Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no niestety aktualnie nie maja nic w mojej zamierzonej kolorystyce. takie duże to chyba będę musiała po prostu uszyć.

wczoraj kolejny krok przemiany sypialnianej. tym razem trafiło na okno. nie szyje jednak zasłon. kupiłam gotowe dokładnie w kolorze jakim chciałam a jako że od początku byłam nastawiona na gładkie bez udziwnień to szkoda kasy na szycie. jutro jade dokupić reszte na drugie okno. jak już zawisną to sie pochwalę efektem.

Hej dziewczynki,

ale pogoda - szok.

:(

Ja też kupowałam gotowe zasłonki do sypialni - właśnie w LM mają bardzo fajny wybór.

Za grosze.

;)

Efilo, śmiać mi się chce bo moja sypialnia to też "brązowy seksowny buduar" ;) - pomysł i aranżacje męża... i.... ech.

Średnio.

:bash:

Chciałam jasną, pogodną, ale uparł się i koniec... a że kompletnie nic nie urządzał... to się zgodziłam.

Wrrrrrrrrr.

absolutnie nie bo ja zasłon potrzebuje do salonu szt. 4 i to pewnie w szarościach, na dodatek we wzorki. w sypialni nie będzie zasłon. tez mam do przemalowania/ zatapetowania jedną ścianę w sypialni co mi do łóżka nie pasuje. szukam tapety w kolorze narzuty ecri i ze wzorkiem co by pasował. tak swoja droga to czy do tej narzuty pasuje tapeta we wzorki? (na jednej ścianie za łóżkiem)

Efi nie wiem jak Twoja sypialnia teraz wygląda ale ja bym poszła w kawomlek.

Najlepiej - to tą brązową zrób też w kawomleku.

Moim skromnym zdaniem.

Druga wersja - całość off-white.

:)

no dokladnie to miałam na myśli. wersja jeden - domalowuje kawomlek na trzeciej (aktualnie brązowej) scianie; wersja dwa: całość off-white

monia pasuje - sama bym dała gdyby nie fornir. a tak w ogóle to czemu nie odpowiadasz na priw?

ja aktualnie jestem na etapie zastanawiania sie nad kolorem scian

mam dwie w kawomleku i jedna w brązie. ta brąz wylatuje na bank. zastanawiam sie czy przemalować ją na kawomlek czy calosc na off-white czy tam smietanke

Ja bym dodała perłowego pigmentu, żeby ją rozświetlić...