Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

My bramę mielismy juz przesuwaną starą. Robiliśmy tylko po budowie napęd i wideodomofon. Koszt zamknął się w kwocie 3,5tys za obie rzeczy oczywiście bez kosztów doprowadzenia elektryki co w naszym przypadku -90m- nie było tanie :D

Co do szczoteczki elektrycznej to zapewniam Was, że nie każdy wie o wymiennych końcówkach ;)

Edytowane przez mayland

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

widziałam lidzia widziałam i szczerze mówiąc trochę żaluje że ja nie podnosiłam piachem. zmiana nie do poznania :D

a czym podnosiliście działkę ?

ja musiałam piachem, aby nie mieć stojącej wody, ale koszt był tak masakryczny, że wolę o nim szybko zapomnieć. Nadmienię tylko, że wysypałam ponad 1000 ton piachu :jawdrop:

I taką masz Lidzia :)

Efi a w czym dokładnie mam się zakochać?

Parapetach czy w kolorach? czy w barierkach?

Męża bym musiała zabrać , bo to on zarabia... Ja wymyślam, on zarabia, i ja wydaję... On tylko musi moi\e wymysły zaaprobować i uznać je za swoje.

W kwestii żyrandola to jeszcze kilka dni uprawomocnienia się zgody :) Ale podobał mu się.

I już będzie jak jego... :) :) :)

Dziś biegałam za styro i rozmawiałam z majstrem od ocieplenia. Na dziś wystarczy....

Jutro dalszy ciąg walki o wykończenie i kupowanie ważności..... Miałam wyjechać na pogrzeb, ale jadę pilnować babci, bo ze szpitala wróciła...

Rozmawiałam o granicie z firma granitową... Oj szkoda, że nie miałam namiarów wcześniej i odwagi jechać w Polskę, bo miałabym blat w kuchni już od razu granitowy. A tak będzie za jakiś czas....

Czy macie jakieś propozycje elewacji dla mnie? Jakieś wskazówki, jakieś kolorki?

żadnych stawów, po tym roku generalnie mam dość :lol2:

chciałam mieć równą działkę, z lekkim spadkiem w stronę końca

ja tylko tak, bo ilość piachu i kasy mnie przywaliła....

no, ale teraz masz jak w brodziku:) żadna woda nie b ędzie stała

Kurcze w czwartek jedzie m do Zakopanego i wróci dopiero koło 20.00....

Mam tez przełożoną 18 syna na piątek, to i piątek też odpada.

Dziś czy jutro....

Rozumiem, że możesz mieć inne plany.

Natomiast w sobotę już wyjeżdżamy na rehabilitacje z młodym i nie będzie mnie dwa tygodnie....