AGA NR 1 03.09.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 No to ten sam co jest w fuksji - ale róż.Ale nie ten blady, tylko normalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manday 03.09.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Mi się też podoba ten w kwiatki, pierwszy pokazany przez Efi:) Jest fajny, dziewczęcy, pasuje kolorystycznie nie tworząc chaosu. Na gładkie dywany będzie miała dziewczyna czas. No bo jak długo możemy kupowac dzieciakom takie słodkości? Ja mając chłopca jestem załamana, że wszystkie ubranka powyżej roku są bure i ponure, a ja chciałabym kupowac mu ciągle rzeczy jasne: błękity, beżyki, biele..może nie na co dzień, ale przynajmniej na wyjście.U dziewczynki można znacznie dłużej poszalec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.09.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Ja tylko chcialam wtracic cos na temat tych wedlin z nik-polu. Zakupilam na sprobowanie poledwice i szynke-nazywaja sie ze spichrza albo z Bobrownik. Na ulotce jest ze z 1.25 miesa robia 1kg szynki. I podejrzewam ze tak wlasnie jest, wedlina jest dosc sucha nie ocieka woda i na prawde smaczna. Kupowalam je w normalnym wedliniarskim , nie paczkowana. Kosztuja ok 40zl za kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Manday no coś Ty ja też mam tylko chłopaka i ubranka ma we wszystkich kolorkach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 03.09.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Ja tylko chcialam wtracic cos na temat tych wedlin z nik-polu. Zakupilam na sprobowanie poledwice i szynke-nazywaja sie ze spichrza albo z Bobrownik. Na ulotce jest ze z 1.25 miesa robia 1kg szynki. I podejrzewam ze tak wlasnie jest, wedlina jest dosc sucha nie ocieka woda i na prawde smaczna. Kupowalam je w normalnym wedliniarskim , nie paczkowana. Kosztuja ok 40zl za kg Moje ulubione wędlinki, haha ! Właśnie najbardziej lubię te ze "Spichrza" i jeszcze drugie, które produkuje firma "Wolarek". Drogie, ale to czyste, naturalnie robione mięsko. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.09.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Ale tu ciekawie, dywany przeplatane mięskiem Zostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.09.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 (edytowane) Doberek, ja też głosuję na ten w kwiatki a mi się taki w motylki by przydał Edytowane 3 Września 2010 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.09.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 (edytowane) z haby masz w motylki http://img.nokaut.pl/p/c9/21/c9217c6b97416e550cd6b0cdde87007490x90.jpg i z serii o księzniczce lillifee http://www.drewniaczek.eu/data/gfx/pictures/medium/7/8/3487_1.jpg a tak w ogóle to po wpisaniu w google grafika butterly rug można oczopląsu dostać Edytowane 3 Września 2010 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.09.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Mysza piękny ten szary jak się dopatrzysz, że wyprzedają to daj znać Kiedy będzie można obejrzeć ten dywan w Twoich wnętrzach? Nie mam pojęcia, ale może późną jesienią. Nie chcę na razie kupować takich rzeczy żeby się przy remontach nie poniszczyły.Zrobię wszystko do końca, wyczyszczę wreszcie dokładnie dom i dopiero szmatki pokupię Teraz jeszcze szał ogródkowy panuje- dzis nabyłam znowu 20 wrzosów po 2 zeta,6 lawend po 1 zł za sztukę i 6 wielgachnych storczyków po 16 zł. Czekam na trawowe wyprzedaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.09.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Dzieki Efilko:) ja już sporo motylkowych dywanów obejrzałam ale ja chyba nie nadaje się do kupowania przez net jak nie pomacam to nie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.09.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 pasie jedyne co ci mogę w tej sytuacji powiedzieć to to że widzialam juz kilka dywaników haby i każdy z nich był dużo ładniejszy niż na zdjęciu. gdyby nie to że już nie ma w ofercie to ja bym kupiła z haby w serduszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.09.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 pasie jedyne co ci mogę w tej sytuacji powiedzieć to to że widzialam juz kilka dywaników haby i każdy z nich był dużo ładniejszy niż na zdjęciu. gdyby nie to że już nie ma w ofercie to ja bym kupiła z haby w serduszka ja też habę widziałam na żywo ale w necie jest dużo fajnych rzeczy w sklepach w USA i już kombinowałam żeby przez Polamer coś sobie przysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2010 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Nie mam pojęcia, ale może późną jesienią. Nie chcę na razie kupować takich rzeczy żeby się przy remontach nie poniszczyły.Zrobię wszystko do końca, wyczyszczę wreszcie dokładnie dom i dopiero szmatki pokupię Teraz jeszcze szał ogródkowy panuje- dzis nabyłam znowu 20 wrzosów po 2 zeta,6 lawend po 1 zł za sztukę i 6 wielgachnych storczyków po 16 zł. Czekam na trawowe wyprzedaże Myszko, gdzie roślinki zanabyłaś??? A wiesz, że mam Twoją koleżankę w domku? hi, hi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.09.