Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mnie bardziej przekonywały te z JYSK-a.

Drewno takie w nich... gładziutkie.

Porządnie naolejowane.

;)

Aga uważaj z tymi meblami. Nie zostawiaj ich na deszczu. Ja mam meble z Jyska juz 2 rok. Nawet zimę spędziły na tarasie, ale zadaszonym. Nie padało na nie. W tym roku wystawiłam je ba działkę bo na taras kupiłam inne. I co? Po 2 dniach deszczu zaszły mi taką pleśnią, że w szoku do tej pory jestem. Teraz stoją w garażu a ja je czyszczę papierem ściernym i szykuję do olejowania. Olej jednak dam Tikkurili a nie ten z Jyska bo jednak widzę dużą różnicę w jakości.

kasiamaciej zachęcam do odwiedzenia Galerii Jurajskiej - jest i H&Y i DUKA.. gdybyś kiedyś miała ochotę na wspólny wypad i na wspólną kawkę to ja zawsze jestem chętna :)

teraz w Newsletterze H&Y jest kupon rabatowy 30% na zakupy do 100zł

tarasu jeszcze nie mam, ale na stół się skusiłam, bo mam zamiar zrobić taras na wiosnę, a wtedy raczej nie będzie przecen mebli :)

Edytowane przez skaba

Bo poszło o.... wspólną szczoteczkę do zębów ( elektryczną ! ) Efilo i jej małża, buahahahahaaha !

Zarzucono Ewuni.... że nie oszczędza pieniędzy na wyposażaniu domu ( tzw. górne półki ;) ) a oszczędza na..... higienie, hahahaha !

Czytałam to, popłakałam się ze śmiechu prawie.

Ech.... ludzie, ludzie....

;)