a-nita 01.09.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 z tego co zostało w zakamarkach pamięci z Waszej sypialni to kawomlek:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2010 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 kojarzy ktoś taka lampę? bo ja tak tylko nie wiem skąd http://a.imageshack.us/img340/7708/lampap.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 01.09.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 w leroyu są, we Fnaku chyba widziałam, Kare też ma takąhttp://karestyle.pl/KARE_design__Lampa_Goccia_61-382.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.09.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Może to też byc Bizancjum Italuxahttp://studioswiatla.pl/BIZANCJUM_lampa_wiszaca_srebrna-12437.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 dzięki dziewczyny. ta druga zdecydowanie przyjemniejsza dla oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 01.09.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Hej efilo, i dodam, ze firma Esprit tez ma te lampy w swojej ofercie... w 4 kolorach http://www.exclusivelights.pl/catalog.php?docID=Lyra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2010 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 biała by mi bardziej pasowała ale nazwa exclusive robi swoje a może jednak srebrna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 02.09.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 ja znam z italuxa- jeden z typów do sypialni tylko ciągle wydaje mi się że jako główne oświetlenie jest za mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2010 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 to super. bo jako lampka nocna a jak sie prezentuje na żywo? widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 02.09.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 podobne są też w azzardo nazywają się chyba barocco;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 02.09.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 tak albo w leeroyu albo w BRW. ale dawno i pamietam, że mnie sie podobało bardzo. głównie forma. ale ja nie mam tak wysublimowanego gustu lampowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2010 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 baroko. ale są chyba tylko złote i c zarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.09.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 A Ty Ewciu dalej kombinujesz z kolorami w sypialni i z lampkami?Oj podziwiam, ze masz siłę. Osobiście jestem za satynowym offwhitem. Wyeksponujesz scianę z forniru i rozświetlisz pokój. Dodatki mocne do tego, ale że lampy wybierzesz najbardziej pasujące ever to nie mam złudzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2010 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 ja myszko też. chyba przemaluje jedną ścianę na próbę i zobaczę jak to się będzie komponować. jak sobie pomyślę że nasz pan dłubuś malował ją z 6-cio krotnie żeby była idealnie pokryta to mi sie żal robi. z drugiej strony dobrze że nie ma tam tapety co do lamp... ostatnio widzielismy na żywo sissi (te trąbki ) - nie ma co - udały się vistosiemu. jakby ktoś szukał szarych niekonwencjonalnych lamp to polecam pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.09.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 a nie chciałabyś na ścianie za łóżkiem dać mocnej ciemnej szarości, dla kontrastu z obiciem łóżka??Trąbeczki cały czas mam w pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 myszkopriorytetem w 'remoncie' jest pozbyć się ciemnej nory. przemalowuje tą ścianę za łóżkiem (brązową) właśnie dlatego że chce rozjaśnić pomieszczenie. na off-whicie łóżko też będzie kontrastem. bo zamówiłam beee-żowe (niestety. a już prawie był offwhite tylko luby marudził że wszystko wszędzie białe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.09.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 No i w sumie dobrze. Będziesz miała kilka prawie bieli w sypialni i fornir.+ mocny kolor lamp i drobiazgów innych pewnie też. Mozesz się bawić różną fakturą białych poduch, zasłon.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2010 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 nie ma ktoś szafki edland? chętnie bym przymierzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.09.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 mnie sie juz znudzila moja ciemna sciana za zagłowkiem, ale z drugiej strony fajnie to wygląda w polaczeniu z 3 bialymi , misiata kremową wykladzina, i te moje czarne kinkiety delikatnie odzanczaja sie na tej scianie, hmmm ma to swój urok ah okno jest na bialej scianie i zasłony so grafitowe zauwazylam taką reakcje u wszystkich: OOOOOOOO!!!! grafitowe zasłony???? ale super wyglądaja! kto by pomyślał ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.09.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 malmuc tyle nie gadaj bo my wyobrazni nie mamy tylko dawaj foty, juz zapomnialam jak wyglada twoj dom a te grafitowe zaslony to skad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts