efilo 11.08.2010 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 kaśka a tak a propos gazet... nie mogłaś napisać tego dwa dni temu? poprosiłabym młodego o tą bravacasę. właśnie wrócił z BUL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 11.08.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 cześć słonko mieszkamy i powoli zaczynamy wykańczac domek. a co u Was? fajnie, ze juz mieszkacie gratuluje chcialam pozachwycac sie Twoimi wnetrzami ale zauwazylam, ze "cos sie dzialo" i zdjec nie ma szkoda bo po tym, co zdazylam zobaczyc mam smaczek na reszte, ale rozumiem decyzje i mam nadzieje, ze jeszcze kiedys bedzie mi dane a u nas - z uwagi na kredyt projekt Nowoczesny raczej nie wchodzi w gre za duza powierzchnia zatem szukam mniejszego domku, ale tez chce mu nadac nieco nowoczesny styl ...... chocby wewnatrz, ale i elewacje w tym kierunku moze tez rusze jestesmy juz po spotkaniu z panami - robimy projekt rozbiorki, potem bedzie wydzielenie dzialki a dalej to zalezy od postepu tych prac mysle, ze sprawy nabraly realnosci wiec nad projektami siedze codziennie robie wizualki itp troche opisalam w swoim watku (link w podpisie ), pisalam do moderatorow o przeniesienie go do komentarzy (bo dziennika jeszcze nie mam, a mysle, ze tam bedzie lepsze miejsce, by ktos go zauwazyl i podyskutowal ze mna ) ale chyba maja za duzo wiadomosci do przejrzenia i nic sie nie dzieje, albo w niewlasciwy sposob "uderzam" z prosba jestesmy juz po urlopie, moze nie dlugim, ale zawsze cos - z dziecmi moglismy pobyc i wykorzystac czas dla siebie widze, ze teraz glownie ogrodem sie zajmiesz tez ciekawy temat mam nadzieje, ze teraz uda mi sie czesciej zagladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.08.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 ogrodem? nie... chyba że piszesz o siedzeniu na tarasie pilnuj żeby domek miał nowoczesną bryłe bo zgrzyt między elewacją a wnętrzem psuje odbiór domku. a nowoczesny jakoś specjalnych zabiegów do nadania pazura nie ma. ot stodoła z drewnem na elewacji. nic skomplikowanego Hurra Mamy adres!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 11.08.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 a myslisz, ze z tego Z88 da sie takie polaczenie zrobic ? czyli nowowczesny na zewnatrz i w srodku ? bo juz sobie wizualke kuchni zrobilam (po powiekszeniu jej) - szaro-biala z drewnem i jedna lazienka czarno-biala eee a cos mi mignelo "ogrod" ten adres trzeba oblac chocby kawa i ciachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.08.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 efilo skrzynka Ci sie zapchała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.08.2010 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 juz juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 11.08.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Witanko słoneczne ! No właśnie, a propose elewacji z drewnem. Też mi się marzą "wstawki" z drewna w elewacji. Dopiero we wrześniu tynkujemy dom. No i teraz zastanawiam się nad wyborem materiału owych wstawek : rozum podpowiada, żeby zrobić z ceramiki - z płytek naśladujących drewno..... ale moje serce wrzeszczy :"Aga, przestań, zrób z drewna !!!". No i co o tym myślicie, jakie Wy macie zdanie na ten temat ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.08.2010 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 ja nie lubie imitacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 11.08.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 No właśnie - ja też. Jakie drewno brałabyś pod uwagę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.08.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 ogladalam w H&Y narzuty , kupilas ja Efi czy nie, bo nie wiem czy mam krytykowac czy chwalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 11.08.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Ja też byłam wczoraj w H&Y ! Ale się obkupiłam, hoho : bieżniki, podkładki z filcu, ramki itp. itd. Mają też ładne obrusy teraz i pościele. Raj dla duszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.08.2010 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 chwal kochana bo chce ja moni sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.08.2010 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Ja też byłam wczoraj w H&Y ! Ale się obkupiłam, hoho : bieżniki, podkładki z filcu, ramki itp. itd. Mają też ładne obrusy teraz i pościele. Raj dla duszy. i piekło dla portfela ja jade dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.08.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 chwal kochana bo chce ja moni sprzedać o kurna! no dobra, Efilo nie wiem jak wyglada Twoja sypialnia i jak patrzena te narzute to mysle o swojej sypialni, w takim mniej wiecej kolorze mam sciane za łozkiem i pomyslalam ze ja bym jej nie wziela. Narzuta jest ładna, ale bardziej podoba mi sie w wydaniu tego kremu, ladniej sie przentuje wzór itd, jestem ciekawa jak wygladalaby popielata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 11.08.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Co jej chcesz sprzedać, narzutę ? A którą ? Wiekszość naprawdę fajowa była, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 A gdzie tu u nas jest H&Y??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 11.08.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Ja w H&Y w Rybniku byłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.08.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 tak na marginesie wzorów jest kilka i brązow też. ciekawe który widziałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 W Gliwicach i to 2 albo czestochowa- tam jest najwiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.08.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Ja też byłam wczoraj w H&Y ! Ale się obkupiłam, hoho : bieżniki, podkładki z filcu, ramki itp. itd. Mają też ładne obrusy teraz i pościele. Raj dla duszy. a tak! widziałam tam taką jedną , kupiła pół sklepu Aga to byłaś TY?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts