalam mi sie przyjely wiec zaryzykowalam. od anety na szczescie dostane te, ktore zamawialam.

cos obie mamy pecha z tymi zamowieniami

dotarly trawki z ogrodow, no rzeczywiscie malutkie bzdzinki z nich :) jednak w centrach ogrodniczych placi sie te 10-15 zł ale za wielgachna kepe. apropo's musze jutro wlasnie podjechac do jednego, bo upatrzylam sobie trawke czerwono-bordowa wygladajaca jak rozplenica, no i po tawulki - w nowych odcieniach kremu, bordo, rozu i herbacianego.