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Nie mam pojęcia, ale może późną jesienią. Nie chcę na razie kupować takich rzeczy żeby się przy remontach nie poniszczyły.Zrobię wszystko do końca, wyczyszczę wreszcie dokładnie dom i dopiero szmatki pokupię Teraz jeszcze szał ogródkowy panuje- dzis nabyłam znowu 20 wrzosów po 2 zeta,6 lawend po 1 zł za sztukę i 6 wielgachnych storczyków po 16 zł. Czekam na trawowe wyprzedaże Ło matko jakie ceny:bash:, jak się nie mylę to Ty ze stolycy? i Wy narzekacie na ceny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 04.09.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Nooooo, ceny niziutkie... Ja właśnie wpadłam w szał ogrodowy, ha ! Całymi nocami czytam rady naszej nieocenionej Forumowej Elfir, studiuję książki i szaleję po Google. A od tej środy jeżdżę już po szkółkach i pomalutku kupuję roślinki. Na moją przeklętą skarpę przed domem - jest ogromna. I straszyła już. Podłoże mam już elegancko odchwaszczone i zebrane wszystkie kamienie, agrowłóknina pięknie rozłożona. I po kursie po szkółkach saaaaaaaaaaaadzę i saaaaaaaaaaaadzę, aż mnie mrok dopada. Dodam, że jestem bardzo zawzięta. Łatwo się nie poddaję. Ba, nawet wzbudziłam podziw i szacunek "tubylców" ( teraz mieszkam na wsi ) bo "zapierniczam z taczką aż furczy" ( cytuję sąsiada ), hahaha ! Najtaniej jak udało mi się kupić wrzosy to po 2,60 zł... ale takie malutkie i lichawe. Średnie. Potem wzięłam te większe - po 3,50 zł. Jeszcze fajniejsze - były po 4,50 zł. Lawendy nie ma taniej niż po 4 zł. 78mysz, może zacznij handlować tymi roślinkami na necie ? Dobre źródło masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.09.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Wpadłam się przywitać i już jestem Nie chce mi się czytać wszystkiego, ale podziwiam laskę co dała nowe pogaduchy przebrnąć , i dobrze, że nie ma starych bo by za ruski rok nie dała rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.09.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Podłoże mam już elegancko odchwaszczone i zebrane wszystkie kamienie, agrowłóknina pięknie rozłożona. I po kursie po szkółkach saaaaaaaaaaaadzę i saaaaaaaaaaaadzę, aż mnie mrok dopada. Dodam, że jestem bardzo zawzięta. Łatwo się nie poddaję. Ba, nawet wzbudziłam podziw i szacunek "tubylców" ( teraz mieszkam na wsi ) bo "zapierniczam z taczką aż furczy" ( cytuję sąsiada ), hahaha ! No to się chwal!! Jak tak można się reklamować i fotkami nie potwierdzić dokonań A zdradź jak przebiegał proces odchwaszczania? To może wreszcie profesjonalniej się wezmę do roboty i zasięgnę rady jaką i jak rozkładać agrowłókninę, a później w niej sadzić, Póki co też od czasu do czasu coś kupię a później stoją bidy pod płotem w doniczkach jak mnie wena najdzie to podsadzę to i owo ale na wariata zupełnie, będę żałować wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 04.09.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 A zdradź jak przebiegał proces odchwaszczania? Ręcznie Kochanieńka, ręcznie. Zajęło mi to ładnych parę godzin, na koniec na kolanach już to robiłam, hehe. Chociaż mówiono mi, żeby odpuścić bo chwasty pod agrowłókniną same padną... ale nie dałam się przekonać. Musi być "perfecto". Powiem szczerze, że gorzej było z wybieraniem kamieni - to zajęło mi parę dni... Bardzo dużo zostało po brukarzach... No i te kilknaście kursów pełną taczką przez całą działkę - a mam 50 arów. Ale dałam radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.09.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Ręcznie Kochanieńka, ręcznie. Zajęło mi to ładnych parę godzin, na koniec na kolanach już to robiłam, hehe. hehe kilka dni mówisz U mnie to trwa kilka miesięcy i poddałam się, rolnik wjeżdża, przeorze, zbronuje i siejemy trzymam kciuki za trawę co by silniejsza od chwastów była, pryskać i wygrzebywać perz wyrywać jednoroczne to dla mnie obecnie walka z wiatrakami, acha i jeszcze w kupnej urodzajnej okazało się, że od cholery tataraku, rozrasta się jak perz, ale silniejszy DUŻO bardziej. pożaliłam się nie ma co A jaką masz agrowłókninę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 04.09.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 No, walka z chwastami ciężka jest... Agro kupowałam na ALLEGRO, dużo taniej niż w sklepach : http://allegro.pl/agrowloknina-czarna-gruba-1-6-x-100m-na-chwasty-i1201249930.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts