AGA NR 1 12.08.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Mnie bardziej przekonywały te z JYSK-a. Drewno takie w nich... gładziutkie. Porządnie naolejowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 12.08.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 No jak pomyślę, że w sobotę będę jeść śniadanko na tarasie to..... aż dusza się raduje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.08.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Mnie bardziej przekonywały te z JYSK-a. Drewno takie w nich... gładziutkie. Porządnie naolejowane. Aga uważaj z tymi meblami. Nie zostawiaj ich na deszczu. Ja mam meble z Jyska juz 2 rok. Nawet zimę spędziły na tarasie, ale zadaszonym. Nie padało na nie. W tym roku wystawiłam je ba działkę bo na taras kupiłam inne. I co? Po 2 dniach deszczu zaszły mi taką pleśnią, że w szoku do tej pory jestem. Teraz stoją w garażu a ja je czyszczę papierem ściernym i szykuję do olejowania. Olej jednak dam Tikkurili a nie ten z Jyska bo jednak widzę dużą różnicę w jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 12.08.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Dzięki za ostrzeżenie. Ale też uważam, że DOBRY olej to połowa sukcesu. Nie wezmę tego z JYSK-a na pewno... tylko po raz kolejny zgłosze się do Pani z "BIOFY". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.08.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 a gdzie masz ta pania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.08.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) W scandinavium.pl z tego co pamietam lub http://www.biofa.plszkoda że nie robią do tarasów. P.S. jakbyś kupowała to ja też chcę. Edytowane 13 Sierpnia 2010 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 15.08.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Tak, dokładnie tam. Efilo, a ta prośba to do mnie czy do Markoto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.08.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 (edytowane) kasiamaciej zachęcam do odwiedzenia Galerii Jurajskiej - jest i H&Y i DUKA.. gdybyś kiedyś miała ochotę na wspólny wypad i na wspólną kawkę to ja zawsze jestem chętna teraz w Newsletterze H&Y jest kupon rabatowy 30% na zakupy do 100zł tarasu jeszcze nie mam, ale na stół się skusiłam, bo mam zamiar zrobić taras na wiosnę, a wtedy raczej nie będzie przecen mebli Edytowane 15 Sierpnia 2010 przez skaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 15.08.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 (... ) na stół się skusiłam, bo mam zamiar zrobić taras na wiosnę, a wtedy raczej nie będzie przecen mebli Wyszłam z tego samego założenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.08.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Wpadłam zobaczyć co słychać... Święta za pasem, meble się przeceniają, i zapachy dziewczyny nabywają. No jak nic... gwiazdka idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2010 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Efilo, a ta prośba to do mnie czy do Markoto ? Do Marty Witam poweekendowo. Idę szukać skrzynek gazowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.08.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 ok bede pamietac a co z blatem udalo ci sie cos z nim z robic? daj znac jak cos znajdziesz bo my tez nie mamy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 16.08.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam słonecznie. Efilo, ok, kumam, kumam. Markoto, zaczepiłam Cię w wątku o pergotendach... bo ja zawsze myślałam, że Twój awatar to Twój taras ! Ale wynika z niego, że zrezygnowałaś... Kurka, ceny... zabijają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.08.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 to ide zobaczyc o co tam zaczepialas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2010 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 blat jeszcze nie skończony ale nie ma to jak fachowa pomoc. odwiedził mnie tata i zapodał idealną metodę. myślę że dzisiaj wieczorem skończe ściągać 'politurę', jak dam radę to go przeszlifuję i nałożę olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2010 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 a teraz idę się bić o mój honor na wnętrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.08.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 o rany jak to zabrzamialo, gdzie ktos raczy podwazac twoje opinie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 16.08.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Bo poszło o.... wspólną szczoteczkę do zębów ( elektryczną ! ) Efilo i jej małża, buahahahahaaha ! Zarzucono Ewuni.... że nie oszczędza pieniędzy na wyposażaniu domu ( tzw. górne półki ) a oszczędza na..... higienie, hahahaha ! Czytałam to, popłakałam się ze śmiechu prawie. Ech.... ludzie, ludzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2010 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 marta okazało sie że jak używasz z mężem jednej szczoteczki elektrycznej to jest to... średniowiecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2010 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Czytałam to, popłakałam się ze śmiechu prawie. ja zbaraniałam ale czytałam każdemu kto się nawinął jako niezłą anegdotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts