mayland 16.08.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 (edytowane) My bramę mielismy juz przesuwaną starą. Robiliśmy tylko po budowie napęd i wideodomofon. Koszt zamknął się w kwocie 3,5tys za obie rzeczy oczywiście bez kosztów doprowadzenia elektryki co w naszym przypadku -90m- nie było tanie Co do szczoteczki elektrycznej to zapewniam Was, że nie każdy wie o wymiennych końcówkach Edytowane 16 Sierpnia 2010 przez mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2010 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 maylandzia co innego nie wiedzieć a co innego na kogoś naskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.08.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 No masz rację. Pogubiłam się. Ja juz od dawna nie rozumię tej zaciekliwości w....... czasem nawet nie wiem w czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.08.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 widziałam lidzia widziałam i szczerze mówiąc trochę żaluje że ja nie podnosiłam piachem. zmiana nie do poznania a czym podnosiliście działkę ? ja musiałam piachem, aby nie mieć stojącej wody, ale koszt był tak masakryczny, że wolę o nim szybko zapomnieć. Nadmienię tylko, że wysypałam ponad 1000 ton piachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.08.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 jesssuuuu, masakra!a nie myślałaś o tym, zeby działkę obsypać nierównomiernie i np. zostawić gdzieś dziurę na staw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 o matko znaczy u mnie też kamień łupany bo mamy z małżem JEDNĄ elektryczną szczoteczkę a jeszcze chwila i będę się musiała "podzielić" tą jedną jeszcze i z synem bo się bardzo dopomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.08.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 jesssuuuu, masakra! a nie myślałaś o tym, zeby działkę obsypać nierównomiernie i np. zostawić gdzieś dziurę na staw? żadnych stawów, po tym roku generalnie mam dość chciałam mieć równą działkę, z lekkim spadkiem w stronę końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.08.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 I taką masz Lidzia Efi a w czym dokładnie mam się zakochać? Parapetach czy w kolorach? czy w barierkach? Męża bym musiała zabrać , bo to on zarabia... Ja wymyślam, on zarabia, i ja wydaję... On tylko musi moi\e wymysły zaaprobować i uznać je za swoje. W kwestii żyrandola to jeszcze kilka dni uprawomocnienia się zgody Ale podobał mu się. I już będzie jak jego... :) Dziś biegałam za styro i rozmawiałam z majstrem od ocieplenia. Na dziś wystarczy.... Jutro dalszy ciąg walki o wykończenie i kupowanie ważności..... Miałam wyjechać na pogrzeb, ale jadę pilnować babci, bo ze szpitala wróciła... Rozmawiałam o granicie z firma granitową... Oj szkoda, że nie miałam namiarów wcześniej i odwagi jechać w Polskę, bo miałabym blat w kuchni już od razu granitowy. A tak będzie za jakiś czas.... Czy macie jakieś propozycje elewacji dla mnie? Jakieś wskazówki, jakieś kolorki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.08.2010 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 żadnych stawów, po tym roku generalnie mam dość chciałam mieć równą działkę, z lekkim spadkiem w stronę końca ja tylko tak, bo ilość piachu i kasy mnie przywaliła.... no, ale teraz masz jak w brodziku:) żadna woda nie b ędzie stała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.08.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Brydzionek, wróciłam z wojaży:) w kwestii bramy nie pomogię niestety:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2010 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Czy macie jakieś propozycje elewacji dla mnie? Jakieś wskazówki, jakieś kolorki? Mamy. Przyjedźże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2010 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Brydzionek, wróciłam z wojaży:) w kwestii bramy nie pomogię niestety:rolleyes: pasieńko jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.08.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Mamy. Przyjedźże A każdy dzień czy pora dobra? Mogę z drugą połową? A jak tak to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.08.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 NO zdaje sie ze Efi czasami pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.08.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Noooo to też nie wiem czy rano czy wieczorem, czy może w nocy... I dlatego pytam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2010 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 w nocy nic nie zobaczysz. jak masz możliwość to zapraszam w czwartek po 16 w góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.08.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Kurcze w czwartek jedzie m do Zakopanego i wróci dopiero koło 20.00....Mam tez przełożoną 18 syna na piątek, to i piątek też odpada. Dziś czy jutro....Rozumiem, że możesz mieć inne plany.Natomiast w sobotę już wyjeżdżamy na rehabilitacje z młodym i nie będzie mnie dwa tygodnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2010 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 dzis i jutro mam gości o piatku wiem dlatego go nie proponowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.08.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 no i po odwiedzinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.08.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 No to chyba tylko ja sie zaharowywuje sprzatajac dom wczoraj odwiedziła mnie sąsiadka i mówi: wiesz........, Ty i ja jestesmy jedynymi na tej ulicy które same sprzataja swoje domy cholerka toż to sie czasy pozmieniały, a my w miejscu stoimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts