Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

Boże ! Efilo wlazłam i deprsji dostałam :eek:

jaka zima? jakie święta!?

ja chce jeszcze trochę lata :bash:

no dobra może byc jesień, ale pod warunkiem ze bedzie złota, temp. min 18 stopni i błękitne niebo.....

da sie tak? :(

Efilo to będą Twoje pierwsze Świeta w domku? jeśli tak to rozumie że juz snujesz plany dekoracyjne :)

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hello, I'm back :)

Ładne nowe rzeczy masz u siebie Efi:)

Drzwi w szczególności mi sie podobają.

Co do Świąt to mam nadzieję, że jeszcze trochę lata i jesieni będzie, a nie zimaaa od razu :(

Przyszłam się podzielić także spostrzeżeniami apropos wloskiego designu. Miałam okazję na wakacjach trochę się temu przyjrzeć i musze stwierdzić, że powielają siebie samych, nic nowego nie pokazują. Owszem, ładne, ale robią to samo od kilku sezonów. W gazetach nuda.. Bardziej podobały mi się zeszłoroczne bułgarskie wydania Bravacasa niż tegoroczne włoskie. Smutne to.

Efilo, a Ty juz Wigilie planujesz?:):)

Bo u nas nie ma helołin ;)

popieram marte - zasuwaj po Polsce :D

Ania

no ekstra by było. Masz racje. Jak już sie wybierać to treściwie. Jak nie macie dzieciakow to mniejszy stres taka wyprawa. Zapraszamy :D

Kasia no drzwi się udały. :D welkom bek ;)

Powiem Wam że my z choinką to mamy problem. Bo najlepiej to jakby stała w salonie tam gdzie narożnik. Ale co wtedy z narożnikiem... co prawda te moduły są rozłączne ale może być niewygodnie... Ale mam jeszcze jeden pomysł :D żeby wstawić ją w klatkę schodową. Wtedy moja 'lampa' mogłaby udawać włosie anielskie ;)