efilo 28.06.2012 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Od tej strony były trawki, od strony domu są budleje. rosną dobrze, zwłaszcza patrząc na to że wsadziłam je w zeszłym tygodniu - zdjęcia na pewno są w albumie (na drugiej stronie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.06.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 a te ubiegloroczne wyautowane? musze zajrzec do albumu, bo nie rzucily sie na mnie budleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.06.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 dzięki Dziewczyny znaczy można zamówić z trawek.pl uzbrajając się w cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 28.06.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Hej dziewczyny:) Ja nadal walczę z nową rabatą i teraz sobie tak myśle,że może też tam trawki wcisnę Choć wole głośno tego nie mowić,mój luby może zawału dostać hehe!...a wiecie co zrobiłam,kupiłam lawendy 25 szt i zapomniałam o nich,nie byłoby problemy,ale wczoraj mieliśmy oddać klientowi auto i co mąż znalazł bagażniku...? chyba nie muszę kończyć prawda:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.06.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 dzięki Dziewczyny znaczy można zamówić z trawek.pl uzbrajając się w cierpliwość mozna ale wiem, ze Alunek tez mial do nich zastrzezenia. jakbym miala jeszcze raz zamawiac to chyba wole mniejsze z ogrodow. takie tez byly poczatkowe zalozenia a poniewaz ogrody nie mialy to zamowilam w trawkach. juz sama nie wiem c ci radzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.06.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Hej dziewczyny:) Ja nadal walczę z nową rabatą i teraz sobie tak myśle,że może też tam trawki wcisnę Choć wole głośno tego nie mowić,mój luby może zawału dostać hehe!...a wiecie co zrobiłam,kupiłam lawendy 25 szt i zapomniałam o nich,nie byłoby problemy,ale wczoraj mieliśmy oddać klientowi auto i co mąż znalazł bagażniku...? chyba nie muszę kończyć prawda:( Nadulka - jak moglas????? zapomniec o lawendach w tej ilosci??? cos z nich zostalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 28.06.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Nic Tarciu,bo były tam od piatku:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.06.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 eee mysle, ze cos by odzyly po wkopaniu w ziemie. to mi przypomina, ze jutro rano musze na gieldzie dokupic 30 lawend na dokonczenie podsadzen blue arrow na podjezdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.06.2012 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 ja zamawiałam i tu i tu. te marnoty z zeszłego roku to właśnie z trawek. wszystko sie slicznie rozrosło. najważniejsze żeby sadzonki były dobrze ukorzenione, to że malusie to nic nie szkodzi. a co do ogrodów to wszystko rozbiło się o ulewy które tam były - stąd opóźnienie, z tego co wiem nie było też akurat wtedy na miejscu Mariusza więc wszystko zostalo na Anety głowie. ja z obsługi jestem zadowolona. nie mówiąc o tym że koniec końców wyszło lepiej niż zamawiałam no i dwa tygodnie pracowali nad projektem, za który nic nie płaciłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.06.2012 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Nadulka no coś Ty! Trzeba bylo je wsadzić! Nie takie rzeczy ożywały! Trzeba bylo zobaczyć moje dzwonki ugotowane w reklamówkach na upale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 28.06.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 ale ja nie wierze, że cos by z nich zostało,za długo leżały w tym bagażniku i jakie upały były...ale piątek miałam paskudny więc zapomniałam na śmierć,też mi szkoda ale co zrobić,kupie nowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.06.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Efi, odkopałam linkę do Twojego ogrodu i oczom nie wierzę! Jaki gąszcz Ci piękny wyrósł. Cudnie masz:cool:. A z trawkami już będzie całkiem odlotowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.06.2012 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Witaj Rasieńko a jak Ci sie moja kulka podoba? Troche urosła co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 28.06.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Efi jak duza jest twoja działka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.06.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 No kulka juz wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 28.06.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 winobluszcz zaroślowy - do płotów, nie murów. Efi a czym sie roznie te do plotow od tych do murow - bo ja wlasnie mam wrazenie ze ten co mam winobluszcz jest do murow - jakos tak nie spiesznie rosnie i jak sie na niego patzre to wydaje mi sie ze szuka muru - bo pooplatal betonowe slupki a na siatke to tak sobie chce wejsc - pamietasz kiedys kupilam z 20szt na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 28.06.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Myslalam ze poczytam i poklikalm a tu znowu musze leciec do miasta - zapomnialam - do uslyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.06.2012 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 mhk, kupiłaś ten sam co ja - ja go tylko na początku przypięłam i tyle a różni się tym że ma tylko wąsy, bez przylg - czyli może opleść drut w ogrodzeniu ale już do muru nie ma się jak przyczepić Nadulkacała działka ma ok 1000m2 ale ogródka zostaje mi pewnie połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.06.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Efi gratuluję sprzętu..! Wiem, że pisałaś już tysiące razy o tej wadze, ale napisz mi proszę co to za firma i model - fajowa! A roślinki rosną bosko -) Nie mogę się doczekać jak wsadzisz te trawki...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.06.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Witaj Rasieńko a jak Ci sie moja kulka podoba? Troche urosła co? Nie tylko Kulka urosła;) Cudowny mały biały pluszak... cudowny ma ten włos:D A Kruszka jaka duża dziewczynka się zrobiła! Cudnie tłumaczy coś Kulce przy różach:cool:. Jak mi się uda to wpadnę do Ciebie na kawkę w wakacje:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts