mayland 17.08.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Ja też sprzątam sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2010 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 ludzie chcą mieć więcej czasu dla siebie. (to takie górnolotne określenie tego że się im nie chce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Ja też sprzątam sama. nie możesz tego pisać w innym wątku? luby... ona żartowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.08.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 To ja przemilczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.08.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 No ale ja mam psa i taka pani to musiałaby u mnie mieszkać, żeby efekty tego sprzątania były widoczne bo robić to trzeba niemal każdego dnia. Poza tym u mnie to wieś. Tu nawet jak ktoś jest biedny i mógłby dorobić to nie bedzie spratał u sąsiada bo to ujma na honorze. W innej meijscowości tak, ale nie u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2010 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 kasia ty jestes nauczycielka na jedną ósmą etatu - nie liczysz się prawo wypowiedzi mają tylko osoby pracujace minimum 9 godzin dziennie poza domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.08.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 U nas na ulicy wszyscy sprzataja sami ale 2 panie nie pracuja a jedna nie ma dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.08.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 kasia ty jestes nauczycielka na jedną ósmą etatu - nie liczysz się prawo wypowiedzi mają tylko osoby pracujace minimum 9 godzin dziennie poza domem co jej nie przeszkadza miec pania do sprzatania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2010 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 co jej nie przeszkadza miec pania do sprzatania no to drukowanymi kochana, drukowanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.08.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 czepcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.08.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 i mowia ze nauczyciele malo zarabiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 17.08.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 dla siebie? u mnie jak była pani posprzątać to ja na chwilke nie usiadłam. pani sprzątała pół soboty a ja gotowałam obiad, szykowałam coś dla gości, uprzątałam ogródek, prałam, wieszałam, zbierałam to pranie, zmieniałam ręzzniki, pościel i tak cały dzień. i gdzie tu ten czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.08.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Nauczyciele zarabiają full, mają 2 miesiące wakacji, ferie, weekendy wszystkie wolne. Generalnie jest to zawód marzeń Od godziny 9.30 walczę z tym cudownym telefonem Przegrywam na każdym polu:lol2: Zachciało mi się techniki. wrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.08.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 pasieńko jak było? super jak to na wywczasach tylko moje dzieci jakieś okresy buntu przechodziły więc nerwy ciutek nadszarpnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2010 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 nam kruszka nie dała popalić. na szczęście. mam nadzieje że jeszcze na jeden tydzień gdzieś skoczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.08.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Jello, podsumowujac ostatnie dwie strony i wewontek: Jello leniwy brudasie:lol2: tyz nie mam pani sprzatajacej...ale u mnie to maz jest od odkurzacza i mycia okien;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 u nas w razach braku pomocy zewnetrznej tez luby jest od odkurzacza. a ja od szmaty chętnie bym się zamieniła ale na naiwnego nie trafilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 17.08.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Witam się A ja z ciekawości ile bierze taka Pani sprzatająca? Bo może ja bym zatrudniła (a w tym czasie fuszkę jakąś policzyła) zawsze to więcej czasu dla rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2010 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 http://www.pomocedomowe.plznajdziesz stawki w swojej okolicy przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.08.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Dzięki Efi... Właśnie wróciłam.Może jak wróci mój mężuś z Zakopca w odpowiedniej godzinie to zajadę... Ale jak co to fon mi zostanie. I ja nie pracuje... Z drugiej strony na FM siedzę to tak jak regularna praca.... I też nie chce mi się już sprzątać.... Podłogi myję i myję... końca nie widać.... Oj przydała by się pani taka koło 30- 50 lat , ale taka co umie już sprzątać i dała by radę tym hektarom. Z drugiej strony nie mam tak dużo do sprzątania.... Niektóre z Was mają więcej. W końcu ja mam tylko parterówkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts