Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No ale ja mam psa i taka pani to musiałaby u mnie mieszkać, żeby efekty tego sprzątania były widoczne bo robić to trzeba niemal każdego dnia. Poza tym u mnie to wieś. Tu nawet jak ktoś jest biedny i mógłby dorobić to nie bedzie spratał u sąsiada bo to ujma na honorze. W innej meijscowości tak, ale nie u siebie :D

dla siebie? u mnie jak była pani posprzątać to ja na chwilke nie usiadłam. pani sprzątała pół soboty a ja gotowałam obiad, szykowałam coś dla gości, uprzątałam ogródek, prałam, wieszałam, zbierałam to pranie, zmieniałam ręzzniki, pościel i tak cały dzień. i gdzie tu ten czas?

Nauczyciele zarabiają full, mają 2 miesiące wakacji, ferie, weekendy wszystkie wolne.

Generalnie jest to zawód marzeń :)

Od godziny 9.30 walczę z tym cudownym telefonem

Przegrywam na każdym polu:lol2:

Zachciało mi się techniki. wrrrrrrrr

Dzięki Efi...

Właśnie wróciłam.

Może jak wróci mój mężuś z Zakopca w odpowiedniej godzinie to zajadę... Ale jak co to fon mi zostanie.

I ja nie pracuje... Z drugiej strony na FM siedzę to tak jak regularna praca....

I też nie chce mi się już sprzątać.... Podłogi myję i myję... końca nie widać.... Oj przydała by się pani taka koło 30- 50 lat , ale taka co umie już sprzątać i dała by radę tym hektarom. Z drugiej strony nie mam tak dużo do sprzątania.... Niektóre z Was mają więcej. W końcu ja mam tylko parterówkę....