Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maryś od końca sierpnia do 11 września jestem z młodym na rehabilitacji (... bardzo zaniedbałam rehabilitacje, bo po prostu brakowało mi czasu...)

18 września jestem zajęta wiec pod koniec będzie OK, albo po konsultacjach z mężem może sierpień... A może październik... Mamy sporo imprez zaplanowanych... 18 młodego też przenoszę koło połowy sierpnia - salon nie gotowy... i bałagan jakich mało....

Ale do spotkania przy kawie to trzeba się zebrać tak jak wtedy na duszonki... robimy i przyjeżdżamy i już.....

Nie wiem na jaki kolor pomalować salon....

Czekam na propozycje... proszę...

I sufit mi się kończy robić..... , zaraz jadę w poszukiwaniu listewek wykończeniowych... tylko gdzie tu znaleźć sklep z drewnianym art.....?

Dziękuję Wam dziewczyny za gratulacje i życzenia !

Kochane jesteście...

:)

Jesteśmy happy.

Wczoraj urządziliśmy sobie romantyczną kolację z winkiem i nawet... rozpaliliśmy w kominku.

Mmmmmm.... było cudnie !

:wiggle:

Efilko,

u nas w Gminie to jest tak, że numer nadawany jest PO ODBIORZE.

Najpierw odbiór a potem niemal od ręki dostajesz w Gminie numer.

Ja załatwiłam to .... w godzinę.

Baaaaardzo miłych mamy tam urzędników, zostałam bardzo ciepło przyjęta, niemal oficjalnie powitana w Gminie.

Super.

;)

u nas nie ma czegoś takiego jak odbiór. zgłaszasz tylko zamiar uzytkowania w nadzorze budowlanym który nie jest powiązany w sumie z wydziałami urzędu miasta. o numerek piszesz do geodezji

za to okazało się że niestety nasze zgłoszenie jest niekompletne, bo nie ma protokołu odbioru instalacji gazowej - tej zewnętrznej. i powiem szczerze - nie kojarze takowego :rolleyes:

Dobry wieczór Efilko-Księgo Więdzy Budowlanej. Szukam wąskiego, chromowanego, eleganckiego grzejniczka do wiatrołapu najlepiej z tzw "żeberkami" pionowymi-pewnie wiesz co mam na myśli. Wertuję ceneo i brak mi już sił. Może przypomina Ci się coś w tym zakresie? Pozdrowionka!!!