AGA NR 1 07.09.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 A co tu taka ciiiiiiiiiisza ??? Słoneczko dziś pięknie grzeje na Śląsku, aż chce się żyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.09.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 A co tu taka ciiiiiiiiiisza ??? Słoneczko dziś pięknie grzeje na Śląsku, aż chce się żyć.... ale wam fajnie, bo u nas dzisiaj cały dzień padał deszcz dopiero teraz się przejaśniło i wyjrzało słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 07.09.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Podobno jutro w całej Polsce ma być słoneczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.09.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Podobno jutro w całej Polsce ma być słoneczko. oby, bo ten deszcze mnie dobija i przez niego moi panowie od elewacji się spóźniają, bo nie mogą skończyć poprzedniej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 07.09.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 To tak jak u mnie ! Czekam z utęsknieniem na tynkowanie. Obiecali, że we wrześniu na pewno zrobią. Oby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.09.2010 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 wiem że niektóre z was maja też teke aura. czy kupowałyście do nich jakieś sitka albo durszlaki? brakuje mi szczególnie tego drugiego. zwłaszcza że w dużej komorze mam młynek i wolę odcedzać w tej małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 09.09.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Ja akurat mam młynek w małej komorze Jest sitko z Ikei pasujące do tej wąskiej komory - zajrzyj do wątku kuchennego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.09.2010 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 zajrzałam zajrzałam ale pytam też tu bo tam nie wszyscy sie wybieraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.09.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Hej, Czy wysiałaś Exclusora, stoi od czerwca u mnie 15 green universala i zwątpiłam, może jednak ten exclusor, zwłaszcza że rzadsze koszenie, tylko zastanawiam się jak z wytrzymałością i czy efekt wizualny mocno się różni, szkoda że nie można sobie próbników zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.09.2010 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 tak wysialam i mimo że niestety zakladali nam trawnik pozal sie boze specjalisci to i tak jestem bardzo zadowolona z efektu. niestety ziemia u nas na maksa jalowa i nawozenie na porzadku dziennym - różnica szokujaca co do wytrzymalosci to nie mamy uwag. niestety czeka nas jeszcze sporo pracy ale to juz pewnie na wiosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.09.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 kiedy sialiście, czym i jak często nawozisz, co rozumiesz przez jałowa, jak często kosicie i podlewacie, gracie tan np w piłkę czy tylko głaskanie i mizianie bosych stópek ile kg na ile metrów wysialiście no i czy fotki pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Dalabym sobie glowe uciac, ze cos tu niedawno napisalam a teraz nie widze. Czary jakies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.09.2010 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 eeee tam korespondowalysmy na bialych scianach (na takich sie najlepiej pisze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Nie, nie, ogladalam dywaniki rozowe i cos skrobnelam, ale moze mi polaczenie siadlo wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.09.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 moze to u Myszy bo ona pisala o dywaniku dla Efi edit: ale tam tez nie napisalas nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Wydalo sie, ze mam jakies omamy. Ale to wszystko przez router, ktory mi ciagle nawala i musze go restartowac. Nie wiem, co mu zrobic, zeby sie przestal wieszac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.09.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 zabić router! ja mam to samo i też mi posty znikają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.09.2010 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 tez uwazam ze zabic. mi nie znikaja ale za to zasieg znika i nawet nie wiem ze nie jestem on line. naklikam sie naklikam a jak nacisne wyslij to mam tylko piekny ekranik z napisem 'a figa' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.09.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 kurde a umnie nie pisze a figa tylko cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.09.2010 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 widac moja przegladarka to jakis zartowniś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts