a-nita 31.07.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Witam. Dzięki za informację o sofie, już widziałam ją w Jankach na żywo. Mam jeszcze prośbę żebyś pokazała zdjęcia swojego salonu ze szczególnym uwzględnieniem tej sofy i napisz proszę ile metrów ma Twój salon.Dzięki! Dawno,dawno temu w przepastnych annalach..................dziennika i komentarzy można bylo sobie dużo rzeczy poszukać, poczytać i obejrzeć, ale niestety to se ne vrati:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.07.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 bon dziorno niewiele sie u nas dzieje ale jako że cośtam sie nowego pojawiło to cyknęłam kilka fotek słyszałam opinie że do takich wnętrz to obrus absolutnie nie i to faux pas jak sto pięćdziesiąt ale nie zrażona powyższym nabyłam takowyż i jestem zadowolona. co prawda zdjęcie po gościach i niestety wyprasowany specjalnie to on nie był ale mniej wiecej widać. oceńcie sami http://a.imageshack.us/img64/908/dsc3844.jpg kupiłam też podkładki pod szklanki. są ekstra. to akurat do salonuhttp://a.imageshack.us/img9/7896/dsc3846e.jpg a takie oto drzwi do wiatrołapu nam się pojawiły http://a.imageshack.us/img6/4376/dsc3847c.jpg i kruszka wreszcie się doczekała na żyrandol w bawialnihttp://img213.imageshack.us/img213/6548/dsc38481.jpg http://a.imageshack.us/img175/6766/dsc38531.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.07.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Witam. Dzięki za informację o sofie, już widziałam ją w Jankach na żywo. Mam jeszcze prośbę żebyś pokazała zdjęcia swojego salonu ze szczególnym uwzględnieniem tej sofy i napisz proszę ile metrów ma Twój salon.Dzięki! A ja poproszę o cenę tego narożnika, bo na stronie develde nie było:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.07.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 MarJel zadzwon do develde. tak jak pisałam cena zależy od ilości i rodzaju modułów, wykończenia 'stoliczka' i rodzaju skóry. Jakbyś chciał rząd wielkości to mniej wiecej miedzy 9 a 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.07.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Dziękuję, właśnie chciałam znać mniej więcej cenę, jest taki śliczny że bałam się że będzie droższy:). Twoje nowoczesne wnętrza wymiatają Efilo wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.07.2010 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Twoje nowoczesne wnętrza wymiatają Efilo wszystkich. Właśnie zauważyłam że wszystkich wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.07.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 mnie nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.07.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 a i nie znam się czy obrus cacy czy be mnie się podoba drzwi absolutne cudo lampka do Kruszki słodziutka w sam raz dla małej Księżniczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 31.07.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 I ja zajrzałam W samą porę, bo nowe zdjęcia są. Obrus fajnie wygląda, taki nietypowy... Drzwi do wiatrołapu są przepiękne, szkoda że nie przekonałam męża do szklanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.07.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Wszystko śliczne, ale podkładki pod szklanki są............... boooooooooooooooooooooooskie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.07.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Dla mnie bardzo wpadły w oko dzrwi.... I żeby nie było , że mnie wciągnęło.... Wdziałam już jak napisałaś, Tylko tak jakoś pisać mi się nie chce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 31.07.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Ja widziałam sekundę po tym, jak wkleiłaś, ale nie wiedziałam, co napisać, bo mnie ścięło Szczególnie urzekły mnie drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 01.08.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 byłam widziałam i jest jak zwykle bosko Efi czy klamki to tupai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.08.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 generalnie tak (widać w drzwiach wejściowych) ta w drzwiach szklanych to nasza pomyłka, która teraz się przydała w ramach zastępstwa bo muszę jedną tupai dokupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 01.08.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Pięknie, Efilo. Mnie najbardziej urzekł... obrus. Witam w ten piękny dzień ! Hmmmmm.... kurczę, no muszę Wam powiedzieć, że problem przeprowadzkowo - aklimatyzacyjny ( tzw. "house blues" ) ..... mnie chyba wogóle nie dotyczy !!! No.... kurka, jakoś niespodziewanie przeszczęśliwi jesteśmy w tym nowym domu ! Pomimo bajzlu, kartonów i worków z rzeczami porozkładanymi gdzie się da, hehe. No, euforia jakaś.... Może to to, że ciągle jedziemy na red bullach, hahahaha ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.08.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 efilo proszę o namiar na ten fajny obrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.08.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 O, ja też proszę Aga, to ekstra! Tylko ty się w ogóle nie chwalisz na zdjęciach. Można je gdzieś zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.08.2010 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 efilo proszę o namiar na ten fajny obrus Niestety kupiłam ostatni egzemplarz. Gdyby nie to to pewnie bym zakupiła jeszcze. Nawet luby mi dzisiaj zaordynowal co bym nabyła jeszcze z dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.08.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Trudno:) Zamówię zatem tkaninę z nadrukiem literowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.08.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Byliśmy dzisiaj u efci i było cudownie. Kochani BARDZO DZIĘKUJĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts