efilo 16.06.2010 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Co powiecie na taki stolik kawowy do foteli akacjowych? http://www.drewno.metservice.pl/produkty/stolikkawowym.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.06.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Glamcia a gdzieś Ty się włóczyła co? w skrócie...... to zaginęłam w akcji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.06.2010 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 w akcji telefoniaro?? ale wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.06.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 w akcji telefoniaro?? ale wszystko ok? i w tej i w wykończeniówce domu.... i miałam wielkiego doła..... teraz wszystko wróciło do normy..... i jestem tutaj znowu.... tylko dziennika już nie prowadze. Boje sie po tym włamaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.06.2010 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 nie dziwie sie naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.06.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 nie dziwie sie naprawde no to już pochwal sie tą cudną kuchnią, bo umioeram z ciekawości...... ja mam montaż kuchni zq 6 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.06.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 chciałam ci wysłac ale nie moge w pracy załadowac zdjęcia niestety. z domku ci wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.06.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 chciałam ci wysłac ale nie moge w pracy załadowac zdjęcia niestety. z domku ci wysle super.... tylko nie zapomnij.. a mieszkancie już w nowym domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 16.06.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 i w tej i w wykończeniówce domu.... i miałam wielkiego doła..... teraz wszystko wróciło do normy..... i jestem tutaj znowu.... tylko dziennika już nie prowadze. Boje sie po tym włamaniu jakoś za dużo włamań na tym Forum ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.06.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 jakoś za dużo włamań na tym Forum ! u mnie włamanie było w ubiegłym roku, ale taka wizyta zostawia piętno na bardzo długo...... Teraz już mieszkamy, więc nic nam nie zginie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.06.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 (edytowane) ooo Glamcia jak fajnie Cię słyszeć :D:D Edytowane 16 Czerwca 2010 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 16.06.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 nie kupowałam przez internet tylko w najbliższym składzie dlh a to przepraszam, źle zapamiętałam... ale na szczęście dlh koło mnie też jest dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.06.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 ooo Glamcia jak fajnie Cię słyszeć :D:D cześć pasiu, byłam w Twoim dzienniku,poczytałam, poogladałam..... i jesteśmy na podobnym etapie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.06.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 cześć pasiu, byłam w Twoim dzienniku,poczytałam, poogladałam..... i jesteśmy na podobnym etapie.... o nie, żeś mnie Kobieto wyprzedziła, i to o całą długość :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.06.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 uffffffffffffffffff, szukałam szukałam i znalazłam nowe komenty ale się nachodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.06.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Nelli Sza witaj kochana. a jak tam Twój tarasik? Jeszcze trochę i już Teraz P. nie miał czasu bo bardzo zaangażował się w pomoc powodzianom. Może w przyszłym tygodniu skończymy. Chociaż, chyba jednak nie, bo okazało się, po ćwiczeniach praktycznych (poprawiny urodzin Julki, goście na tarasie), że jednak trochę się na środku ugina (spodziewaliśmy się tego) i trzeba będzie wylać tam betonowy słupek jako dodatkowe podtrzymanie tej belki, na której spiera się konstrukcja. Ale cieszę się ogromnie, bo nie był w tym roku planowany Co powiecie na taki stolik kawowy do foteli akacjowych? http://www.drewno.metservice.pl/produkty/stolikkawowym.jpg Dla mnie bomba, ale niech wypowiedzą się znawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.06.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Nie będę orginalna... i znalazłam.... Ale Cie wzięło tym zielonym do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.06.2010 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 cześć dziewczynkidzisiaj prawdopodobnie panowie skończą taras. ciekawe czy uda im się go zaolejować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 17.06.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Cześć Pogoda jest fajna - powinno się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.06.2010 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 (edytowane) Ja tam nie wiem. Panowie się zarzekali że mocowanie desek to jeden dzien a dzisiaj będzie już trzeci i końca nie widać.. Swoją drogą odkryliśmy że jednak na tarasie uda nam sie zmiescic fotele bo jest większy niż początkowo sądziliśmy Edytowane 17 Czerwca 2010 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts