Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć słonko

mieszkamy i powoli zaczynamy wykańczac domek. a co u Was?

fajnie, ze juz mieszkacie :) gratuluje :)

chcialam pozachwycac sie Twoimi wnetrzami ale zauwazylam, ze "cos sie dzialo" i zdjec nie ma

szkoda :( bo po tym, co zdazylam zobaczyc mam smaczek na reszte, ale rozumiem decyzje

i mam nadzieje, ze jeszcze kiedys bedzie mi dane :)

a u nas - z uwagi na kredyt projekt Nowoczesny raczej nie wchodzi w gre :( za duza powierzchnia :(

zatem szukam mniejszego domku, ale tez chce mu nadac nieco nowoczesny styl ...... chocby wewnatrz, ale i elewacje w tym kierunku moze tez rusze ;)

jestesmy juz po spotkaniu z panami - robimy projekt rozbiorki, potem bedzie wydzielenie dzialki

a dalej to zalezy od postepu tych prac

mysle, ze sprawy nabraly realnosci ;) wiec nad projektami siedze codziennie

robie wizualki itp

troche opisalam w swoim watku (link w podpisie :) ), pisalam do moderatorow o przeniesienie go do komentarzy (bo dziennika jeszcze nie mam, a mysle, ze tam bedzie lepsze miejsce, by ktos go zauwazyl i podyskutowal ze mna ;) )

ale chyba maja za duzo wiadomosci do przejrzenia i nic sie nie dzieje, albo w niewlasciwy sposob "uderzam" z prosba

jestesmy juz po urlopie, moze nie dlugim, ale zawsze cos - z dziecmi moglismy pobyc i wykorzystac czas dla siebie :)

widze, ze teraz glownie ogrodem sie zajmiesz :) tez ciekawy temat :)

mam nadzieje, ze teraz uda mi sie czesciej zagladac

ogrodem? nie... chyba że piszesz o siedzeniu na tarasie :D

pilnuj żeby domek miał nowoczesną bryłe bo zgrzyt między elewacją a wnętrzem psuje odbiór domku. a nowoczesny jakoś specjalnych zabiegów do nadania pazura nie ma. ot stodoła z drewnem na elewacji. nic skomplikowanego ;)

Hurra

Mamy adres!!!!!

Witanko słoneczne !

:wiggle:

No właśnie,

a propose elewacji z drewnem.

Też mi się marzą "wstawki" z drewna w elewacji.

Dopiero we wrześniu tynkujemy dom.

No i teraz zastanawiam się nad wyborem materiału owych wstawek :

rozum podpowiada, żeby zrobić z ceramiki - z płytek naśladujących drewno..... ale moje serce wrzeszczy :"Aga, przestań, zrób z drewna !!!".

:lol2:

No i co o tym myślicie, jakie Wy macie zdanie na ten temat ???

:bash:

chwal kochana bo chce ja moni sprzedać :)

o kurna!

no dobra, Efilo nie wiem jak wyglada Twoja sypialnia i jak patrzena te narzute to mysle o swojej sypialni, w takim mniej wiecej kolorze mam sciane za łozkiem i pomyslalam ze ja bym jej nie wziela. Narzuta jest ładna, ale bardziej podoba mi sie w wydaniu tego kremu, ladniej sie przentuje wzór itd, jestem ciekawa jak wygladalaby popielata :)