malmuc 10.08.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Boże ! Efilo wlazłam i deprsji dostałam jaka zima? jakie święta!? ja chce jeszcze trochę lata no dobra może byc jesień, ale pod warunkiem ze bedzie złota, temp. min 18 stopni i błękitne niebo..... da sie tak? Efilo to będą Twoje pierwsze Świeta w domku? jeśli tak to rozumie że juz snujesz plany dekoracyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.08.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Dzięki Marta! Nie twierdzę, że było inaczej, ale zawsze może być piękniej, prawda..?! W tym roku na pewno będę chciała wymyśleć coś ciut innego... Na pewno zrodzi mi się jakaś koncepcja jak pochodzę po sklepach, podpatrzę coś na wystawach, w gazetach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 10.08.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Efilo przyjedź do mnie w czwartek. babeczki będą koło 16. z DG masz 10min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.08.2010 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 nie ma niestety takiej opcji. mam dwójkę włochów w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.08.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 nie ma niestety takiej opcji. mam dwójkę włochów w domu nowe lampy przywieźli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.08.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 hehe aż żal że nie. za to mogli sztućce. nie pomyśleliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.08.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Przyznaj sie co planujesz z sypialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.08.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Przyznaj sie co planujesz z sypialnia Też jestem ciekawa, bo jakoś bieli tam nie widzę, ale ja się nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.08.2010 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 konsultowałam to wczoraj z moją panią projektant i jestem dobrej myśli. co z tego wyjdzie to jeszcze zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 10.08.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) Efcia nie no. Przyjedź z Włochami. w końcu prowincje też im trza pokazać. ale z czego ma wyjść? no ociupinke zdradź. proszę weź jutro narzutę ze sobą. Marys czekam w czwartek na Ciebie. Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez kluczmonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 10.08.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Ale Wam fajnie, że tak niedaleko od siebie mieszkacie i możecie się spotykać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.08.2010 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 ania nie mów że masz masakrycznie daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.08.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 ania nie mów że masz masakrycznie daleko no wlasnie!! Jello!! Efilo, a Ty juz Wigilie planujesz?:) Ja sie ciesze ze w tym roku mnie szalenstwo Halloween omine bo bede na Kaszubach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.08.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 to moze zrobisz tour de pologne ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 10.08.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 ania nie mów że masz masakrycznie daleko No, masakrycznie daleko to nie jest, ale na kawkę za daleko... W przyszłym tygodniu mam dużo wolnego czasu - chłopcy na wakacjach, H. w delegacji... Może by i jakiś tour de silesia uskutecznić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.08.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 ja też czuję, że święta za pasem już się zastanawiam, gdzie choinkę postawić Mam dokładnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.08.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 to moze zrobisz tour de pologne ??? hmm..plan jest tur de sklepy z pstryczkami i te inne w przyszlym roku planuje wakacje u siebie i wtedy... czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 10.08.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) Ja też zastanawiam się jaka będzie choinka ( i gdzie ), hahaha ! Ale to chyba najbardziej mają ci wprowadzeni w tym roku. Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez AGA NR 1 ups... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.08.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Hello, I'm back Ładne nowe rzeczy masz u siebie Efi:) Drzwi w szczególności mi sie podobają. Co do Świąt to mam nadzieję, że jeszcze trochę lata i jesieni będzie, a nie zimaaa od razu Przyszłam się podzielić także spostrzeżeniami apropos wloskiego designu. Miałam okazję na wakacjach trochę się temu przyjrzeć i musze stwierdzić, że powielają siebie samych, nic nowego nie pokazują. Owszem, ładne, ale robią to samo od kilku sezonów. W gazetach nuda.. Bardziej podobały mi się zeszłoroczne bułgarskie wydania Bravacasa niż tegoroczne włoskie. Smutne to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.08.2010 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Efilo, a Ty juz Wigilie planujesz?:) Bo u nas nie ma helołin popieram marte - zasuwaj po Polsce Ania no ekstra by było. Masz racje. Jak już sie wybierać to treściwie. Jak nie macie dzieciakow to mniejszy stres taka wyprawa. Zapraszamy Kasia no drzwi się udały. welkom bek Powiem Wam że my z choinką to mamy problem. Bo najlepiej to jakby stała w salonie tam gdzie narożnik. Ale co wtedy z narożnikiem... co prawda te moduły są rozłączne ale może być niewygodnie... Ale mam jeszcze jeden pomysł żeby wstawić ją w klatkę schodową. Wtedy moja 'lampa' mogłaby udawać włosie anielskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts