efilo 27.08.2010 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 http://www.deco24.pl/_var/gfx/64b78afd30bb5a96b144e9a9771e86aa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.08.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) no niezle krzeselko pasowaloby ci do poduszki Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.08.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Noooo taaak... Młody zebrał nas wszystkich w salonie do kupy i przedstawił prezentację pt. Plan Informatyzacji Pomidora na rok 2010. !!! Nie będę pokazywać palcami czyja to sprawka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.08.2010 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 hehehe 2010? ambitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab0 31.08.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Efilo, odnośnie poduch to spróbuj w home&you http://www.home-you.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab0 31.08.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Elifo, Zaczęłam czytać Twój wątek od końca i już wiem, że h&y jest Ci już znane z poduch.... ja mam większość swoich właśnie stamtąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2010 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 no niestety aktualnie nie maja nic w mojej zamierzonej kolorystyce. takie duże to chyba będę musiała po prostu uszyć. wczoraj kolejny krok przemiany sypialnianej. tym razem trafiło na okno. nie szyje jednak zasłon. kupiłam gotowe dokładnie w kolorze jakim chciałam a jako że od początku byłam nastawiona na gładkie bez udziwnień to szkoda kasy na szycie. jutro jade dokupić reszte na drugie okno. jak już zawisną to sie pochwalę efektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 01.09.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 o super. ta wersja jest zdecydowanie tańsza. tez o tym myślę. gdzie kupowałaś gotowe? w leroyu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 monia szykuje sie dublet sypialni? rozumiem że też chcesz dobrać do tej narzuty? P.S. to nie oznacza że do Ciebie nie dotre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 01.09.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Hej dziewczynki, ale pogoda - szok. Ja też kupowałam gotowe zasłonki do sypialni - właśnie w LM mają bardzo fajny wybór. Za grosze. Efilo, śmiać mi się chce bo moja sypialnia to też "brązowy seksowny buduar" - pomysł i aranżacje męża... i.... ech. Średnio. Chciałam jasną, pogodną, ale uparł się i koniec... a że kompletnie nic nie urządzał... to się zgodziłam. Wrrrrrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 ja aktualnie jestem na etapie zastanawiania sie nad kolorem scianmam dwie w kawomleku i jedna w brązie. ta brąz wylatuje na bank. zastanawiam sie czy przemalować ją na kawomlek czy calosc na off-white czy tam smietanke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 01.09.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Najlepiej - to tą brązową zrób też w kawomleku. Moim skromnym zdaniem. Druga wersja - całość off-white. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab0 01.09.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 całkiem ciekawe poduchy znalazłam w planetadesign.pl (w dziale nowości).... choć cenowo już nie tak atrakcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 01.09.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 absolutnie nie bo ja zasłon potrzebuje do salonu szt. 4 i to pewnie w szarościach, na dodatek we wzorki. w sypialni nie będzie zasłon. tez mam do przemalowania/ zatapetowania jedną ścianę w sypialni co mi do łóżka nie pasuje. szukam tapety w kolorze narzuty ecri i ze wzorkiem co by pasował. tak swoja droga to czy do tej narzuty pasuje tapeta we wzorki? (na jednej ścianie za łóżkiem) Efi nie wiem jak Twoja sypialnia teraz wygląda ale ja bym poszła w kawomlek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2010 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Najlepiej - to tą brązową zrób też w kawomleku. Moim skromnym zdaniem. Druga wersja - całość off-white. no dokladnie to miałam na myśli. wersja jeden - domalowuje kawomlek na trzeciej (aktualnie brązowej) scianie; wersja dwa: całość off-white monia pasuje - sama bym dała gdyby nie fornir. a tak w ogóle to czemu nie odpowiadasz na priw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.09.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 ja aktualnie jestem na etapie zastanawiania sie nad kolorem scian mam dwie w kawomleku i jedna w brązie. ta brąz wylatuje na bank. zastanawiam sie czy przemalować ją na kawomlek czy calosc na off-white czy tam smietanke Ja bym dodała perłowego pigmentu, żeby ją rozświetlić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2010 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 ja nawet myślałam o lazurze (małgoś nie zaglądaj tu bo się będziesz wkurzać ) a opcja a czy b? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.09.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Nie pamiętam dokładnie Twojej kawy z mlekiem, ale jeśli jest taka jak narzuta, to a. Ja bym zrobiła "perłową narzutę" na tej ścianie i nie dawała już żadnego innego koloru... bieli też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2010 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 nie jest jak narzutanarzuta jest bardziej smietankowa. a kawa troche ciemlaźna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 01.09.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Hehe, dobre. Ech te gadki babek o kolorach. Zrób ciemlaźną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts