efilo 13.09.2010 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 a tak w ogóle to składam wniosek o wycinke. trzymajcie kciuki. choć zakładam że jeśli tylko nie dostaniemy grzywny za obsypanie tych drzew to raczej zakonczy sie to happy endem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.09.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Trzymam kciuki za wycinkę.... A mój ruter też zabijałam kilka razy ze dwa dni temu... masakra... I jak tu normalnie żyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.09.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Ewa Ty sie nic u mnie nie pojawiasz, ani trochę ani ani Słuchaj znalazłam taki dywanik. Nie wiem czy by Kruszce nie pasował aby do pokoju http://www.dadum.pl/product/image/5212/Dywan-Cosmos-Lilirose-Kaloo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2010 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 śliczny i taki.... dziewczęcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2010 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 ale maja tam ładne rzeczy... już dawno nie byłam na tej stronce to by sie kruszce przydało bo wieczorem jej zawsze przygotowuje ubranko do przedszkola - miałabym je gdzie zawiesić http://www.dadum.pl/media/products/TIT-TS0566/images/thumbnail/large_wieszak-stojacy-capucine-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.09.2010 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 I dywanik i wieszaczek super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2010 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 cześć emolku a ja dalej walcze z sypialnia. choc musze przyznać że po zmianie zasłon już zasypiam tam z przyjemnością. nie mogę się doczekać na wyjazd lubego żeby zaatakować ścianę wałkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2010 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 poszukuje folii samoprzylepnej którą będzie można swobodnie odlepić od ściany. coś jak taśma papierowa tylko w większym arkuszu. chcę zrobić z tego szablon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 14.09.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 cześć efilo jak postępy? gdzieś można przyszpiegować? widziałem ostatnio ściankę z kominkiem jak Twoja. Upewniłem się tylko, że to dobry wybór ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.09.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 A4 za mały? to w papierniczym powinnaś dostaćW studiu poligraficznym pytaj o większe formaty, tam to ci mogą wzór wyplotować, a nawet go wyciąć i zrobią to nawet na takiej trzywarstwowym papierzeA odpowiesz mi na rozliczne pytania odnośnie exclusora zadane kilka postów wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 kiedy sialiście, czym i jak często nawozisz, co rozumiesz przez jałowa, jak często kosicie i podlewacie, gracie tan np w piłkę czy tylko głaskanie i mizianie bosych stópek ile kg na ile metrów wysialiście no i czy fotki pokażesz? sorki przeoczyłam 1. siane było (to nie my tylko pseudoprofesjonaliści) na poczatku wiosny. niestety było potem cały czas bardzo zimno i bardzo deszczowo więc trawa miała kiepski start 2. nasi superogrodnicy pomylili nawóz startowy z jesiennym i trawa nie miała jak sie rozwijać. na dodatek nie chcieli drugi raz zasilić poprawnym żeby takiej 'mlodziutkiej nie spalić' więc miała problem żeby urosnąć. widać było że to wina składników odżywczych bo w miejscach gdzie był dosypywany czarnoziem w celu wyrównania po wałowaniu rosła jak głupia. niestety takich miejsc było niewiele. żałuje że się nie uparłam już wtedy i nie zasiliłam sama. 3. nawożę florovitem z żelazem a teraz już jesiennym co 6 tygodni. 4. bo jak trawa zeżre nawóz to brzydnie, a jak ją zasilę to pięknieje, poza tym doświadczenie z wysiewem każe mi przypuszczać że ziemia jest nieteges (mimo że specjalnie kupowana jako czarnoziem, ale to już inna historia) 5. kosimy jak widać że wymaga koszenia. można przyjąć że raz na tydzień choć tak naprawdę to zależy od tego ile upłynęło od nawożenia 6. gramy w piłkę, choć nie często, ale jest normalnie eksploatowana. dziura jest tylko w miejscu w którym zostawiłam na trzy tygodnie cegłówkę 7. trawa będzie się nadawała do fotografowania dopiero w przyszłym roku niestety. wszystko przez profesjonalne założenie trawnika. wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 a który a4 samoprzylepny nadaje sie na sciane? pytam bo nie chce ryzykować zerwanej farby albo co gorsza (choc nie wiem co gorsze tak naprawde) śladów kleju na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2010 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 cześć efilo jak postępy? gdzieś można przyszpiegować? widziałem ostatnio ściankę z kominkiem jak Twoja. Upewniłem się tylko, że to dobry wybór ! ciesze się postępów brak na razie walczymy z zamknięciem sprawy ogrodzenia. za to sezon kominkowy uznaliśmy za rozpoczęty http://img444.imageshack.us/img444/9017/dsc4073.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.09.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Efi, a gdzie ty trzymasz kwiotki, dla których te parapety robiłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2010 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 JAAAAA????? KWIATKI???? kochana ja jestem zdania że miejsce kwiatków jest w ogrodzie parapety były dla kruszki i sie nie pomyliłam. ciągle się tam melinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.09.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Efiiii, a jak sobie tak patrzę to Twój salon ma układ i rozmiar bardzo zbliżony do mojego, tylko jakbym postawiła kanapy pod oknami jak Ty to chyba nic bym już w telewizorni nie widziała. Ile to pudlo musi mieć, zeby się je dobrze oglądalo? I widzę, ze zdecydowałyśmy się na takie same poduszki z falbanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 poszukuje folii samoprzylepnej którą będzie można swobodnie odlepić od ściany. coś jak taśma papierowa tylko w większym arkuszu. chcę zrobić z tego szablon. Kochana szablon przykleja sie do sciany za pomoca tzw. kleju do szablonow, ktory sie latwo odkleja. http://www.fabrykafantazji.pl/newsdesk_info.php?newsPath=14&newsdesk_id=80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.09.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 I problem szablonu rozwiązany, jak prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.09.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 za to sezon kominkowy uznaliśmy za rozpoczęty http://img444.imageshack.us/img444/9017/dsc4073.jpg jak dla mnie: najpiekniejsze zdjecie z Twojego domu;) Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Zapomnialam dodac, ze jest on w spreju ten klej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts