Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No przebrnęłam.

Niestety wątek mnie nie usatysfakcjonował :)

Mało zdjęć BARDZO mało, zła kobieta!!

No i ciężko rozgryźć o czym Wy czarownice rozmawiacie.

O dziwo, mimo to, będę tu regularnie zaglądać i wypatrywać fotek i tematów "dla ludzi"

Mogę spytać co to za drzwi wejściowe i o co chodzi z szybkami?

cześć emolku :D

ciesz sie że nie musiałaś przebrnąć przez poprzedni. :rotfl: odezwałabyś się dopiero za rok ;)

zdjęcia były ale sie zbyły. powoli jednak zaglądam tu i ówdzie z aparatem i mam nadzieję że uda mi się skompletować całość. problem w tym że gdzie nie zajrze to nie skończone. :(

a co do drzwi - w oryginale miały być szybki bez wzorków, ale wykonawca mnie namówił żeby były bo będzie super. nie byłam przekonana ale nie chciałam robić przykrości więc uległam namowom. no i... trzeba było szybki wymieniać. na takie bez wzorków. spróbuje dzisiaj śmignąć tam z aparatem to może uda mi się zrobić jakieś before/after

Edytowane przez efilo
zapomniałam o szybkach

Zagrałby, ale jak na moje to za dużo różu ;)

Ja by tam widziała włochatą gorzką czekoladę, niby kontrowersyjnie ale jak na moje dobrze by "spięło" całość. Dodatki genialne. Tylko wróżce/elfce na łóżkiem bym jakieś towarzystwo dokleiła/domalowała. Cały las elfowy tam się musi znalaźć, wyjścia nie masz, bo elfy to gatunek stadny i sama jedna tam nienaturalnie wyglada ;)

U nas z dodatków dzieciowych to BIONICLE jedynie zostały :(

ja chcę dziewuszkę!!!!

Czy podasz mi firmę od drzwi, (no chyba że manufaktura to nie podawaj) ewentualnie koszt.

Zdjęcia z Twojego domku raczej kojarzę, chyba jedynie łazienki nie pamiętam, ale z nowości nić nie wklejasz, w ogrodzie nic się nie dzieje?

A stolik tarasowy bym przebejcowała na szaro.

I jeszcze jedno przebrnąwszy wczoraj przez całość odniosłam wrażenie że Ty cały internet znasz na pamięć :) Lampami i linkami sypiesz jak z rękawa, a swego czasu zdawało mi się że ja się już pomału nieźle orientuję, skąd Ty bierzesz czas na "zakuwanie" internetu :) Chyba koleżanka ma odpowiednio dostosowane stanowisko pracy do jej potrzeb :) bez urazy, sama kiedyś takie miałam.

Laski jak się tu wstawia Emotikony?

Edytowane przez e-mól

jak masz okienko do szybkiej odpowiedzi to nad nim są ikonki: AA, B, I, U, A i uśmiechnięta buzia - klikasz na buzie i rozwija się menu z emotkami. ja szczerze mówiąc wpisuje z ręki.

mam prace ze zmiennym natężeniem zaangażowania :) czasem nie wiem jak sie nazywam a czasem moge sobie pozwolić na net. a że ostatnio interesuje mnie tylko dom to jestem obcykana. ;)

co do dywanu to opcja krem lub róż. raczej róż bo pokój jest biały z białymi meblami. wbrew pozorom różu w pokoju jest mało. i przydałby sie jakis mniej mdły akcent.

brąz z różem uwielbiam ale u kruszki go nie zrobię - musiałabym wywalić zielone akcenty

Mi się kolor dywanu podoba, tylko te kwiatki jakies takie nieszlachetne w porównaniu z motylkami na lampie. Nie znalazłas żadnego dywanu z np dwoma, trzema paskami różu o innym odcieniu, albo nawet malinowej czerwieni?

Ja celuję do salonu w ten dywan, ale myślałam o czymś takim dla Kruszki tylko w kolorze fuksja- różne faktury, dwa zbliżone kolory

http://www.superdywany.pl/uploaded/product/1180_2.jpg

I kare design ma bardzo fajny w różowe kwiatki- chyba Majce taki nabędę

http://czerwonamaszyna.pl/images/products/kare/69106_2.jpg

A tak kula z motylkami to ozdoba czy lampeczka? Skąd ją wytrzasnełaś?

Edytowane przez 78mysz
zapomniałam o zdjęciu

to wazonik - ściągałam z niemiec - nawet pytałam na FM czy ktoś jeszcze nie jest chętny ;)

dywan z kare znam i też się nad nim zastanawiam - ma jeden minus - jest malutki. nawet sie wczoraj zastanawiałam czy sie nie da dwóch zszyć

poza tym dywan u kruszki raczej po to żeby było miło po nim stąpac bosą nóżką a skóra będzie po prostu zimna.

jeszcze wracając do dywanu do salonu - dywanów do jej pokoju szukałam w działach dla dorosłych idąc tym samym tropem co piszesz. ale niestety kolorystyka dla dorosłych wyklucza blady róż.

jakbym była bardzo zdesperowana to bym zaszalała z beskidzką. ale mi szkoda aż tyle kasy

Edytowane przez efilo

no tak, ale po zszyciu czterech cena też jest wielka

a ja sobie myśle, ze jak mi się nie uda dostać coś fajnego w dobrej cenie to kupię takie cos:

http://www.akcila.nazwa.pl/allegro/shaggy34.jpg

wytnę i naszyję na to z filcu albo rządek motylków, albo kwiatuchów, albo koralików, albo fajną satynową tasiemkę