Gość justyna_m 12.08.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 nawet nie zauważyłam, że avatarka nie ma ... za często nie pisze na forum ale podczytuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.08.2010 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 gdzie to dostać????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.08.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 u mnie w kilku sklepach mają w Kołobrzegu. może zadzwoń do centrali to dysrybutorów Tobie podadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.08.2010 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 jejku zapomniałam o boconcept. ależ tam dawno nie byłam. trzebaby kiedyś się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.08.2010 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 http://www.boconcept.com.pl/Oferta_produktów_z_ekspozycji.aspx?ID=96217&SalesShopId=159link do aktualnej promocji są hokery mariposa na wyprzedaży. śliczne i wygodne. piszę jakby kto potrzebował. sama bym kupiła ale ja potrzebuje wysokość siedziska 63 a nie 75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.08.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 te sie Moni spodobaly? http://www.iperfumy.pl/versace/versace-versense-100-ml-woda-toaletowa/ bo ja tez o nich myslalam, ale one takie ziolowe lekko sa i musze mezowi dac do powachania czy strawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 12.08.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 dokładnie te. na crystaline promocja. ale ja to strasznie wybredna jestem bo od wszystkiego boli mnie głowa. a te fajowe. jak zrobie jeszcze ze 3 podejscia i okaże sie że dalej takie fajne to będa to moje nastepne perfumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.08.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 no mnie one tez kusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.08.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) tu kupowalam ostatnio tego chromahttp://pachniemy.pl/versace-versence-woda-toaletowa.html fajne tez jestdkny be delicoiushttp://pachniemy.pl/dkny-be-delicious-woda-perfumowana.html Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.08.2010 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 tu kupowalam ostatnio tego chroma http://pachniemy.pl/versace-versence-woda-toaletowa.html to chyba nie ten link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.08.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 bo to link nie do chroma tylkoo do versace z tego samego sklepu chrome to ten http://pachniemy.pl/azzaro-chrome-woda-toaletowa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.08.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 aaaaaa.... jasne.... chodziło o to gdzie można kupić perfumy coś kiepsko jarzę. ja kupuje w promocji w seforze. szczerze mówiąc nie uznaje internetowych zakupów akurat tego produktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.08.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 ja tez mialam dylemat ale wydaje mi sie ze to nie podroba, a cena 2 razy nizsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 12.08.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Ja cie rozumiem tylko te ceny. nawet jak mam 20% rabatu to i talk jest drożej niż w necie. kupuje w sprawdzonych sklepach choć zawsze mam wątpliwość co do trwałości zapachu. ale może ja nie czuje juz "swoich " perfum. ten versace kosztował w douglasie 405 zeta. a w necie poniżej 200. jak to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.08.2010 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 mi też sie kilkakrotnie tak wydawało i od tamtej pory kupuje w sephorze. nie będę dla kilku złotych borykać się z lejącymi się, niepachnącymi perfumami z których schodzą napisy. brrr. i to niby perfumeria. never again. P.S. jak ktoś chciałby tanio stacjonarnie perfumy to najlepiej zaglądać do super-pharmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 12.08.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 nie no opakowanie wygląda zawsze na oryginał, nic nie schodzi i nie leje. (mam porównanie bo raz miałam i turecką podróbę i oryginały z sephory). wątpliwość mam co do trwałości zapachu (nuta zapachowa idealnie ta sama). no i nie kupuje na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.08.2010 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 no nie pisz zawsze bo mi sie dwa razy tak zdarzyło. i najbardziej mnie wkurzała trwałość zapachu - nie mogłam być przyzwyczajona bo kupowałam zapach pierwszy raz. porównywałam z sephorą i.... mam w nosie internet w tym zakresie. szkoda mi kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.08.2010 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 od razu mówię że nie namawiam nikogo do kupowania drożej w perfumerii. kupujta gdzie chceta. ja na pewno na net nie dam się namówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 12.08.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) ach ten wolny rynek chyba musze czytać z wiekszym zrozumieniem. wybacz. Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez kluczmonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.08.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 A ja lubię C-thru, kiedyś był taki super ciemno-różowy, ale go wycofali I został mi fiolet, jest Ok. Na pewno tego nie znacie, bo to nie ten przedział cenowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts